Топ 25 прически за мазнините на жените да изглеждат тънки | Стилове в живота

Обикновено дебелите лицеви момичета имат едно предизвикателство да изпълнят и това е да изберат прическа, която ще отслаби лицето им. С изключителната гъстота на лицето, особено на бузите, прическите трябва да бъдат избрани с най-голяма грижа. Подстригване за кръгли късчета лице има набор от възможности да ви предложим.

прически for fat faces

Добрата новина е, че има някои топ прически, които се препоръчват за мазнини лица за отлични резултати. Това ще гарантира, че постигате целите си по перфектен начин. Това ръководство ще ви предостави най-добрите 25 дълги и къси прически за мазнини лица, от които можете да изберете:

Най-добрите прически за мазнини лица Жени:

Нека намерим всички топ 25 прически за съдбата на лицето, за да изглеждат тънки и привлекателни.

1. Страничен размах на стик:

прически For Fat Faces Women 1

Подрязването на косата по определен начин ще ви помогне да намалите тънкостта на бузите и да й дадете илюзия за тонизиране, което винаги сте искали. Страничен ударен взрив е идеален начин за стил, когато се отнася за мазнините. Тя ще привлече цялото внимание на очите, а не на бузите. Уверете се, че бретонът е лек в природата, за да добавите правилните размери.

2. Смесени слоеве прическа:

прически For Fat Faces Women 2

Изрязването с последователни слоеве, които са с различни дължини, е перфектно за мазнините. Някои от тях могат да бъдат кратки, а останалата част може да е дълъг по природа. Най-късите нишки могат да бъдат с дължина на брадичката в природата. Той е идеален както за прави коса, така и за меки ключалки. Оставете ги свободни и вижте колко добре ще се допълват като идеална прическа за мазнини.

3. Half Up Do Style:

прически For Fat Faces Women 3

Наполовина нагоре по косата можете да създадете тънък поглед към мастните лица. Това ще издърпа цялата коса от лицето, но някои от космите могат да се държат по лицето, за да се подреждат добре. Това отново ще насочи вниманието към очите, а не към бузите и е идеална прическа за фактическото лице.

4. Кратко и рязко Боб прическа:

Топ 25 прически за мазнините на жените да изглеждат тънки | Стилове в живота

Една от най-добрите прически за мазнините и закръглените лица е под формата на къс и остър боб, особено ако имате къса коса. Допълнителна полза е, че външният вид е много модерен. Помага при определянето на връзката структура на лицето. Боб е бърз избор на всеки. Но това, което е от значение, е точното боб, което избирате като прическа за кръгла, нагънато лице.

Виж повече: Кратки прически за жени с кръгли лица

5. Прическа с дълги вълни:

дълго Waves hair

За тези с дебела лице, но с дълга дължина на косата може лесно да се стигне до стила на дългите вълни. Заедно с правилното повдигане, тя добавя и тялото към косата, което е много необходимо за кръгли и мазни лица. Многофункционалността на стила е една от предимствата. Той перфектно очертава лицето и очертава добре лицето ви.

6. Pixie Cuts (прицелни) прически:

Топ 25 прически за мазнините на жените да изглеждат тънки | Стилове в живота

Пробивите на Pixie са фантастични и много стилни за тези, които искат да имат подходящата прическа за своята дебела лице. Изрязаното изрязване на пиксели помага за отстраняване на мастната повърхност и прави гърлото да изглежда по-дълго. Това е един вид къса подстригване за мазнини лица, които могат да се използват за създаване на илюзията. Всичко, което трябва да направите, е да определите добре прическата и да я държите добре, за да се насладите на прекрасния вид.

7. Chic Style:

прически For Fat Faces Women 7

Създайте удължен кичур върху главата, който ще удължи формата на лицето. Това е възможно за тези мазнини лица, които имат дълга коса. Тя ще направи сламеното лице да изглежда тънко автоматично. Това може да е друга най-добра прическа за дебела лице, което прави адекватно бузите и лицето ви да изглеждат по-малко мазни. Прическата е леко стилна и в същото време елегантна.

8. Елегантна опашка:

Прически-за-мазнини е изправен-Жени-8

Една лъскава и помрачена опашка в задната част на главата е идеална ситуация, когато става въпрос за прически за мазни лица. Тя ще ви помогне да се подхлъзнете доста красиви заедно с създаване на удължен усещане на врата. Уверете се, че не криете нищо в лицето в този стил. Сравнете го с някои хубави обеци, за да завършите облика.

9. Hair Hairing Стил на коса:

Топ 25 прически за мазнините на жените да изглеждат тънки | Стилове в живота

Един прост начин за оформяне на косата с дебела форма на лицето е да държите косата отворена, но да се концентрирате върху раздялата. Вместо да използвате средно разделяне, което прави бузата по-тежка, най-добре е да експериментирате с странични парчета, зиг-заг или други. Това ще привлече вниманието към челото, а не към бузите.

10. Подстригване на Pixie:

прически For Fat Faces Women 10

Това е една от най-модерните прически за кръгли кубчета с форма на лице с пернат пикей. Това е ниско ниво на поддръжка и по този начин не е нужно да отделяте много време за този вид разфасовки. Това е проста подстригване и една страна е оставена по-дълга от другата по неравен начин, което я прави по-хладен. Страницата, оставена по-дълго, се смалява по лицето на лицето, като намалява заоблеността.

11. Проста Боб подстригване:

дебел face hairstyle 11

Направи го като много хубава Селена Гомез, която има кръгло лице и винаги има хубава прическа за дебела лице! Това е много просто училище момиче bob нарязани и всеки може наистина изглеждат умни с това. Можете просто да разделите косата си от едната страна, като внимателно запазите бретонте непокътнати. Това е така, защото странично разделената коса пада от едната страна на лицето и се свива на бузите.

12. Дълъг слой изрязан за кръгла лице:

прически For Fat Faces Women 12

За момичетата, които имат дебела лице и дълга коса, перфектната пластова нарязана е най-добрата прическа за едно къдраво лице. Дългите и ясни слоеве попадат от двете страни на лицата и това се отрязва на страничните части на бузата, правейки бузите ви много елегантни и изобщо не загниват, за да развалят целия външен вид. Трябва да опитате скоро тази.

Виж повече: Прически за кръгли лица

13. Кратка дължина Fusion Bob Cut:

дебел face hairstyle 13

Това е една елегантна прическа за кръгла куклено лице това е пиксел и синтез на него с класическия боб стил. Жената на снимката има някаква заострена версия Pixie към долната част, а горната част отново е комбинация от боб и пиксе. Това също е по-безопасно, защото косата е достатъчно дълга и изобщо не изглежда прекалено фънки.

14. Дълги коси с тласъци:

прически For Fat Faces Women 14

Не всички ли обичаме бретонът? За любовта на бретон, тук е добра прическа за мазнини, която можете да бягате по всяко време на деня за всеки повод. Както виждате на снимката, дамата има напълно кръгло лице и дълга коса. Тя е оставила всичките си частично изплетени къдрици и след това ги е пенила добре, за да покаже копринената текстура по хубав начин.

15. Много къса подстригване за кръгла тромава лице:

дебел face hairstyle 15

За онзи фантастичен чар на мазнина лицето този кратък пиксел е идеалният. За момичетата, които обичат да експериментират много и знаят как да приведат отношение към всичко, което правят, това е абсолютно за тях. В тази картина, момичето най-напред носи облекло, което със сигурност накара всички да разберат, че тя не е момиченце и затова късият пиксел й подхожда още повече.

16. Реколта на роли на тънки лица:

Топ 25 прически за мазнините на жените да изглеждат тънки | Стилове в живота

Това е една ласкателна прическа за куклено лице и кой може да бъде по-добър пример от супер мелодичния Адел? Сигурно го прави с много стил. Можете да видите как тя омайва тлъстината си лице с тази супер копринена коса и изглежда толкова красива. Тя е разделила косата си отстрани, а меките къдрици дават на златните косъмчета много изтънчен поглед.

Виж повече: Момичета прическа

17. Проста прическа:

Прически-за-мазнини е изправен-Жени-17

Вярно е, че средното разделяне прави лицето ви да изглежда по-тъмно, но може да изглеждате по-класически от тази на Мила Кунис. Лицето й е кръгло и леко по-тъмно. Тя има проста среда, разделила много дългата си коса и после я преместила през рамо в предната част, за да я остави да покрие страните на бузите й, за да се свие лицето.

18. Африканско подкопаване:

прически For Fat Faces Women 18

Тази типична африканска маска прическа изглежда наистина красива. Тук жената на картината е показала много куражи и има полускрита. Наричаме го по този начин, защото тя има подрязване само от едната страна, а от другата страна просто оставя късата и къдрава коса, за да направи останалата част от разговора за нея. Тя със сигурност има много отношение!

19. Frizzy Curls:

дебел face hairstyle 19

В супер frizzy къдрици не са за лош ден за коса. Това е просто за момичетата с кръгли лица. Това е типична африканска прическа, при която косата получава много обем и се изтласква от всички страни, за да й даде шокиращ объркан поглед. Това обаче е много модерен вид, тъй като фокусът се насочва директно към косата, а не към кръглото лице. Търсите идея извън кутията? Ето това!

20. Средна дължина на къдрава прическа:

прически For Fat Faces Women 20

Това е една перфектна прическа за тези с много дебела коса и лицата на по-тънка страна. Можете да спортувате този супер къс поглед със стил абсолютно. Това е безсмислен стил и ви кара да изглеждате интелигентно pr много умен, тъй като на този въпрос. Това е дори подходящо за всичко, което обичате да коса. Просто се уверете, че сте готови да се хвалите с него, докато расте по-дълго.

21. Кратко и правилно:

прически For Fat Faces Women 21

Това е една от най-често срещаните прически за мазнини и за жени, които обичат да поддържат ниска поддръжка. Както можете да видите на снимката, дамата има много тлъсто и кръгло лице и тя също има права коса. Просто се уверете, че косата ви не е направо покер, тъй като погледът ще бъде много лош по този начин. Дръжте го по-мек и го запазете толкова просто, колкото можете.

22. Пълна челюст на челото:

прически For Fat Faces Women 22

Това е красива прическа, където косата е естествено права и дебела. Тук момичето има странично разделена прическа и също така има и взрив, който почти покрива цялото й чело. Това прави лицето изглежда по-малко и фокусът ви просто ще падне само към косата, а не към лицето. Отиди модерен!

23. Razor Cut коса:

прически For Fat Faces Women 23

За дамите, които се притесняват за тънката им коса, това е един стил, който със сигурност ще ви хареса перфектно. Направете косата си покер права и добавете обем към горната част на главата. Долната част на косъма е блестяща и има леко докосване до него. Дайте на кръглата си лице идеалното изрязване, за да изглежда страхотно!

24. Прическа с бледо боб:

прически For Fat Faces Women 24

Това е просто боб прическа, но с разлика. Тук в тази прическа ще видите, че Bob е проста, но е с много допълнителен обем. Тук косата изглежда или е направена да изглежда много дебела. Можете просто да го държите странично разделени и да сте сладка картина където и да отидете.

25. Оплетена коса за бременни булки:

прически For Fat Faces Women 25

Това е за момичетата с дълга коса, които обичат да я правят по-бляскава и по-романтична. За това трябва да имате гъста коса, а също и добра текстурирана коса. Трябва да започнете да плетете от едната страна на главата до ушите и след това да я поставите върху короната като лента за коса и завийте от другата страна. Можете да направите един гарван зад главата.

Така че, този сватбен сезон, можете да изпробвате прическа за кръгла, нагънато лице. Тези диапазони на прически са известни, за да изглежда лицето изглежда тънък. Подстригване на прическата или прическа, целта е кръглата форма да изглежда тънка. Не се колебайте да изпробвате различни прически и да ги оформите така, както ви харесва. Кратки прически за кръгло лице е новото готино! Съгласен?

Leave A Comment

− 3 = 6