Топ 9 Амала Павел без грим Стилове в живота

Амала Пол е известна южна филмова актриса, която е имала справедлив дял от хитове и отпадания. Тази красота, след като се присъедини към колежа, започна да модернизира портфолиото си за моделиране, чрез което привлече някои слабо аплодирани филмови предложения. Скоро тя започнала да прави страни в филмите в Маяялам и най-накрая спорният й характер, изобразен от нея в един от филмите й, изрязвал пътя за нея през гората, за да стигне до върха. Макар че филмът никога не го прави голям, тя го направи.

Сега, считан за един от най-добрите южно индийски филмови лидери, Амала Павел в тази статия ще премине през серия от трансформации на грим, които може да я направят да изглежда малко по-различно. Но в края на деня ще бъдем съдията дали наистина е красив човек навън.

1. Пресни красота:

Амала paul without makeup

Спортна модерна блуза в сатенено бяло, амала в тази картина имаше косата си отворена и естествена, разделила се настрани, като изглеждаше чудесно в минималистичния й вид. Докато слънцето й целуваше изпечената кожа, блестяла, само лицето й не беше нищо друго освен благодат.

2. Отивате природни при стрелба:

Амала Paul without make up 2

В една от по-ранните фотосесии актрисата Амала гледаше добре на ролята си, като прегърна несъвършенствата си и все още смело позираше за снимката. Показвайки света, в който тя твърдо вярва в недостатъци, тук Амала е в червено високо шията и луничките сладко се усмихват за камерата.

3. Минималистичен вид:

Амала Paul without make up 6

По-скоро гладката кожа на порцелановата кукла е изпъстрена от Амала, където тя избра да излезе с минималистичен поглед. Традиционното биндо украсяваше челото й, тъй като очите й имаха меко докосване на линеите, подчертавайки нейните черти, а може би с мек розов блясък, добавен към устните.

4. Различен вид:

Различен Look

Този път Амала опита съвсем различен поглед, красив, където се обличаше на чифт очила и изпъна красива златна обица. Изглеждаше много елегантна с новия си аксесоар, защото лицето й, безразлично към грима, се втренчи в усмивка.

5. Зад комплекта:

Амала Paul Without Makeup

В една от другите картини, тя била видяна да предлага помощна ръка на режисьора, тъй като и двамата се отдалечавали от движенията на камерата за изстрела. Между превземането и гримът ретуши, Амала Павел беше застреляна, изглеждаща абсолютно божествена, с минимално докосване на грима, подобрявайки нейния външен вид.

Виж повече:  Manju Warrier без грим

6. Pose Ahoy:

Амала Paul without make up 3

Докато Амала позираше в сатенена бяла рокля с дантелена граница, тя имаше ясна шапка, задържана зад главата. Тя нямаше никакви следи от грим в тази картина, но все пак изглеждаше доста скромна и красива, златистата й загоряла кожа, която излъчваше топла атмосфера.

7. Безмилостна същност:

Амала Paul without make up 7

Една средна игра на самоувереност, съвпадаща с нея, на нея на екрана изглежда, когато тя изглеждаше също толкова блестяща от камерата. Тази егоистка видя, че тя показваше безупречната си кожа, докато тя гледаше внимателно към камерата. Казват, че малката подложка е най-добрата приятелка на момичето, тъй като следователно лека черна линия подчертава доста красивите й пейзажи.

Виж повече:  Анджили без грим

8. Още едно самоуправление:

Амала Paul without make up 8

За пореден път Амала се самоуби и този път нямаше остатъци от грима на лицето й. Косата й, разделена и оформена от средата, придаде естествено усещане и тя се залюля в камерата.

9. На комплект за нейното творчество:

Амала Paul without make up 9

Тъй като Амала се занимаваше със задачата на работниците да опознаят ролята й и работата й за деня, солидната й рамейка я бе видяла облечена в каучуците й, с косата й вързана в пони, без да има грим на лицето й, обсъждайки сцената с други членове.

Виж повече: Лъкшими Менон Без грим

Leave A Comment

+ 85 = 86