Топ 7 съвета за получаване на тегло в 10 дни | Стилове в живота

Увеличете теглото си само за 10 дни! Как е възможно? Не се притеснявай! Тази статия ви помага да натрупате тегло. С поднормено тегло е символ на заболяване, в противен случай няма да има храна. В състояние, ако искате да се поберат в една любима рокля, а след това от правилното хранене, закуска планиране, както и правилното упражнения можете лесно да увеличите масата в рамките на 10 дни. За слабите хора, наддаването на тегло също играе основна роля за подобряване на тяхната красота. Така че, прочетете внимателно тази статия.

тегло gain

Трябва да знаете, че на практика можете да постигнете повече от 2 до 3 паунда за 10 дни, обратно. Ако сте с наднормено тегло, както и с вид на пръчици фигура, след това наддаване на тегло ползи да се в криви на телата им, възстановяване на млади fatness и постигане на привлекателна личност. Понастоящем всеки човек е толкова зает, че трябва да постави калориите, необходими за силно натоварване. Здравословните храни трябва да се съсредоточат в същото време, когато това ви предлага от хранителни вещества, които са от съществено значение за най-изгодната енергия, както и ефективността.

Най-добри съвети за получаване на тегло в 10 дни:

Има няколко съвета, които ви помагат да спечелите тегло само за 10 дни. Някои от тях са следните;

1. Имате допълнителни калории:

Подобряване Calorie Consumption

Трябва да консумирате около 1000 допълнителни калории за всеки ден, за да увеличите по-малко от половин килограм на седмица. Вашата истинска калорична необходимост може да варира в зависимост от височината, нивото на активност и теглото Ви, както и метаболизма на тялото ви. Избирайте такива храни, включващи червено цвекло, кайсии, зърнени храни, скуош, стафиди, банани, дати, боб, царевица, картофи и т.н. Предпочитайте тежки супи с боб или с леща.

Виж повече: Как да спечелите тегло бързо в 1 седмица

2. Яжте екстра и по-често:

храня се calories food

Консумирайте около 3 хранения всеки ден, плюс най-малката от двете големи закуски. Увеличете порциите си. Поставете още един елемент на класическата закуска. Консумирайте леко допълнителна храна през всяко хранене. Ако желаете да увеличите още добавеното тегло за 10 дни, имайте няколко гранула бара или поничка след всяко хранене плюс едновременно закуска.

Виж повече: Как да спечелите тегло за женските

3. Пийте достатъчно течности:

плодове Juices

Щом се стигне до повишаване на мускулната маса, приемането на вода е отговор. Водата се запазва в самия мускул, поради което докато не пием достатъчно вода, използвана за мускулната маса, размерът може да се появи, за да се намали. Поглъщайте товари от течности, които осигуряват хранителни вещества, както и калории като мляко, енергийни напитки и пресни плодови сокове. Останете хидратирани и напитки с вашата храна плюс в сандвич между, за да увеличите използването на калории.

Виж повече: Как да спечелите тегло по време на бременност

4. Повдигане на тежестта:

вдигам weights

За наддаване на тегло само за 10 дни, извършвайте вдигане на тежести, защото ви помага да завъртите допълнителната мазнина в мускулите. Поставете вдигане на тежести на тренировката си поне 3 пъти за всяка седмица.

5. Добавка на креатин:

протеин

Креатин хапчетата са в състояние да улесни броя на спортистите да наддават на тегло. За да се увеличи теглото в 10 дни креатин хапчета действа като магическо хапче. Много е важно да се консултирате с Вашия лекар преди да вземете креатин таблетката.

Виж повече: Намаляване на теглото

6. Коригирайте съня:

спален alarm

По-голямата част от мускулите обновяват, както и се развива в същото време, докато спим. Следователно, добрите почивни дни плюс съня са жизненоважни за растежа на мускулната маса. Така че, силно се препоръчва да прекарате поне 6 до 8 часа сън.

7. Сок от моркови:

морков Juice

Започнете всяко едно хранене с 2 унции. от сок от моркови върху непълния стомах; в противен случай хващайте храносмилателните ензими двадесет минути преди хранене. Сокът от моркови мотивира движението, още повече, че производството на ензими в тънките черва плюс развива асимилацията на хранителните вещества. Храносмилателните органи предлагат допълнителна мощност, за да абсорбират изцяло хранителните вещества, както и калориите от храната, която консумирате.

Leave A Comment

+ 40 = 50