Топ 8 Слънцезащитни климатици | Стилове в живота

Кой не е чувал за Sunsilk? Тя е една от водещите марки за красота в Индия. През годините марката е излязла с редица отлични продукти за коса, включително балсами, шампоани и т.н. Sunsilk има продукти, подходящи за всички видове коса и се счита за едно от надеждните имена, когато става въпрос за проблеми с косата. Заедно с Индия, продуктите Sunsilk се предлагат в повече от 50 страни. Ние всички се справят с проблемите на косата от време на време и по тази причина ние всички разбираме колко трудно е да изберете правилния балсам за нашите индивидуални видове коса. Но когато става въпрос за Sunsilk, можем да прилагаме продуктите от най-висок клас със затворени очи. Ето някои от най-добрите кондиционери за коса на Sunsilk.

Различни видове Sunsilk Климатици в Индия:

1. Sunsilk Radiant Shine Балсам:

Sunsilk conditioners

Успокояващият блясък от Sunsilk е подходящ за почти всички видове коса и несъмнено е един от най-добрите продукти в настоящия козметичен бизнес. Жените обичат този кондиционер за неговата съвместимост. Продуктът е обогатен с натурални елементи като маслини, жожоба, амла и т.н. екстракти, които работят ефективно, за да се борят с измамливостта и да направят косата гладка и гланцирана.

2. Sunsilk Dream мека и гладка подхранваща кондиционер:

Sunsilk Dream Soft and Smooth Nourishing Conditioner

Този балсам ще бъде вашият спасител, когато се занимавате с груба и суха коса. Продуктът е създаден, за да придаде на косата идеалното докосване на храната и да запази влагата заключена. Балсамът съдържа екстракти от яйца и също така е натоварен с комплекс от витамин В5, който е много ефективен за получаване на богати обемисти коси.

3. Sunsilk Зашеметяващ черен блясък Балсам:

Sunsilk Stunning Black Shine Conditioner

Не е ли красива черна коса? Индийските жени обикновено се раждат с черна коса, но докато растат в тази замърсена страна, те губят това черно докосване. Този балсам е създаден, за да донесе обратно тази вродена черна коса и да поддържа този черен лъскав и блестящ вид. Продуктът е обогатен с Amla Pearl Complex, който е изключително полезен за косата и поддържа косата гладка и копринена за продължителен период от време.

4. Sunsilk разтвор за падане на косата Подхранващ балсам:

Sunsilk Hair Fall Solution Nourishing Conditioner

Както можете да познаете от името на този продукт, той идва с двустранна функция за действие, която позволява на този кондиционер да намали и спре косата да падне и да запази косата подхранвана също. Това е най-добрият балсам за ежедневна грижа за вашата коса и можете да я използвате със затворени очи, тъй като има нулеви странични ефекти.

5. Sunsilk Straight Lock балсам:

Sunsilk Straight Lock Conditioner

Този балсам е създаден с любов да третира скъпата коса по най-добрия възможен начин. Това е идеалният продукт за получаване на прави и гланцирана коса. Няма такова ограничение, което да можете да използвате след като шампоани косата само. Това е продукт за ежедневна употреба. По-скоро трябва да се използва ежедневно, за да се отървете от косата и да получите тази идеална права коса, както винаги сте искали.

6. Sunsilk Повреден кондиционер за възстановяване на косата:

Sunsilk Damaged Hair Reconstruction Conditioner

Този конкретен продукт е натоварен с комплекс от маслинен серум, който помага при привеждане на косъма в гладка и мека, така че да можете да предавате ръката си през косата си, без да счупите.

Виж повече:  Tresemme Балсам за коса

7. Sunsilk Keratinology Разширена програма за реконструкция Експресивен балсам за третиране:

Sunsilk Keratinology Advanced Reconstruction Program Express Treatment Conditioner

Това е може би най-добрият балсам за фиксиране на повредена коса. Продуктът е проектиран да прониква дълбоко в влакната за коса и да овлажнява косата, без да причинява загуба на коса. Ако искате цветен балсам, тогава мислете не повече от този продукт, тъй като идва с функция за спасяване на цветовете.

Виж повече:  Schwarzkopf Балсам

8. Sunsilk Lively чист и свеж балсам:

Sunsilk Lively Clean and Fresh Conditioner

Този страхотен климатик се предлага в атрактивна бутилка. Витаминният цитрусов комплекс, който се съдържа в продукта, позволява равномерното омекотяване на косата и придаването й на блясък и привлекателност.

Виж повече: Климатици за суха коса

Leave A Comment

6 + 1 =