Топ 15 снимки Iggy Azalea без грим Стилове в живота

Австралийската рапска кралица също е една от най-известните в музикалната индустрия. Тя е истински талант, когато става дума за смесване на думи и римиране на смислени неща от миналото и за да ги накара да звучат страхотно. Нейните записи са ударили в класациите и редовно разкъсват наркоманците. Тази жена вероятно е следващото голямо нещо. Родена през 1990 г., Amethyst Amelia Kelly, която също е на име Iggy Azalea (име на сцена), е страхотен рапър и прави времето си и в модната индустрия. Тук ще обсъждаме някои снимки на грим на този страхотен текстописец, където тя изглежда абсолютно красива.

1. Квотата със и без грим:

Иги Azalea Without Makeup 1

Нека да свършим това. Почти всички, които четат такива статии, очакват такава картина и по този начин имаме картина на австралийската певица и модел с и без грим. Тя изглежда съвсем бяла и бледо, когато тя отнема този грим, но лицето на лицето му все още е достатъчно, за да впечатли масовата аудитория.

2. Разходка по улиците:

Иги Azalea Without Makeup 2

Иги беше забелязан да замине от магазин в Лос Анджелис. Тя спортуваше напълно не изглеждащата грим и все още изглеждаше доста привлекателна. След като се вгледате в това, всеки ще бъде сигурен, че това е една от най-добрите Iggy Azalea без грим картини.

3. Snapped докато пазарувате:

Иги Azalea Without Makeup 3

Игги беше прекъсната, докато пазаруваше за комунални услуги. Тя изглеждаше добре, дори и да не се виждаше грим на лицето й. Невинното и привлекателно лице е повече от достатъчно, за да привлече вниманието на повечето хора. Повечето хора я виждат по улиците не само защото тя е модел, а защото изглежда страхотно без грим.

4. На летището:

Топ 15 снимки Iggy Azalea без грим Стилове в живота

Игги бе забелязана на летището, докато тя показваше напълно личното си лице без грим. Тя изглежда толкова бляскава, дори когато на лицето й няма продукт за красота. Нейната привлекателност за лице е несравнима и изглежда, сякаш се е родила с нея или тя е била надарена от нея от Всемогъщия.

5. Грим изключен стил Включен:

Иги Azalea Without Makeup 5

Ако търсите Iggy Azalea няма картина за грим, тогава това е добро за вас. Тук ще можете да видите истинската привлекателност на тази жена. Тя може да спортува не си лице грим, но тя определено не може да каже не на нейните стилистични настоява. Тя трябва да е в стил, дори и да не украсява лицето си заради призванието си.

6. Интервюто:

Иги Azalea Without Makeup 6

Иги беше изхвърлен по време на интервю. Тя уверено показваше напълно привлекателното си лице по време на това интервю и изглеждаше спокойна, дори и да нямаше грим на лицето си. Тази жена може просто да е такава, каквато е и все още изглежда доста привлекателна. Това е силата на нейната красота.

7. Жена в черно:

Иги Azalea Without Makeup 7

Игжи е спортна за цялото си време хип-хоп с модерните си дрехи. Тя изглеждаше напълно без грим, но доста привлекателна. Лицето на тази жена едва се нуждае от всякакъв вид красота. Тя може да разтърси лицето, като спортува напълно естественото си лице. Тази снимка може да бъде оценена като една от най-добрите Iggy Azalea без грим картини на всички времена.

8. Кралицата на красотата:

Иги Azalea Without Makeup 8

Австралийската рапска кралица има много примамливо лице. Изглежда, че лицето й няма недостатъци и затова тя може да бъде толкова уверена, когато става въпрос за изобразяване на напълно естественото лице.

9. Swag Vibe:

Иги Azalea Without Makeup 9

Виждали ли сте Iggy Azalea без грим? Тя изглежда доста невероятно. В тази картина обсъждахме някои от най-хубавите моменти на тази жена, където тя показва напълно естественото си лице. Тя може да изглежда същата, дори ако тя спортува напълно истинското си лице. Заедно с пленителни облекла и уникални слънчеви очила и лице без грим, Иги може да играе ролята на най-красивата жена, когато и независимо, че иска.

10. Спортно момиче:

Топ 15 снимки Iggy Azalea без грим Стилове в живота

Как може Иги да изглежда толкова удивително дори без грим? Много хора са склонни да задават този въпрос, който има общ отговор. Това е всичко, заради естествения си примам. Тази жена е надарена с това красиво лице, което едва изисква помощ от продуктите за красота на лицето. Тя може да изглежда красива, дори когато извади тази спирала от лицето й и просто покаже истинската си самоличност.

Виж повече: Снимки на Ники Минай без грим

11. Опитвате се да скриете:

Иги Azalea Without Makeup 11

Ако сте за някои Iggy Azalea без грим снимки, тогава това е добро. Игги спореше слабия си външен вид, докато тази картина се кликне. Тя не искаше да бъде идентифицирана в този ден и затова не носеше грим на лицето си и носеше тениска с качулка, за да се облича като нормална жена. Все пак хората я познават и това се оказа една от най-добрите Iggy Azalea без снимки на грим.

12. Супермоделът изглежда:

Иги Azalea Without Makeup 12

Вярвай или не, Иги бе спортувала напълно истинското си лице в тази картина. Тя изглеждаше много привлекателна в тази рокля. Макар да беше съвсем естествена, изглеждаше, че естественото й лице изглежда перфектно. Сенките не помогнаха да се затвори лицето й без грим, но тя я накара да изглежда много привлекателна.

Виж повече: Дженифър Леуфернес без грим

13. Охлаждане:

Иги Azalea Without Makeup 13

Игги отново беше сниман на летището. Подобно на повечето време, тя отново показваше напълно естествения си външен вид, без да се използва продукт на красотата на лицето й. Тази конкретна снимка е един от най-добрите снимки на тази знаменитост.

14. Заети зимни сутрини:

Иги Azalea Without Makeup 14

Това може да се каже, че е един от най-добрите Iggy Azalea без грим картини на всички времена. Тя демонстрира естественото красиво лице на тази жена. Тя изглеждаше толкова красива, докато тази снимка беше направена.

Вижте още: Зендая Колман не грим

15. TMZ Snaps:

Иги Azalea Without Makeup 15

TMZ папараците успяха да направят наистина страхотно Iggy Azalea без снимки на грим, докато наскоро беше на летището.

тази статия ви носи само първите 15 снимки без грим от невероятния Iggy Azalea, тъй като тя спортува си напълно привлекателно лице във всички снимки. Всичко, което някога е трябвало да изглежда красиво, беше нейната привлекателност за лице, която й беше предоставена много преди папараците да й стигнат.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

80 − 71 =