Топ 20 фута татуировка дизайни с снимки Стилове в живота

От някои от най-често срещаните места за татуировка, кракът е един от най-предпочитаните места. Или първото начинание за ново мастило или просто изображение на любов към някого или нещо подобно, краката ви са добро място за избор на татуировка. Обикновено дизайни за татуировка на краката излъчват много женствено виене и затова се разглеждат като татуировки, които едно момиче ще избере. Не прекалено над захранване и все още видими татуировки на крака са по-добре без никакво усложнение.

шап татуировка дизайни-с-снимки

Обикновено за едно момиче, татуировка дизайн е под формата на лози с цветя, звезди, думи, имена и такива. Въпреки това, това не е задължително раздели момчета от татуировка татуировка тенденция. Често пъти момчетата предпочитат племенните или ацтеките изкуство, може би татуировка на футболна топка, за да представят любовта си и такива. По-долу е даден списък на дизайна на татуировките, които биха могли да ви помогнат да вземете реплика от следващия път, когато решите да се откажете от татуировка на крака.

Contents

Най-добрите татуировки на краката със значения и изображения:

Обработени разнообразни колекции от уникални дизайни за татуировки на крака за мъже и жени, заедно с картини и значения, които ще направят краката ви в градината сред тълпата. Щастливи мастило !

1. Красивите лози на крака:

Най- beautiful vines Tattoo

Първата татуировка на стъпалото се състои от най-често използвания дизайн на татуировка, особено от женската секция за обществото. Въпреки че лозята и цветята могат да бъдат манипулирани по мъжки начин, ако желаете, тези татуировки са особено експериментално мастило, което добавя нотка на живот към вашия крак.

2. Глухарче татуировки на крака:

почивка away Tattoo

Един от класическите дизайни, които вървяха добре, беше стадото от птици, които се отделяха от пера и такива. Това е същата концепция, но по много компактен начин да се покрие върха на петата, където тази върба цвете или перо изглежда да се откъснат в три птици силуети.

3. Просто светлина татуировка на крака:

просто light Tattoo

За лека концепция или първа татуировка татуировка, перо или пауново перо е добра концепция, която изобразява красота, леко сърце, благодат и приятност преди всичко. Ето защо перата правят добър избор за татуировки на крака, прости, но елегантни.

4. Класически дизайни на татуировки от перото:

класически break Tattoo

Ето още едно класическо изригване на татуировка - този път, когато има подходящо скицирано и сенчесто перо, което се разсейва отпред, за да се оформят заедно като малки силуети на птиците, перата, висящи от напоена с кръст ролка около глезените ви. Това е много по-определена структура от предишната. Можете да напишете няколко думи заедно с това.

5. Starry Path Foot Tattoo:

звезден path Tattoo

Звездите образуват още един най-разпространен дизайн на татуировка. Звездите могат да бъдат големи малки, блестящи и сенчести или скучни и мрачни. Така или иначе, това е добър начин да представите жизненост и жизненост в живота си. В тази татуировка на краката можем да видим едно съзвездие от красиви звезди, ослепително и блестящо върху крака й.

Виж повече: Детски татуировки дизайни

6. Пеперудни пътеки:

пеперуда фута татуировка

За да изведете момичетата си, перфектната татуировка, за да укротите женствеността си, ще бъде пеперуда и техните пътеки. Пеперудите означават нещо повече от женския аспект. Това би означавало жизненост в живота, цветно изпълнено щастие, което ще ни задържи на земята, но нека да летим. Това е едно от простичките татуировки на краката с пеперуди. Ако искате повече креативност в тази татуировка, можете да добавите вашите инициали към този дизайн.

7. Татуировки на краката на скелета:

А much darker side Tattoo

Един забавен странен начин да изведете рицаря във вас, тук е татуировка, напълно различна от пеперудите и звездите. Този път това е бебешки скелет с два рога на главата му, наведен назад в краката ви, издаващ сладък, но все пак опасен вибратор. Вместо пълната татуировка пеша, можете дори да изберете опция за гладка скелетна глава, ако желаете.

Виж повече: Идеи за татуировки с пълен ръкав

8. Прости крак крос татуировка дизайни:

молитвена броеница art Tattoo

Вместо да носиш розария, защо не избереш подходящо мастило, което показва розария, висяща от глезена ти, до краката ти. Розарията изглежда жива и красива с червените си мъниста и фините 3D ефекти, докато изкуството завършва с красиво детайлен кръст. Можете да татуирате имената на Исус заедно с кръст символ за повече привличане.

9. Tribal Foot татуировка дизайн:

племенен at its best Tattoo

Още едно общо татуирово изкуство на краката може да бъде включено като племенни изкуства, които не са нищо друго освен обширен свързан модел, който изглежда просто красив в черно скицирани мастило. Тук това се показва в малка сума, но обикновено тя може да бъде доста обширна.

10. Сладки татуировки на краката на пеперудите:

най-9 фута татуировка-designs10

Типичното значение на пеперудите е ново раждане. Това са малки и чувствителни търсачки за татуировки на краката, които се носят добре на краката ви. Пеперуди и водни кончета сериозно говореха на дами по отношение на мастилото. Това изглежда изящно, което може да се отдаде на безпроблемността му и засенчването на синьото хвърляне на компонент на привлекателността. Можете да се установите в друг контур или засенчване, ако е необходимо.

11. Вдъхновяващ Цитати Татуировка на краката:

най-9 фута татуировка-designs11

Кракът е дълга, истинска равнина, която може ефективно да се справя с съдържанието. Думата tat може да се простира от пръстите до долния крак с или без различни очертания, за да я подчертае. Имайте предвид, че трябва да посочите думата или буквите, които разчитат на кой крак и на коя страна на крак сте напечатали. Например, татуировка в десния крак трябва да се премести от пръстите на краката до долния крак, но от външната страна на десния крак, тя трябва да се премести от долния крак в пръстите.

12. Сладко сърце татуировка дизайн на крака:

най-9 фута татуировка-designs12

Друг малък, но все още сладък дизайн на краката е този на сърцето, поставен в някакъв ъгъл на краката. Най-вече балерините завършват такива видове отпечатъци. Ужасните извратени форми на сърцето или онези, които искат да изглеждат съблазнително с високите си токчета, могат да изберат този много предпочитан. Сърцата са татуировка, която може да функционира чудесно на краката. Те трябва да бъдат възможни при оформление или силно засенчване и дори могат да включват точки на интерес като стандарти или крила. За предпочитане е сърцето да се постави удобно в горната част на крака, като точката е обърната към петите.

13. Легендарните татуировки на краката на Лотос:

най-9 фута татуировка-designs13

Очарователният дизайн на флорални татуировки определено е един от най-големите модели татуировки на краката. В допълнение към факта, че е прекрасно, благоуханният цъфтеж също може да изрази чувствата на сърцето по различни начини. Преобладават от 30-те години на миналия век, този тип татуировки на крака са модерни сред мъжете и жените. Великолепните татуировки за краката на Лотос за жени са сред най-известните цветни татуировки за това, което те символизират, както и за начина на живот, с който са обвързани. Лотосът говори за информация, разбиране, учение и живот.

14. Любовен роза татуировка дизайн на крака:

най-9 фута татуировка-designs14

Розовата татуировка е още една татуировка на основния цвят. Макар че е по-малко регулярно в изработката на татуировки от Източна Европа, дизайнът на татуировката на розите е основен елемент от традиционното американско татуировано общество. Розовата татуировка е широко разглеждана като важна привързаност или великолепие, защото същите тези качества са свързани с самия цъфтеж. Както и да е, розовата татуировка има много по-голямо значение и дълга история в татуировките. Розовата татуировка също е прието да означава изравняване, символизира неспираща привързаност, доверие и свежи начала. Включването на стъблото с бодилица може да даде допълнителна, диференцираща значимост, например бариера, нещастието и безразсъдството.

15. Татуировки на стъпалата по астрономия:

най-9 фута татуировка-designs15

Космосът е магическо място, което изпълва нашите мозъци с чудеса и мечти, мотивация и доверие. Близката планетарна система и вселени преживяха дълбоко значение за отделните хора, впоследствие защо толкова голям брой хора получават астрономически татуировки. Козмологичните татуировки идват във всички форми и размери, половете и видовете идентичност, но едно нещо, което всички имат по един и същ начин, е почитането на пространството и по-голямата част от загадъчните загадки, които притежава. Предметът на космическата наука може да бъде много интересен, ако се появят няколко гледни точки, а краката - точно чрез татуировки. Докато едно стъпало демонстрира нашата вселена със слънцето и планетите, другата е очарователна интерпретация на областите от облаци и облаци на материалната наука.

16. Тайните дизайни на елегантните еленчета на крака:

най-9 фута татуировка-designs16

Като животни с изключителна лекота и великолепие еленът непрекъснато оживява татуировъчните занаятчии, за да направи по-актуални и още по-привлекателни планове, които имат специфично изображение, свързано с тях. Освен татуираните занаятчии, татуировите партньори също допринасят да направят някои изумителни примери с елен в средата на сцената. Елените и елените имат елегантни животни, които ни правят хипнотизирани с крехката красота. Женските татуировки на елените демонстрират добродетелта, силата и постиженията, но не чрез силни изявления.

17. Fiery Dragon Tattoo Style On Foot:

най-9 фута татуировка-designs17

Драконът е водно същество и това е крайната символика на вътрешния подсъзнателен ум, която се достига в пиковите времена на медитация, а също така е образ на Мъжествеността, Силата, Силата и първичните сили на Природата и Вселената. Несигурността и заплитанията в живота обикновено са част от ежедневието, но за лицата, които изглеждат фиксирани от такива гледни точки, хванете драконовите крак татуировки идеи за изкуство. Обикновено татуировките дракон се появяват в монотонен оттенък, но добавят ярки цветове към него, прославят татуировката, както и подчертават краката до хиляди гънки.

18. Дизайн на татуировка на краката:

най-9 фута татуировка-designs18

Великолепните дизайни за татуировка на краката на стрелата са забележителни сред най-известните очертания в татуировката. Освен това е най-облагодетелстваният контур за татуираните фенове след известно време. Тези очертания на татуировката са изключително ясни, което е най-голямо в допълнение към целта на тези планове. По този начин тази татуировка е прилично решение и за начинаещите. Очертаването на този вид е удобно за портфейла и изобщо не изгаря портфейла ви. Огорчението и времето, необходимо за очертаване на тези татуировки е допълнително по-малко. Въпреки факта, че тези татуировки са изключително основни, това не означава, че те не са привлекателни. Татуировките със стрелки на краката са дълбоко съблазнителни.

19. Пет татуировки петно:

най-9 фута татуировка-designs19

Прималяването на кучешки зъби или на някакво друго същество, в по-голямата си част домашни любимци импулсират много, за да вземат решение за това вкусно задоволително татуировка. Петна копия на кучетата са широко признание за изтекли или по същество връзката, която притежателят предлага с него. Една страна на искането прекрасно, посвещението към домашни любимци е подходящо уловени от тази татуировка. След това индивидите носят тези татуировки като татуировка на кучешки лапи или татуировки на котешки лапи, за да си припомнят своя домашен любимец или да демонстрират известно обожание към него. Можете да платите почит на най-скъпата ви кучка с този тип сладка лапа отпечатъци татуировка на това домашни любимци на вашия крак.

20. Успокояващата лунна татуировка на крака:

най-9 фута татуировка-designs20

Екзотичната природа, гладкостта и безупречността на луната като божествено тяло го правят подобна на дамаска структура. Тази татуировка на сърповидна луна, която очакват женско лице, е естетическа, но все пак има известно отчаяние, трудно изразено с думи. Тази нощ има голяма част от спиритистическата привлекателност, която най-добре се характеризира с тази татуировка.

Виж повече: Гривна татуировка дизайни на китката

Тъй като тя изглежда болезнено и стилно с дизайна на татуировката на краката, затова кракът може да бъде идеалното място за татуиране. Независимо от това, не трябва да се съобразявате с избора си, без да наблюдавате възможните несъответствия и опасностите, свързани с тази ситуация.

Leave A Comment

+ 50 = 58