Топ 7 типове джин жартие и съвети за носене Стилове в живота

Сутиен, най-често носеното вътрешно износване на жените идва в различни стилове, разфасовки и форми. Има много марки на търговския пазар, които продават сортове сутиен по целия свят. Genie е популярна американска марка, която предлага безпроблемен комфорт, поддръжка и стил. Има безжичен дизайн, който идеално приляга и оформя гърдите ви.

Genie Bras и съвети за носене:

От многобройните марки бельо ще обсъждаме топ 7 сутиени, предлагани от Genie.

1. Оригиналната джин сутиен:

Джин bra

Оригиналът Genie сутиен е класически фаворит на всички жени в Америка. Тя ви дава безпроблемен и безжичен комфорт. Има стила, който прегръща криволичието, който леко оформя гърдите ви и ви дава гладък силует. Платът се чувства много мек на кожата ви и дори няма да искате да я свалите през нощта. Този сутиен идва в различни цветове като бяло, черно, сиво, розово, червено, жълто и така нататък. Предлага се и в много размери. Тя е една от най-добрите джинси, които ще бъдат подходящи за всички жени на възраст между 25 и 35 години.

Виж повече: Триумф Брас Индия

2. Гени Милана дантела сутиен:

Genie-Bra 2

Този европейски вдъхновен джин Милана Lace Bra ви дава перфектното покритие, което ви е нужно заедно със супер подкрепа и прекрасен асансьор на вашия бюст. Сутиенът е изработен с дантела. Тя е проектирана в стила на целувка и по този начин, ще изглеждате скучен с нисък отрязан връх на обличане над него. Предлага се в различни цветове и размери. Тази дънкова сутиен заема първо място в списъка с видове сутиени.

3. Genie Cool сутиен:

Genie-Bra 3

Този сутиен Genie е подобен на този на оригиналната сутиен Genie, отделно от факта, че този е с охлаждащ плат, който ви държи сух и удобен през целия ден. Той има дишащи чаши с конструкция на въздушен поток и подвижни подложки за скромност. Той позволява свеж въздух. Той има заден панел и по този начин позволява естествената охладителна система на тялото да функционира правилно. Качествената охлаждаща прежда, използвана за направата на тази сутиен, понижава температурата на кожата ви.

4. Джин сутиен:

Genie-Bra 4

Женската подплънка на Genie е проектирана така, че да ви осигури комфорт, подкрепа и асансьор. Той също така помага да ви даде необходимата форма. Той дефинира криви и гладки ролки и издутини с 360 градусова оформяща технология. Той има дантела отпред с три регулируеми позиции за до 2 "на допълнителен асансьор. Предлага се в три цвята и разнообразни размери.

5. Genie Zip сутиен:

Genie-Bra 5

Genie Zip Bra е невероятен, без подметки, задни куки или копани. Той има прост цип-нагоре дизайн отпред, който предлага пълен комфорт. Сутиени с цип Genie съответстват на вашата форма и по този начин получавате перфектната подкрепа и определение, от което се нуждаете. Ще намерите тази великолепна сутиен в три основни цвята. Предлага се в разнообразни размери.

Виж повече: Как да използвате сутиен за хранене

6. Персонализирана Fit Multi Way Genie сутиен:

Genie-Bra 6

Тази персонализирана подплата с подплата от Genie предлага 30+ уникални позиции на ремъка, които ви позволяват да съчетаете най-високото си износване с различни иновативни стилове. Можете да отидете за класически, кръстосано назад, халтер, едно рамо, над врата и много повече стилове. Заедно с различни стилове, тя ви предлага и ултра-комфорт, подкрепа и форма. Тя се предлага в доста различни цветове и форми.

Виж повече: Половинка Супа Купа Индия

7. Джуни Спорт сутиен:

Genie-Bra 7

Носете спортната сутиен отдолу, за да се чувствате уверени по време на тренировъчния режим или волейболната практика. Безпроблемният дизайн и комфортната компресия ви дават необходимата поддръжка и дефиниция. Тя е със задно изрязване и се предлага в три основни цвята. Има различни размери.

Genie Bras носене Съвети:

В по-долу ние дискутираме джиндж сутиени носещи съвети и други елементи.

Свиване на сутиен в гърба:

Сутиена има две ленти, за да сложите ръцете си през нея. Плъзнете я през раменете си и вземете ръцете си на гърба, където ще намерите куки и затваряне на очи, за да закопчаете двата края на сутиен.

Регулирайте коланите за удобство:

Ако не сте настроили правилно, ремъка може да виси свободно по раменете или да се чувства прекалено стегнат по кожата, че боли. Сутиени ленти обикновено са снабдени с плъзгачи, които могат да бъдат издърпани нагоре или нагоре и коригирани според изискванията.

Регулиране на позицията на чашите:

Можете да регулирате позицията на чашките, като се огъвате надолу. Докато се навеждате, регулирайте позицията на чашите и проверете движението на гърдите. Когато се чувствате добре, станете и проверете позицията на чашите.

Надявам се, че горната статия е много полезна за вас, а джинтовите сутиени са много удобни и скъпи.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

− 8 = 2