Топ 25 традиционни южни индийски сари Стилове в живота

Южните индийски сардеи са от съвсем различна лига. Те идват с привлекателни модели, направени на границите, и всички те изглеждат толкова живи и цветни, че всички жени са заслепени от начина, по който са представени тези сареи. Дизайнерите се съсредоточават върху впечатляването на хората, като хранят окото с уникални дизайни, които вероятно не са направили за други сари. Всяка сара има свой уникален набор от дизайни. Цветовете могат да бъдат същите, но дизайна никога няма да бъде копиран. Те обаче могат да бъдат импровизирани.

Традиционни южно индийски Sarees:

В тази статия ще обсъждаме някои прохладни южноиндийски дизайнерски сардери, които идват с привлекателни модели, направени върху тях и са предназначени да впечатлят.

1. Белият Allure South Indian Saree:

южно indian sarees

Тя изглежда като доста проста и обикновена саре, но ако я гледате от доста време, ще можете да видите, че моделите, направени по границите, вероятно са едни от най-хубавите неща за тях и ще бъдете много впечатлени от как изглеждат. Сарее ще бъде най-подходящ с цветна блуза и това, което може да бъде по-добре от червената блуза в този случай.

2. Тежката копринена южна индийска дръжка Saree:

южно Indian sarees 2

Тази сара е била импровизирана от някои от най-добрите традиционни и съвременни дизайни в днешния свят за сарените. Моделът, направен на границата с червения цвят и златната художествена творба, е най-добрата характеристика за тази сара. Заедно с това, белият цвят изглежда толкова жизнен и атрактивен отпред и това е още една страхотна особеност за тази саре. Ако търсите този приличен сарей този сезон, който ще се различава от другите жени, носещи сареи, тогава това може да се каже, че е най-подходящото за вас.

3. Проектант на "Бялата със златни граници" Южна индийска Saree:

южно Indian sarees 3

Ето една сара, която ще създаде заглавия, след като я включите. Привлекателният модел на границите е основният елемент на тази сара, която го прави толкова привлекателна. Заедно с това, има проекти, направени на долната и средната част, както добре. Всички тези художествени произведения, направени на този обикновен бял материал, го правят да изглежда наистина специален и жените ще бъдат повече от щастливи да го спортуват на тялото си. Има нещо наистина специално за тази сара, която го прави толкова привлекателна.

4. Южен индийски Coimbatore Saree:

южно Indian sarees 4

Ето една южна индийска сарей, която следва най-новите дизайни в света на дизайнерските сардеи. Розовата и златиста смесена шарка на тази саре е най-добрата характеристика и ще впечатли всеки, който я гледа доста лесно. Ако се нуждаете от нещо модерно, но това няма да бъде шоу, то това сари може да се каже, че е правилно за вас. Тя ще виси в ръка с блуза с почти същия цвят.

5. Простата червена южна индийска Saree:

южно Indian sarees 5

Ето една южна индийска сарей, която ще бъде подходяща за всички мъже и жени там. Дизайнът, който тази сара спортува на граничната част, е напълно страхотно и върви ръка за ръка с очарователен цветен модел, направен на средната част на сара. Това е нещо, което може да се носи на сватба и други подобни поводи. Сарее е нещо, което ще издуха ума ви и ще бъде напълно подходящо за жени, принадлежащи към всички възрастови групи. Сарее е направено, за да впечатли, въпреки че е сравнително по-малко по-сладко от предишните в този списък.

6. Синята Канчипурам южна индийска Saree:

южно Indian sarees 6

Kanchipuram е един от най-добрите сортове sarees идващи от Южна Индия. Тези sarees са напълно автентични и спортни някои от най-добрите дизайни, които могат да бъдат направени на индийски sarees. Това е чисто копринено саре и изглежда абсолютно ослепително. Ще бъде добре за онези жени, които разбират красотата, разположена в традиционното индийско облекло, и могат да я спортуват ефективно. Това сари е индийското облекло за всички (жени). Тя ще отговаря на вашите нужди от стилизиране автоматично и ще ви направи привлекателен от всякога.

7. Синият памук Южен индийски дизайнер Сарей:

южно Indian sarees 7

Винаги, когато видите сложни модели, направени в предната част на сарата, ще трябва да разберете, че това са южноиндийските сарде. Това не е нищо по-различно и вместо да бъде сарьо на ръкава, то идва с очарователен сложен и сложен дизайн, направен на предната част. Заедно с това има и някакво приложение на червения цвят в тази сара, която напълно отговаря на тялото и прави жената да изглежда напълно божествена. Тя ще работи по същия начин за вас, след като я включите.

8. Дармаварам копринена сарей:

южно Indian sarees 8

Дизайнът, който тази сара се показва, е нещо, което не сте виждали досега. Впечатляващите малки дизайни на долната част на тази сара, приложението на цветния розов цвят на палла заедно със златистата вертикална конструкция и т.н. са само някои от страхотните характеристики на тази сара. Сарее изглежда толкова привлекателно и заради материалите, използвани при проектирането на тази сара. Ако спортувате тази сара правилно, тогава имате възможността да изглеждате като най-красивата жена, която спортува най-атрактивната сара, където и да отидете с това.

9. Южен индийски булчински сари:

южно Indian sarees 9

Това вероятно е една от най-добрите сардеи за булките там. Когато спортувате красива южна индийска сарей на сватбения си ден, нищо не може да ви направи по-красиви. Не си грим, а не бижута. Ще изглеждате привлекателно най-вече заради сарите. Сарее има красив блясък и е нещо, което почти всяка жена ще иска да види на тялото си, дадена от дрехата. Това южно индийско облекло е нещо, което всяка жена ще намери впечатляваща и вероятно ще иска да я запази за спорт при специални поводи.

10. Идеалната южна индийска сватбена рокля:

южно Indian sarees 10

Това е сватбена сара, която почти всяка южно индийска жена е носела поне веднъж в живота си. Удивителният модел, направен на граничната част, може да се каже, че е един от най-добрите модели на тази сара. Средната част също е доста добре украсена.

11. Розов южен индийски дизайнер Сарей:

южно Indian sarees 11

Ето дизайнерска сара, която ще бъде подходяща за всички мъже и жени. Привлекателният модел, направен на тази сара е вероятно една от най-хубавите неща за тази сара. Изглежда толкова готино за жената, че всяка жена-зрител ще си представи, че е спортна тази красива сара.

12. Махаращрайн южна индийска сари:

южно Indian sarees 12

Тази сара се прави с комбинацията от два различни модела културни сари. Това всъщност е традиционна южна индийска саре, спортна за някои Мумбай вибрации. Моделите, направени по краищата и границите, са напълно готини и подходящи за спорт с атрактивната блуза.

13. Синият южен индийски съблазнител дизайнер Сарей:

южно Indian sarees 13

Ето едно синьо сарие, което изглежда напълно хладно от разстояние. Ако погледнете внимателно, тя ще изглежда еднакво красива и все пак може да се нарече един от най-добрите южноиндийски сареи на всички времена. Моделът, направен върху него, е изключително атрактивен и е нещо, което ще убеди жените да ги спортуват на тялото си.

14. Сватбата Южна индийски блясък:

южно Indian sarees 14

Тук има орехово оцветен сарей, който може да се носи на сватби. Всъщност, това ще бъде чудесно решение да се спортува тази сара на сватбен повод, тъй като е направено като се има предвид тази цел. Ако търсите нещо, което ви кара да изглеждате по-различно от другите този сватбен сезон, то това може да се каже, че е идеалното нещо за вас.

15. Дизайнер Южна индийска розова и жълта сари:

южно Indian sarees 15

Ето една комбинация от два от най-красивите цветове, според жените някога. Сарее спортува някои красиви вибрации заедно с цветната блуза с красиви дизайни с половин ръкав. Може да се каже, че е подходящо за всички жени там, които тази година се раждат за тази южна Индия. Това е популярна булчинска сара в южната част на Индия.

16. Дълбококафявата копринена южна индийска Saree:

южно Indian sarees 16

Ето една сара, която всички жени там предпочитат да носят. Моделът, спортен от тази сара в предната част, си заслужава да се споменава и е нещо, което ще намерите напълно подходящо за себе си. Сарее може да бъде спортувано на сватби или да бъде спасено за по-специални поводи. Независимо от мястото, където я носите, заради примамливите модели, ще бъдете център на привличане.

17. Белият традиционен сарей:

южно Indian sarees 17

Тук има южна индийска сарее, която има бял цвят. Сарее вероятно работи за всички жени, които искат да изглеждат прости и да се доверят на тяхната вътрешна красота, отговорна за привличането им. Когато спортувате тази сара, вие по някакъв начин представлявате страхотните дизайнери на сари в Южна Индия. Твърдата работа, изпълнявана при проектирането на тази сара е очевидна от атмосферата, която е спортна.

18. Бялата със златна дъска Saree:

южно Indian sarees 18

Подобно на предходния, този също идва с красив бял цвят върху тялото, а интелигентните модели, направени на граничната част, също могат да бъдат държани отговорни за това, че тази сара изглежда толкова привлекателна. Начинът, по който тази сара се показва от жената на тази снимка, е доста впечатляващо и когато носите тази сара ефективно, ще можете да изглеждате същите или дори по-красиви.

19. Червеният алюр Pallu Saree:

южно Indian sarees 19

Тук имаме много добре изглеждащ червен сарей, който идва с страхотен шаблон, направен на палевата част. Това е нещо, което почти всички жени там ще намерят за предпочитане за себе си и искат да носят почти на всяко събитие или повод. Златист цвят му дава различен вид блясък и го прави още по-привлекателен, отколкото някога би могъл да бъде, просто спортирайки червения цвят.

20. Сините и бежовите южно индийски Saree:

южно Indian sarees 20

Това е една от най-добрите съвременни версии на South Indian sarees. Той идва с много атрактивен дизайн, направен върху тялото, използвайки малки пунктирни модели. Ако погледнете внимателно краищата, ще видите, че някои бежови цветови мотиви се използват и за декорирането на цялата тази дизайнерска сара.

Виж повече: Евтини и най-добри Sarees

21. Многоцветният дизайнер от памук Zari Saree:

южно Indian sarees 21

Тук имаме един от най-добрите многоцветни сареи на всички времена. Моделът, който тази сара е забелязал, е толкова привлекателен, че вероятно всички, които гледат това, ще паднат за него. Искате ли да изглеждате най-добре? Това е правилното нещо за вас.

22. Стилен южно индийски Sarees:

южно Indian sarees 22

Това е нещо, което е напълно различно от обсъжданите до точка не. 10. Различните цветове, които този спорт на саре е напълно невероятно и може да се каже, че е един от най-хубавите животни там. Проектите се променят извънредно. Те не са по-традиционни, а са доста иновативни.

Виж повече: Последни индийски сари

23. Традиционната южна индийска сватбена сарея:

южно Indian sarees 23

Ето една сватба, която ще бъде подходяща за всички любители на сари. Привлекателният модел, който този спорт на саре е вероятно заради граничната част и очарователния оранжев и бежов смесен цвят на основата.

24. Аристократичният червен южен индийски сарий:

южно Indian sarees 24

Тук е един от най-добрите южноиндийски sarees на всички времена, който идва с привлекателни дизайни, направени на него. Моделът, който спортува със златната работа на червената основа, вероятно е едно от най-хубавите неща за тази сара, която е много впечатляваща.

Виж повече: Северен индийски сарийски стилове

25. Жълтата южна индийска Saree:

южно Indian sarees 25

Ето една южна индийска сарей, която ще бъде подходяща за всички мъже и жени там. Съществуват някои малки сложни дизайни, направени върху жълтото тяло на тази сара, която спортува малки сложни модели.

Всяка сара има свой уникален набор от дизайни. Цветовете могат да бъдат същите, но дизайна никога няма да бъде копиран. Те обаче могат да бъдат импровизирани. В тази статия сме обсъдили някои хладни дизайнерски сареи от South Indain, които идват с пленителни модели, направени върху тях и са предназначени да впечатляват.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

25 − 20 =