Топ 8 EOS балсами за устни Стилове в живота

1. Eos Smooth Балсам за устни Summer Fruit:

EOS Lip Balms 1

Много марки се предлагат в балсами за устни. Различни видове продукти също се разглеждат като билки и не билкови продукти. EOS балсам за устни е 99% естествен и 100% автентичен. Те дават отворено предизвикателство, тъй като парите ще се върнат. Доставката се предоставя свободно в световен мащаб. Съдържа масло от Шеа и масло от жожоба, което подхранва устните за щастлива усмивка. Уморява устните, подхранва ги и хидратира.

2. Eos Smooth Balm за устни Strawberry Sorbet:

Eos Smooth Lip Balm strawberry Sorbet

Еос гладък балсам за устни е направен от ягодов аромат. Той е пълен с богати на антиоксидант витамин Е и съдържа масло от жожоба с масло Shea, за да осигури трайна влага. Тя е 95% USDA сертифицирана биологична с 100% натурална, обогатена с уникална комбинация от натурални масла, които подхранват и успокояват. Това е революционен балсам за устни с превъзходно приложение.

3. Eos Smooth Balm за устни Сладък мента:

Eos Smooth lip balm Sweet mint

Всички балсами за гладка устна Eos са еднакви, но само някои съставки ще се различават помежду си. Сладкият мента също така предпазва кожата от хидратиране. Той е 100% естествен и 95% органичен. Това е един вкус на eos продукт. Той изглажда и освежава есенцията на сладкия мента и влага устните. Съдържа като маслини, слънчогледово масло и др.

4. Eos Honey бонбони:

Eos Honey Suckle balm

Еос бульон за близане на мед, който привлича устните с неустоим аромат на свежи мед и устни, усещане за мека и гладка през целия ден. Аромата е направена от естествен аромат. Той съдържа всички масла, които обогатяват необходимите витамини. Известен е като балсам за устни с гладка сфера.

Виж повече:  Тонирани балсами за устни в Индия

5. Eos Lemon капкомерка:

Eos Lemon Drop balm

Еос капчица лимон, който е сфера за балсам за устни, помага да се грижи за устните, като ги предпазва от слънце с неустоимо освежаващ широкоспектърен балсам за устни SPF 15, който избликва с естествен аромат. Има 80 минути водоустойчивост. Той не съдържа глутен, фталат, парабен и нефт. Той е 100% естествен аромат с морско масло и витамин Е. Той предпазва от широкоспектърни UVA и UVB. Точно се плъзга по устните.

6. Eos Passion Плод:

Eos Passion Fruit

Плодовият плод на Eos е с ограничено издание. Има балсам за бонбони с балсам за пресни дини и пълен с подхранващо масло от Шеа. Това прави устните супер меки и гладки устни. Това прави идеален подарък за пролетно време. Дори съставките на страстните плодове са същите като другите балсами за устни на EOS. Той дава дълготрайна влага. Той е без глутен и без парабени и т.н. Той се върти отгоре. Той изглажда устни. Той не съдържа фталат, а също не съдържа вазелин. Тя не само има масло от жожоба, но и кокос, маслини и някои екстракти от листа и стъбла от растения.

Виж повече:  Nivea Swalches за балсами за устни

7. Eos Pomegranate Балсам за устни:

Eos lip balm

Този балсам за устни поддържа устните влажни, меки и ултра гладки. Той се влива с масло от ший, масло от жожоба и витамин Е. Изглажда се от прозрачна, с дълготрайна влага, без фталат, вазелин и парабени. Той има капачка за обрат. И дори без глутен.

8. Eos медикаментен гладък мандарин:

Eos medicated Smooth tangerine

Меландираният мандарин поддържа устните щастливи и здрави с ежедневната употреба на балсам за устни. Той дава медикаментозно облекчение. Той съдържа много масла като маслини, чаено дърво и масло от жожоба за втриване на устните винаги. Има аромати и някои екстракти от растения.

Виж повече: Lotus Balms за устни

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

6 + = 16