Топ 15 златни сватбени пръстени Стилове в живота

Златото е този благоприятен метал за сватба и е най-чистият подарък в сватбите. Метал и елемент, който никога няма да излезе от модата, са златни. Златото е известно от незапомнени времена за красотата, която предлага и за начина, по който бижутата, изработени от злато изглеждат блестящи. Сватбата е важен ден в живота на една двойка и те винаги искат тя да бъде специална и запомняща се. Двойката би искала пръстените им за сватба да бъдат много уникални и специални и оттам златните златни сватбени пръстени са страхотен избор за едно и също. Тук ще разгледаме първите 15 дизайни на Gold Wedding Ring.

Последни златни пръстени:

Перфектни и подходящи за сватби са тези различни и невероятни златни сватбени пръстени за мъже, както и за жени.

1. Златни банди за мъже:

злато Wedding Rings

Една от класическите бижута и никога да не излизат на стил, са тези обикновени сватбени златни пръстени за мъже. Те могат да бъдат направени по поръчка, съобразени с удобството, които прилягат на пръста ви и изглеждат минималистични, но много чудесни за ръката на човека в сватбения си ден. Мъжете, които предпочитат да не изглеждат глупости, могат да изберат тези златни пръстени.

2. Сватбени пръстени с диаманти за мъже:

диамант Wedding Rings for Men

Златото с диаманти е като двама най-добри приятели, които се събират, за да създадат магия. Сватбените пръстени в златно злато със седем до осем диаманта, залепени върху тях, изглеждат перфектни за сватба и изглеждат елегантни по ръката на мъжа за специален ден. Златният пръстен не е тънък, но е с хубава и правилна ширина, за да държи брилянтните диаманти перфектно.

3. Диамант Сватбени пръстени за жени:

диамант Wedding Rings for Women

Диамантени пръстени от 18 карата или 22 каратово злато са най-добрите в сватбената бижутерия, а пръстените са най-специални за една жена, тъй като това е този специален украшение, което я прави специален като булка в нейния специален ден. Диамантите могат да бъдат единични камъни като пасианс или много диаманти могат да бъдат затрупани в тях. Диамантите са най-добрият приятел на момичето, както се казва в твърдението, което е много вярно.

4. Златни сватбени пръстени за жени:

златист Wedding Rings for Women

Предпочитаните бижута за сватби са златни и сватбени пръстени в пълно злато със сложен дизайн са красиви и идеални за сватби. Тези златни сватбени златни пръстени са префект за полагане на основите на нова връзка. Индийски сватби имат тези златни сватбени пръстени за ангажиране и за други сватбени функции.

5. Бяло злато сватбени пръстени дизайни за жени:

бял Gold Wedding Rings for Women

Бяло злато изглежда страхотно в бижута и е нова модна тенденция в наши дни, като много жени предпочитат това за пръстени, гривни и гривни. Бяло злато е необичайно и с тези огромни кубически циркониев камък изглежда спиращо красива. Те могат да формират част от изявленията за златни поздравителни пръстени.

Виж повече: Платинени сватбени пръстени

6. Златни пръстени за мъже:

злато Rings for Men

Много уникални по стил и мода са пълните златни пръстени с дизайни за мъже. Това са много индийски стил и най-предпочитаният избор на пръстени за сватби. Те наистина могат да се откроят, когато някой ги носи, тъй като самият пръстен може да говори много за мъжа.

7. Перлен златен пръстен за жени:

перла Golden Ring for Women

Перлите с диаманти в злато са прекрасна комбинация, подходяща за сватбата, ангажираността и всички специални поводи. Неизвестното бяло, розово или бяло перла е заострено нагоре и изпъква в пръстена. Златният пръстен има диаманти от двете страни на пръстена за прекрасен блясък. Двете перли и диаманти със злато дават страхотен поглед към пръстена и изглеждат красиви на ръцете на една жена.

8. Златен цветен дизайн Сватбени пръстени:

златист Floral Design Wedding Rings

Флоралните дизайни винаги са предпочитан избор на жените. Жените имат много много качества, които приличат на цвете и по този начин флоралните сватбени пръстени са правилният избор за нейния специален ден. Тези златни сватбени пръстени злато имат флорален дизайн и модел, гравирани или изработени красиво с камъни или разкрасява, за да придадат пресни усещания на пръстена.

9. Розово златни сватбени пръстени за жени:

Rose Gold Wedding Rings for Women

Розовото злато е сплав от злато и мед, използвани за бижута. Тя стана много популярна за сватбени бижута тези дни за чара и exuberance тя дава. Те обаче са скъпи. Те изглеждат красиви с този уникален нюанс на злато в годежните пръстени и брачни халки в сравнение с обикновените златни сватбени пръстени. Те могат да бъдат персонализирани според изискванията на тези скъпи solitaires, перли или диаманти.

10. слоеста златна сватбена пръстена за мъже:

пластове gold weddiing rings for men

Подобно на линиите на златни сватбени ленти за мъже, те имат четири тънки слоя златни ленти в една дебела златна лента. Това изглежда по-идеално за традиционна сватба, която се слива с усещането и атмосферата на традиционната сватба.

Виж повече: Дизайнерски сватбени пръстени за жени

11. Персонализирани сватбени ленти за мъже:

Персонализирани Wedding Bands for Men

Най-добрият начин да покажете любовта си към партньора си в живота може да бъде сватбен пръстен в истински персонализиран модел, като и двете имена, гравирани със специалната дата, са гравирани завинаги. Човек може да има диаманти обсипани и имената гравирани в тази перфектна златна лента за сватбата. Копнежи, които обещават да бъдат запазени завинаги с персонализирана сватба.

12. Златен изумруден пръстен за мъже:

златист Emerald Ring for Men

Емералдите в злато са класическа комбинация. Златните банди с ярко зелени изумруди и бели диаманти, заплетени една след друга, са връхната точка на тези уникални сватбени ленти. Малцина имат своя зодиакален цвят като смарагд. Този сватбен пръстен е идеален и за тях.

13. Двойка златни пръстени:

двойка Golden Rings

Най-добрата възможност за подарък или най-добрият подарък за сватба за всяка двойка могат да бъдат тези златни двойки сватбени пръстени. Изработени от чисто злато с хубав сложен дизайн, те могат да бъдат привличащи вниманието при всеки повод и този, който дарява тези винаги ще бъде запомнен.

14. Rose Gold Diamond Сватба Band за мъже:

Rose Gold Diamond Wedding Band for Men

Разбивайки стереотипа, тези розови златни диамантени ленти са изключително като сватбена колекция за мъже. Погледнете тези сватбени банди и не можете да погледнете нищо друго. Перфектен в розово злато и бяло злато с диаманти не може да иска нищо друго при избора на сватбен пръстен.

Виж повече: Сватбени пръстени с диамант

15. Винарни златни златни пръстени за мъже:

реколта White Gold Rings for Men

Бяло злато изглежда удивително красиво и също говори клас. Тези рециклирани дизайни на златни и златни сватбени пръстени за мъже са много популярни сред младите мъже, които обичат да експериментират с новите тенденции в бижутата. Те са изработени от 14-каратово бяло злато в средата и нормално жълто злато и в двата ръба, направени в лентов шарени сватбен пръстен.

Всеки ще има мечти за сватбата си и иска да бъде съвършен. Златните сватбени пръстени могат да бъдат любими за всички времена с мъже, както и с жени. Различните дизайни, модели, изглежда в златни пръстени могат да развалят един за избор и човек може да избере своя сватбен сватбен пръстен. Сватбените пръстени винаги са част от специалната колекция от бижута.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 84 = 91