Топ 50 съвети за домашна красота за жени | Стилове в живота

Говорейки за красотата, това не означава само редовно посещение на салони и изразходване на невероятни козметични процедури. Ако желаете да изглеждате млади и красиви, има множество отлични домашни тайни за красота, които да опитате. Тези съвети за красота са 100% естествени, нямат странични ефекти и ефектите са много по-добри от изкуствените козметични продукти. Ако търсите някои от най-добрите съвети за красота, които могат да бъдат много полезни за вас, тогава това е една публикация, която със сигурност ще бъде от полза за вас.

красота tips

Индийски домашен красота Съвети за жени:

Тук са нашите 50 отлични домашни съвети за красота за жени, които трябва да прочетете и да следвате за по-добра красота.

1) Естествен тонер:

Можете да използвате естествен тонер, произведен от най-простите от наличните в кухнята ви съставки. Използвайте сок от студена краставица или домат. Можете също така да накиснете чай листа във вода, варете и напрежение това. Дръжте това във фризера и го използвайте като тонер. Можете също да избегнете всичко това и просто да използвате кубчета лед, за да тонирате кожата си. Кожата ще се чувства много свежа и млада.

Виж повече: Начало средства за слепи кожата на лицето

2) Домашни пакети за лице:

Можете да забравите наличните на пазара опаковки за лице и да приложите нещо, което е напълно домашно приготвено. Най-добрите съставки винаги са на разположение в кухнята. Можете да използвате цялото пшеница и куркума като добър пакет за лице. Можете да променяте и комбинирате различни неща и да създавате нови пакети за лице за кожата си.

Направете свой собствен домашен пакет за лице, като смесвате една лъжица за маса всеки с мед, мляко и пресен лимонов сок. Разбъркайте добре и нанесете върху лицето си. Оставете известно време и след това се измийте с вода. Това лекарство трябва да се използва ежедневно в продължение на 10-15 дни, за да се получи блестяща кожа.

спа treament - homemade beauty tips

3) домашно измиване:

Изхвърлете на пазара химически запълнени скраб. Използвайте нещо естествено и домашно. Можете да използвате гранули от захар като естествена коричка. Можете също така да използвате гранули от канела или индийско орехче като скраб. Доматените скраб са без химикали, свежи и 100% естествени. Ако искате прекрасно изглеждаща кожа, смесете заедно овес и портокалова коричка на прах в същото съотношение. Към това добавете една лъжичка мед и нанесете тази скраб по лицето си. Масаж в нежни кръгови удари за няколко минути и след това измийте със студена вода. Пат се изсушава и прилага малко овлажняващ агент.

4) Домашно отстраняване на тен:

Имате ли изгаряния и / или тен? Можете да го премахнете чрез редовно почистване с лимон или друга естествена анти-тенна съставка. Лимонът е отлично естествено избелващо средство и надеждно средство за премахване на тен. Просто изрежете лимоновите филизи и ги разтъркайте за няколко минути върху дъбените части на тялото си. Измийте обилно след 10 минути. Лимонената киселина, която се съдържа в лимон, премахва мъртвите клетки на кожата, докато оставя кожата здрава и мека. Това трябва да се прави всеки ден или поне 5 дни в седмицата, за да забележите значителна разлика във времето.

кожа sunscreen

5) Слънцезащитни продукти:

Използването на слънцезащитни продукти е най-недооценената красота на красотата, която от друга страна е много важна. Редовното прилагане на слънцезащитни продукти е много важно, за да запазите кожата си млада и без бръчки. Не пропускайте това. Вредните UV лъчи на слънцето увреждат кожата, причинявайки обезцветяване и кафяви петна. Изследователите предполагат, че прекомерното излагане на слънчеви лъчи може дори да доведе до рак на кожата. Ето защо един от най-добрите съвети за красота на жените е да се прилага слънцезащитен крем (с SPF над 45), преди да се натопи. Също така не забравяйте да проверите датата на изтичане, тъй като формулировката в тях вече не предлага защита от слънце.

6) Очни вежди:

Винаги трябва да поддържате добра форма за веждите на окото. Това не само подобрява вида на лицето ви, но и прави лицето ви да изглежда по-контурено. Използвайте чифт пинсети, за да отстраните всички бездомни косми извън естествената линия на веждите на окото. Йо може да получи очите ви вежда в една салон също.

Tweeze eye brows

7) Пораждайте тези очни вежди:

Страдате от тънките вежди на окото? Опитайте да масажирате празните пространства с рициново масло или зехтин всяка вечер, преди да си легнете. Това може да подобри растежа на косата там. Не забравяйте, че красотата започва от очите, затова внимавайте добре с веждите си.

8) Грижа за вашите кожички:

Кожичките трябва да се грижат правилно. Те осигуряват поддръжка и защита на вашите нокти. Ако нямате здрави кутикули, тогава не трябва да се оплаквате, ако ноктите ви не нарастват по-бързо. Кожичките осигуряват много необходима сила за ноктите. Не бива да ги откъсвате. Трябва да ги държите чисти, за да избегнете гъбични инфекции, а също така трябва да ги избутате само с тласкач за кожички или оранжева пръчка.

9) Не изхвърляйте базовото покритие:

Базовото покритие осигурява много сила на ноктите. Можете също да купите различни базови покрития, които са снабдени с отделна UVA и UVB защита. Те дори не позволяват ноктите ви да бъдат оцветени от използването на тъмни оцветители. Винаги трябва да инвестирате в добра брандирана базова козина.

акрил Nails

10) Най-палтото е от съществено значение:

Никога не забравяйте да използвате добър костюм за ноктите си. Това ще помогне на вашите нокти да трае по-дълго и да придаде блясък. Чрез нанасянето на прозрачен покрит слой върху вашия скъп лак за нокти, можете да предотвратите раздробяването.

11) Използвайте ноктите за нокти:

Това е един от най-добрите съвети, които можете да получите. Възможно е, понякога да изчерпвате лакочистител. Често започнете да чипвате ноктите си, за да се отървете от старите следи от лак за нокти. Това е грешно. Това само вреди на ноктите ви. Трябва да нанесете върху него чист горно покритие или друг лек лак, след което използвайте памучна топка, за да го почистите. Можете да направите това със стар лак за нокти, който е сгъстен и вашите стари следи от лак за нокти ще бъдат почистени.

12) Не изхвърлете буфера:

Буфер за ноктите е много важно нещо. Винаги трябва да бръснеш ноктите си дори и за времена, когато не носите лак за нокти. Това ги кара да изглеждат лъскави и здрави.

13) Естествено се отървете от тъмните кръгове:

око showing darkcircles

Тъмните кръгове са най-лошите кошмари за жените. Можете естествено да се отървете от тъмните кръгове, ако просто направите кратка дрямка с две парчета студени картофени резени или краставици по очите. Но това трябва да бъде посветено най-малко 5 пъти седмично. Бадемово масло е още красота съвети за да се отървете от тъмните кръгове естествено. Всеки ден внимателно масажирайте зоната и забележите разликата.

14) Нощни кремове за очи:

Прилагане cream on face

Ако сте изправени пред проблеми с бръчките, тогава трябва да си купите добър крем против бръчки, под марката "очите", и да я прилагате под очите си, преди да заспите. Ако тя не отговаря на Вашия бюджет или търсите нещо по-естествено, тогава масажирайте под очите с бадемово масло или зехтин, леко с пръста си пръстен всяка вечер преди да си легнете. Това помага невероятно.

15) Олекотените ви трясъци Естествено:

Можете да нанесете пресен лимонов сок на косата си и да седите под слънцето. Това естествено ще олекоти косата ви. Това е най-популярният и ефективен красота за красота за жените и лесен за следване.

16) Подредете тези Разделени краища:

банан Split ends

Това е доказана формула, използвана от грива. Обратните раздели на косата и разделените ви краища ще изпъкнат. Можете да използвате занаятчийски ножици, за да ги отрежете. Това, което правите всеки месец само веднъж, може да ви предпази от изкривяване на проблема.

Виж повече: Домашни съвети за красота за момичета

17) Използвайте A Natural Natural Conditioner:

Излагането на замърсяване и замърсяване може да отнеме блясъка от косата ви и да ги накара да изглеждат безжизнени. Киселото мляко е много обичайна съставка в кухнята, която работи като най-добрата балсам за повредена коса. Тя може да бъде смесена с яйца, за да получите още по-добри резултати. Извадете бялото от яйцето и го бийте добре. Към това добавете 6 лъжица кисело мляко и масажирайте в косата. Оставете за 30 минути и след това измийте с мек шампоан. Бирата е отличен кондиционер за косата. Използвайте бира, за да изплакнете косата след шампоан, за да получите копринена коса. Не е нужно да ставате алкохолик за това.

балсам apply

18) Направете своя удар Останете:

Издухването на салон не остава дълго, ако косата ни отделя много масло. Можете да спрете това чрез напръскване на сух шампоан върху скалпа веднага след като се върнете у дома. На следващия ден, ако шампоан, използвайте сушилня и кръгла четка, за да възстановите буфера и обема.

19) Ликьой на старата спирала:

Купих висококачествена спирала и тя изсъхна? Това е общо бюджетно бедствие, нали? Така че опитайте да го втечнявате. Най-лесният начин да направите това е да потапяте бутилката за маскара в купа с много топла вода. Дръжте бутилката нагоре, така че водата да не влезе в нея. Уверете се, че водата е близо до гореща, но не и изключително гореща. Не дръжте водата да кипене на печката и поставете бутилката за спирала върху нея. Твърде много топлина може да увреди химичната комбинация на спиралата.

20) Създайте Contour:

Важно е да се издълбаме лицето, но често оставяме тази стъпка. Резултатът е плоско изглеждащо лице. Можете да издълбате лицето, като го контурите с бронз и руж.

Красив Eyemakeup

21) Отървете се от купчините в линията на очите:

Ако очите ви имат навика да се разпаднат, можете да ги поставите във фризера за 10 минути, преди да нанесете грима. Това ще изглади композицията и ще можете да прилагате очила в спокойствие, когато седнете за грим. Той ще създаде стабилни линии и няма да се разпада.

22) Четки за фондация Invest In Foundation:

Изхвърлете гъбичките за грим. Те просто поглъщат твърде много фондация и парите ви се губят. Така че инвестирайте един път в добра марка четка за основи. Това води до по-добро приложение и основата ви не се губи.

23) Избягвайте да изглеждате твърде розово:

Използвайте руж, който е много близо до кожата ви. Не се занимавайте с розовите цветове. Също така е по-добре да изглеждате естествено и да избягвате прекалено много.

24) Наклон Сапуните:

Избягвайте да използвате сурови сапуни на лицето си. Вместо това използвайте Ph балансирани измивания на лицето. Повечето от миенето на лицето съдържа вредни съставки като сулфати, парабени и триклозан, които причиняват сериозно увреждане на кожата. Дори и ароматът в сапуните, които изглеждат привлекателни, е пълен с вредни химикали, които причиняват повече вреда, отколкото полза. Затова предпочитайте сапуни и миещи препарати, изработени от естествени съставки.

25) Съхранявайте слепени документи в чантата си:

Замазващите хартии просто изтриват масло от лицето ви. Не ги търкайте по лицето. Леко натиснете и освободете. Това ще ви позволи да направите престоя си по-дълго. Не използвайте натиснат прах, за да се натопи, за да се накисне в масло. То просто прави лицето ви по-крехко и гримът ви е пукнат.

26) Лосион за спасяване:

Ако изчерпате отстраняването на грима, използвайте добър лосион за лице. Те правят почти същата работа като препарат за отстраняване на грим. Спящата с грим може да запуши порите на кожата и да доведе до акне и пъпки. Това също води до появата на бръчки и фини линии на стареене.

27) Запазете Вашата боядисана коса:

Използвайте дълбоко кондициониране веднъж месечно, за да запазите цвета си на място. Това блокира по-добре цвета и не позволява да изчезне.

28) Зап зъбите:

Всеки път, когато получите желание да се появи акне и пъпки, задръжте и опитайте тези дома средства вместо това. Проблемът с акнето е по-разпространен сред тийнейджърите, макар че той засяга жени от всички възрастови групи. Най-добрата домашна красота, за да се отървете от акнето, е содата. Сокът за хляб има антисептични и противовъзпалителни свойства, които работят най-добре при акнето. Смесете 1-2 чаени лъжици сода за хляб с необходимото количество вода и нанесете върху засегнатите от акне области. Измийте след известно време. Използвайте солта за печене на акне веднъж седмично, за да видите разликата в кожата си. Можете да включите акне с помощта на избелваща паста за зъби.

29) Избледняване на устните:

Точно като кожата на лицето, устните ви се нуждаят и от ексфолиация. Най-добрият красота за красота за сухи и напукани устни е ексфолирането. Има няколко вътрешни средства за отстраняване на устните ви и да ги омекотите. Смесете малко гранулирана захар с няколко капки зехтин и нанесете върху устните си, докато почиствате внимателно. Измийте след няколко минути. Можете да използвате стара навлажнена четка за зъби, за да ексфолирате устните си.

бивши устни

30) Създаване на по-голяма устна илюзия:

Можете да създадете по-дебела илюзия на устните, като инвестирате в добра неутрална устни. Използвайте това право извън линията на естествените устни. След това можете да използвате по-тъмно оцветено устни за тази линия, за да създадете илюзия за по-пълни устни.

31) Запазете червилото:

Използвайте четка за устни, за да използвате червило. Това държи червилата по-дълго, отколкото можете да си представите. Също така приложението е по-прецизно с използването на четки за устни и осигурява равномерно покритие на устните. Въпреки това, докато използвате четки за устни, се уверете, че ги почиствате редовно със сапун и топла вода. Също като всички останали козметични продукти четките за устни също трябва да бъдат заменени всяка година.

32) Flat For Waves:

Можете да завъртите и обвиете косата около плоско желязо, за да създадете вълни. Можете да усъвършенствате този процес с редовни проучвания. Това е за време, ако сте забравили да донесете вашият къдрик с вас или вашият къдрик е излязъл от ред и вие веднага се нуждаете някои вълни за вашата страна.

33) Лактите се нуждаят от внимание:

Трябва да инвестирате известно време, за да изтъркате кожата на лакътя. Тя прави кожата по-гладка и няма да получите суха кожа в лактите. Вземете малко количество гранулирана захар и я разтривайте по лактите, докато масажирате в кръгови движения. Това ще помогне да се премахне мъртвия кожен слой от лактите и да се очисти.

34) Допълнителни приложения за пръчицата на спирала:

Да, можете да имате още няколко допълнителни употреби за тази стара пръчица за спирала, след като маската ви стане празна. Почистете го и го използвайте като четка за вежди, за да изгладите окото на окото на веждите. Можете също така да го използвате, за да почистите малки предмети или да отпуснете мивката.

тяло ex

35) Изцедете тялото си:

Вие също се нуждаете от внимание. Измийте цялото си тяло, включително ръцете, гърба и краката си с домашно ексфолирано поне веднъж месечно. Това ще ви помогне да се отървете от сухи и мъртви кожни клетки. Освен това ексфолирането спомага и за изравняване на тонуса на кожата, подобряване на текстурата на кожата, борба с ранните признаци на стареене и предотвратява появата на акне. много причина да започнете процеса, ако все още не сте започнали.

36) Сух шампоан:

Сухият шампоан помага да се абсорбира излишното масло от скалпа. Във времена, когато забравите да дадете бързо измиване на космите, можете да използвате сух шампоан. Не забравяйте, че е по-добре, отколкото да задържите гривата си мръсна и да я разпространявате в други части на тялото си.

37) Правилно потапяне на пръчицата за маска:

Никога не трябва да изпомпвате четката си с маска в тръбата. Това позволява на въздуха да влезе в него, който изсушава спиралата по-бързо, отколкото можете да си представите. Покрийте го с кръгови движения в тръбата.

Виж повече: Най-добрите съвети за естествена красота

38) Носете ръкавици:

Носете ръкавици докато правите ястия. Това предпазва ръцете и ноктите ви. Сапуните за почистване на съдове съдържат нездравословни съставки за вашата кожа. Продължителната употреба може да изсуши ръцете ви и да доведе до формирането на фини линии. Така че носенето на ръкавици ще ви предпази от тези вредни ефекти. Това е един от най-добрите и съвършени съвети за красота на жените.

39) Използвайте лосион за ръце:

Това е добре, ако имате груби ръце. Можете също така да носите топли зимни ръкавици след нанасяне на лосион за ръце през нощта. Приложете добро качество лосион, направен специално за ръцете всяка вечер, преди лягане. Ще се събудите с меки ръце сутрин.

40) Овлажнявайте кожата си:

Овлажняването на кожата позволява на кръвта да циркулира по-добре. Също така поддържа кожата ви хидратирана, подобрява еластичността на кожата и я прави по-мека. Инвестирайте в добър овлажняващ агент, който отговаря на вашия тип кожа, е най-добрата красота съвети за жените. Кожата ви не само ще изглежда блестяща и блестяща, но и ще бъде без проблеми, свързани с кожата.

кожа care tips - moisturize your skin

41) Почистете четката си:

Винаги трябва да поддържате хигиена, когато става дума за четки за грим. Винаги почиствайте, изсушете и ги съхранявайте във въздушно-плътна или запечатана опаковка.

42) Същите Тези бръснене на сън:

За да намалите бръчките при бръснене, използвайте лед, за да овладеете района. Това е най-полезният и необходим красота на красотата на жените, за да украсяват лицето си.

43) Blow Dry за създаване на повече обем:

Справяте ли се с проблема с просната козина и в крайна сметка ги държите вързани през цялото време? Ако отговорът е "да", простото решение, което ще работи чудесно за вашите коси, е сухо. Изсушаването при издухване винаги създава повече обем за косата.

44) Няма топлинна навивка:

Чорапогащната чорап може да ви поднесе без топлина. Този съвет ще ви спести кожата от топлината на къдренето.

45) Домашни пакети за коса:

Ако имате време, поглезете косата си с домашно приготвени коси. Направете свой собствен пакет за коса у дома с помощта на банани. Извадете пюрето от два узрели банана и към него добавете 3 капки лавандулово масло, 3 макаронени лъжици и 1 лъжица зехтин. Нанесете този пакет върху косата и оставете за половин час. Измийте с хладка вода.

46) Контур Вашите крака:

Ако искате тънки крака, формулата е същата като в случай на лице. Трябва да приложите бронз по челната част на краката си.

47) Вземи, че Plumped Up Pout:

За да създадете повече слива на устните си, използвайте устните, вместо блясък за устни.

48) Вземете меки крака:

Можете да получите по-меки крака, като търкате топло петрол на тях през нощта. Освен това можете да носите чорапи, за да ги затоплите през цялата нощ и ще получите по-меки крака без крака във времето и редовно проследяване.

49) Не забравяйте ноктите на пръстите:

Ако се грижите за ноктите за ръце, не бива да забравяте и за ноктите на пръстите. Грижете се за тях по същия начин като ноктите за ръце.

50) Необходимо е почистване за краката ви:

чист feet

Ако имате пукнати токчета, след това изтъркайте тези пукнатини, когато краката ви са влажни, за предпочитане, докато сте в душ с пемза. Можете също така да прилагате лосион за крака всеки ден преди лягане, за да постигнете по-добри резултати.

Това са най-добрите съвети за красота на Индия, които ще срещнете. Тя обхваща средства за защита, които да ви помогнат да изглеждате красиво от главата до петите. Вече не е нужно да резервирате скъпи сесии в салоните, за да изглеждате красиво. Просто следвайте тези супер ефективни домашни съвети за красота и усетете разликата сами.

Leave A Comment

34 − = 28