Топ 20 дизайни на Пенджаби Механди | Стилове в живота

Пенджабските жени са известни със своята изключителна красота, благодат и съблазнителен чар към това, ако добавят мехенди дизайни към ръцете си, което им дава по-елегантен вид. В функциите на Пенджаби тези произведения на изкуството могат да се видят на ръцете, краката и други части на тялото, което придава традиционен вид на женските.

Има различни декоративни модели, които обикновено се правят за тях. Те също така често се удължават до лактите, а понякога и те се удължават до китките или дори раменете в мрежа като модел.

20 Изключителни изображения на Пенджаби Меднди:

Тук погледнете най-новите ни дизайни Punjabi mehndi 2018 с картинки. Изберете любимия си човек и направете ръцете си по-красиви във всички случаи.

1. Цветя Mehndi дизайни за гърба:

пенджабски mehandi designs

Пенджабските домакинства правят механджи за много от техните семейни поводи; този дизайн е покрит с флорални и листни шарки, заедно с точкови шарки и се дава сянка в цветята. Този тип дизайн ще бъде добър с традиционния дресинг с дълбока рокля в гърба.

2. Традиционен дизайн на Пенджаби:

пенджабски Mehandi 2

Това е традиционен дизайн на Пенджаби с мотиви и тъмна цветна къна; тези видове проекти могат да бъдат направени за всички страни или повод. Този дизайн Mehendi ще бъде добър с анаркални костюми и лененга и може да прилага тъмно оцветен лак за нокти, за да изглежда ръката красива.

3. Mehandi Пенджаби за домакинствата:

пенджабски Mehandi 3

Флоралното изображение никога не излиза от модата; иновативните начини, по които цветята се гравират в ръката, са страхотни. Арабските флорални дизайни с манго модел са просто красиви, а останалата част е украсена с едно голямо цвете с вътрешно оцветяване.

4. Флорален Пунджаби Хена Дизайн:

пенджабски Mehandi 4

Това е прост флорален мотив на къна, който може да изпробва тези лесни видове стилни мехнди художествени произведения за вашето момиче нощни партита. Този дизайн е перфектен за всеки случай от случайна партия до разкошен брак. Това е различен дизайн, като напусне празното пространство в средата на дланта.

5. Punjabi Henna Изкуство:

пенджабски Mehandi 5

Това е тежък дизайн на двете ръце назад, опънати до лакътя. Той се смесва с няколко кръгли шарки, флорални и всички пръсти са натоварени с тежък дизайн. Този тип дизайн Пенджаби мехнди предпочитат да кандидатстват за известни фестивали и поводи.

6. Паун Пенджаби Мехди Дизайн за ръце:

пенджабски Mehandi 6

Този паун дизайнът на mehendi е най-популярният дизайн, който има точкови мотиви, мрежи и верижни произведения, които са доста популярни за повечето традиции, които използват за ръцете. Перлите, блестящите и лепилото за тяло могат да се използват за създаване на по-стилен и модерен външен вид на дизайна.

7. Mehndi дизайни за случаи:

пенджабски Mehandi 7

Пенджаби мехнди дизайн са доста уникални и че те прославят културата и наследството на Пенджаб; този дизайн покрива с мрежеста структура mehandi. Тези типове дизайни Пенджаби Механджи също са доста популярни за традиционните поводи и булчински партита.

8. Цветни Mehndi Punjabi:

пенджабски Mehandi 8

Това е още един прост и прекрасен дизайн на mehendi, докато прилагането на този дизайн меhendi дава стилен външен вид. Панджаби мехнди дизайн са всичко за сложни и тежки дизайни и има минималистична и елегантна комбинация е мощна опаковка комбинация за този дизайн.

9. Сърце Хена Дизайн:

пенджабски Mehandi 9

Дизайнът на сърцето mehendi никога не излиза извън модата. Иновативният дизайн; в която сърцата се гравират на ръката, е страхотна. Декоративните традиционни формати могат да бъдат направени с други манго мотиви и могат също да бъдат опънати до лактите или до раменете или горните ръце.

10. Паун Mehandi за ръце:

пенджабски Mehandi 10

Паун е един много популярен мотив, забелязан в много булчински дизайни на къна менеди. Сложните паунови мотиви изискват умели ръце и не са за начинаещи, но с малка практика ще бъде лесно да се прилагат от тях у дома и дизайнът може да бъде подчертан с помощта на някои блясък.

11. Glitter Henna Дизайн за крака:

пенджабски Mehandi 11

Glitter Punjabi mehandi е една от новите практики днес, която става все по-приятна и взискателна. Изглежда изключително красива от другите дизайни на Mehendi, хората, които предпочитат повече внимание от другите, могат лесно да използват тези ярки цветове и блясъци при нормален дизайн.

12. Тъмна Хена Дизайн:

пенджабски Mehandi 12

Дизайнът на Paisley Mehendi може да изглежда невероятно сложен, но всъщност е проект за рисуване, подходящ за почти всяко ниво. Това е красив и брилянски дизайн mehndi за ръцете и краката вместо paisley модел може да използва цветя и листа модел на базата на собствен избор.

13. Нозете Mehandi Дизайн:

пенджабски Mehandi 13

Този тип пълен крак henna дизайн изглежда наистина страхотно за прекалено количество черен цвят и червени блестящи искри могат да добавят повече очарователни към дизайна. Дизайнът е доста сложен, както и сложен това може да бъде с всеки флорален мотив или геометричен модел, за да изглежда по-елегантен.

14. Флорални и пейсли Хена Модел:

пенджабски Mehandi 1

Това е прост, но стилен мехеди дизайн на гърба на ръката, опъната до пръстена; всички останали пръсти дадоха прост дизайн с малки точки, линии и пайлей. Точки са били използвани в средата на цветя и paisleys да се подчертае дизайн.

15. Обикновено Пенджаби Мехди Дизайн:

пенджабски Mehandi 15

Това е лесен и за начинаещи Пенджаби механджи дизайн; това може да бъде изпробвано с различни тежки модели за всеки случай. Това има спирала и листа с линии, докоснати до него, палец, индекс и пръстен на пръстена е даден тежък дизайн, докато други са били използвани прост дизайн.

16. Circular Mehndi Дизайн:

кръгова мехнди-design16

Този кръгъл дизайн Mehendi ще бъде харесван от хора, които не обичат да запълнят ръцете си с мехнеди, които биха искали да поставят този дизайн на ръка. Има много кръгове в този дизайн и са дадени точки, за да се подчертае, че този дизайн може да се приложи и върху дланта.

17. Булката и младоженеца Пенджаби Мехди Дизайн Пълни ръце:

булка младоженец-мехнди-design17

Това е дизайн на Пенджабски булчински мехнди за ръце. Dulha и Dulhan са изготвени върху този дизайн, който сам разказва историята на сватбен ден, който е много популярен дизайн на настоящия пазар. Mehendi художникът специално изважда първоначалното на младоженеца в този дизайн, той трябва да разбере първоначалната от този дизайн.

18. Листа модел Mehndi Дизайн:

листа-модел-мехнди-design18

Това е много деликатен дизайн на листа, направен от горната страна на ръката, е невероятен дизайн, който може да се превърне в център на привличане във всяка функция. Листата се правят с дебела мехеди, за да изглеждат по-елегантни от останалата минута.

19. Karva Chauth Mehndi Дизайн:

karva-chauth-мехнди-design19

В Пенджаб, Karva Chauth се смята за много голям фестивал за дами, те ще се украсяват като булка, като прилагат мехенди. Този специален дизайн е създаден с кръгове на двете ръце, които приличат на луна, което ще подобри вида на жените.

20. Огледално дело Пенджаби Мехди Дизайн Ръце:

огледало с работата мехнди-дизайн20

Това е нещо уникално mehendi; между дизайна има много малки и големи камъни. Това е най-новата булчински Пенджаби мехнди дизайн, създаден от един художник, който добавя вкус в рутинните типични дизайни. Камъните с гравирани червени механджи отразяват тенденцията на дизайна.

Заключение:

По-горе са най-новата колекция Панджаби мехнди, която е по-уникална от дизайна на други държави и има автентичен дизайн на механджи за всеки фестивал. Пенджабските дизайни са твърде прекрасни, което показва специфичните култури на Пенджаби, докато момичетата на Пенджаби са умни в размазването на механджи прекрасно.

Leave A Comment

22 + = 27