Топ 26 блондинки Стилове в живота

"Блондинката коса, не ме интересува" е популярна поговорка. С русата коса, която влиза в модата с появата на Мерилин Монро, тя става все по-популярна през вековете. С оцветяването става все по-често, този цвят на косата сянка е горещият избор на сезона. Видовете блондинки, които са най-често срещани, са: платинена блондинка, ягодова блондинка, пепеляво блондинка, мръсна блондинка, златна блондинка и блестяща блондинка. От тях платиновата блондинка е изключително рядка. Изберете косата, която най-добре ви подхожда, и подобрете личния си стил с русата коса.

Рус hairstyles Main

Блондинки прически:

Тази статия изброява топ 26 блондинки прически, които са тенденции този сезон.

1. Краткостепенните блондински слоеве изглеждат:

Топ 26 блондинки Стилове в живота

Този вид е най-подходящ за онези, които имат ягоди с блондинка и платинена блондинка. Тази коса е кратка култура, която е почти пикселна като в природата и подчертава острите особености на лицето. Постепенните слоеве правят косата да изглежда по-дълго напред, въпреки че тя се скъсява на гърба.

2. The Uncombed Straight Blonde Hair Look:

Топ 26 блондинки Стилове в живота

Този външен вид е популяризиран от актриси като Дженифър Анистън и Камерън Диас. Тази прическа е подходяща за всички видове руса коса. За тези с дълги коси, този необуздан галещ руса коса изглежда е този, който е шик, но изглежда формален.

Виж повече: Облечи принцесата

3. Side Side Braid Blonde Hair Look:

страна Braid Blonde Hair

Това е един поглед, който беше цялата ярост в гимназията. Тази прическа е лесна за поддръжка. За да постигнете този външен вид, направете плитки по страните на главата, близо до храмовете и ги издърпайте назад, като ги прикрепите на едно място отзад. Това е лесно да се поддържа и едва ли отнема няколко минути да се направи. Тя изглежда елегантна и стилна.

4. Blonde Messy Curls Beach Look:

Рус hairstyles 4

Този вид е за тези с естествено къдрава коса. Този външен вид е популяризиран чрез изложби като Baywatch и 90210. Този външен вид може да се постигне чрез душ и оставяне на косата суха. Тя дава разхвърлян вид навити къдрици, които напомнят на плажовете.

Виж повече: Прически на момичета

5. Простата руса блондинка:

Рус hairstyles 5

За тези, които са с дълги руси коси, този вид е най-лесният. Косата може просто да бъде завързана на висока опашка, за да се получи този вид. Това запазва косата от лицето, като същевременно поддържа стила на външния вид.

Виж повече: Perm прически

6. Блондинката френска плитка с пуф:

Топ 26 блондинки Стилове в живота

Тази прическа е малко по-сложна от останалите. Това е най-доброто за високопоставени партии. За да получите този външен вид, изтъркайте косата отпред и го разделете на 3 секции. Бавно и леко, обратно три четвърти части от косата се връщат един по един и ги закопчавате на гърба. След това вземете трите секции и направете френски плик с тях. И вашият външен вид е пълен!

7. Шестдесетте Пос Blonde Look:

Рус hairstyles 7

Този поглед беше изключително популярен през 60-те години. Този вид е най-подходящ за руса коса. Това е най-добре за косата, която има обем. За да получите този външен вид, косата трябва да бъде нарязана на слоеве отпред и да се държи направо на гърба. Челото е скрито зад неправилни бретончета. Много шик!

8. Парти стил блондинка висок възел:

Топ 26 блондинки Стилове в живота

Това е много стилно прическа. Това най-добре се прави в салона, отколкото у дома. За да получите този външен вид, вземете цялото въже и го завъртете. След това го къдрете на короната на главата си във формата на лък.

9. Френски прически Блондинки:

Топ 26 блондинки Стилове в живота

Това е лесен поглед. Просто сложете цялата коса на гърба и го завържете свободно във френски възел!

Виж повече: Елегантни прически

10. Училището Бън Блондинки прически:

Топ 26 блондинки Стилове в живота

Тази прическа е съставена от коса, която е внимателно обработена и привлечена в стегнат кош. Много лесен за поддръжка!

11. Вълна дължина на вълните Блондинки прически:

блондинка-прически-образно деколте дължина блондин вълни

Блондинките вълни с дължина на шията са много популярни прически. Най-хубавото в този стил е, че не е нужно да мислите много за прическата си. Просто нанесете няколко капки космен серум, оставяте космите да се освободят и ще бъдете готови да излезете. Прическата изглежда по-красива, с естествени вълни на косата.

12. Teased Blonde Hairstyles:

руси-прически-дразни-прическа

Ако харесвате обемните руснени прически, то тази примамлива прическа е най-добрият избор за вас. Тя дава голям обем на косата, което ви кара да изглеждате по-привлекателни. Можете да изберете този стил със страничния взрив, за да добавите допълнителна ефективност в личността си.

13. Стилен бум на короната руса прически:

блондинка-прически-стилна-кок-на-на-короната

Buns са много гъвкав стил в категорията на блондинската прическа. Стилният разхвърлян грозд на короната ви придават елегантно докосване. Разхвърлянът на короната работи добре с всички видове екипировки.

14. Ниска прическа на блондинка:

блондинка-прически-ниска пони-рус-прическа

Това е една от много лесно да се направи прически. Ниската пони-блондинка прическа ви дава много сладък и красив външен вид. Човек може да направи тази прическа с страничната част или с централната част. Човек може да използва аксесоарите за коса като - панделка или дантели, за да украсят основата на теб.

15. Вълна опашка с плетена цветя:

блондинка-прически-чуплива-опашка-с-оплетка-цвете

Ниската опашка на понито винаги дава на колежа поглед към жена. Цветната плетена опашка изглежда уникална и красива. Разделете косата си хоризонтално на две части, направете ниска опашка от коси на косачката и завъртете горната част в цвете. Изпълнете външния си вид, като държите долните вълни свободни.

16. Блондинка с две ширити:

блондинка-прически-рус-кок-с-две плитки

Традиционният стар стил се допълва с двата красиви плитки. Можете да направите и двата плитки от едната страна или да изберете да държите едната от двете страни. Блондинът с две плитки ще бъде достатъчно, за да ви даде сложен поглед към вашата личност.

17. Флорални Up правя блондинки прически:

Блондинка-прически-Floral-Блондинка-Updo

Класическата блондинка нагоре може лесно да бъде допълнена с флоралните аксесоари за коса. Тъй като тя се отличава с красотата на вашите руса косми, както и с вълните и къдриците на вашите косми.

18. Дълги прически с бобчета:

блондинка-прически-дългосрочен блондинка-рибя опашка

Дългата риза за рибка изглежда много сладка на дългите руса косми. За да се получи пълна форма на риба, тя държи плитката свободна и разхвърляна.

19. Половината нагоре Fishtail Блондинки прически:

блондинка прически половина нагоре-рус-рибя опашка

Половината от рибата риза ви дава вид на стилна дива. За да направите тази прическа, просто разделете косата си на две части и направете риза от най-горната част и оставяйте долната част на косата свободна на гърба.

20. Полу-плетени блондинки:

блондинка прически половина оплетка-кок

Половин стилове са много популярни сред всички жени могат да направят това с различните стилове. Правете плитка от половината част от косата, обвийте и преобръщайте плитката в кошара, докато поставите половината от косата, протичаща с естествените вълни.

21. Bouncy Highlight Blonde Waves:

блондинка-прически-подскачам-връхната блондин вълни

Каквото и да е възрастта ви, къдриците винаги са идеални за всяка възрастова група на жената. Космите никога не излизат от модата и най-хубавата част от този стил е, че те работят с косата от всякаква дължина. За да направите тази прическа, просто събирайте космите и ги дръпнете назад с дългите спираловидни къдрици.

22. Оплетена секси коса до блудни прически:

блондинка прически оплетка-мида-Updo

Ръкавиците никога не избледняват и затова можем да ги стил по различни начини. Оплетената морска коса е много сладка и красива. Има много опция да направите плитките и да ги оформите според вашия екип. Сладката плетена морска коса може да добави блаженство към вашата личност.

23. Най-красивите руса прически:

блондинка-прически-горния възел-прическа

В най-горната възел руса прическа е нещо, което да направи творчески с вашия кок. Най-горната прическа може да бъде направена със стегнат кок или с разхвърлян кок също. Подарете си уникален вид с този най-добър възел.

24. Side-Swept Blonde Hairstyle:

руси-прически-странична проби-рус-прическа

Странично изгладената руса прическа е много известна сред младите момичета специално. Прическата работи най-добре с лъскавите прави руса коса, но също така върви добре и вълнообразните косми. Стилната прическа е много лесно и е идеална за всяко събитие.

25. Блондинка Layered Hairstyle с Bangs:

блондинка-прически-рус-пластове-прически-с-бретон

В слоевете блондинки прически с бретон са в голямо търсене в тези дни. Когато искате да покажете дълги вълни, изпробвайте слоестата прическа с вашите руса цветови нюанси. Нека бретонът да падне върху лицето ви, което може да ви накара да изглеждате добре във вашия ансамбъл.

26. А-Line Bob Блондинки прически:

блондинка-прически-рус-а-линия Боб

Блондинката А-линия Боб е най-популярната прическа в днешно време и най-добрата част за това е, че никога не излиза от модата. Линията A-line дава огромен ефект на вашите косми. Можете да направите това със слоевете и вълните на космите. Прическата е много елегантна, която може да подобри естествения ви вид.

Блондинката коса изглежда много привлекателна и е най-лесната за стил, тъй като светлата коса е много приспособима. Изпробвайте тези изгледи у дома и гледайте главите! Блондинките цветни косми са идеални за извършване на експериментите с прическа. Има много стилове за дългите руса косми. Те получават много внимание. Човек може да изглежда красиво различен с най-новата стилна прическа. Независимо дали имате късата коса или дългите къдрави блондинки косми, перфектната прическа може да ви накара да се откроите от тълпата. Ако имате дълга коса, но не искате да променяте стила си, можете да опитате тези модни прически. Има много стилни и модерни прически, които могат да ви направят с цветовете на блондинките, които могат да ви придадат елегантен облик и да ви накарат да се насладите на красивите си коси

Изображения Източник: 3, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26.

Leave A Comment

40 + = 46