Топ 15 пръсти татуировка дизайни с изображения за жени и мъже

Казват, че едно от най-трудните места, на които трябва да се натоварят, са пръстите, където масата се състои основно от кости с панти, което прави татуирането много по-сложно. Колкото повече кожата и плътта, толкова по-добра е базата за мастило, което казват. Въпреки това, пръстови татуировки дизайни са доста в тенденцията, където те изобразяват чувство на невнимание, но все още искат да получите вашия глас през чувство. Ето защо повечето татуировки на пръстите са абстрактни, като се казва всичко по неясен начин.

пръст на ръката tattoo designs

Въпреки това, ние получаваме обширни пръсти татуировки със сложни проекти, които не са нередовно нещо. Обикновено под формата на пръстен или думи, ето списък с някои от най-добрите идеи за татуировка, които биха могли да са подходящи за вашите пръсти. Въпреки това, преди да изберете татуировка на пръста, уверете се, че знаете коефициента на болка, който може да е малко повече от нормалните области.

Отлични татуировки на пръстите със снимки:

Искате ли да получите най-добрите малки дизайни за татуировки и не можете да решите къде? Помислете за пръстите си. Отидете за красив дизайн от най-добрите татуировки на пръсти. По-долу ние споменаваме различни видове най-добри пръсти татуировка дизайни с картини, които са много сладък в изглед, който прави вашия по-щастлив.

1. Поддържане на минимум:

Пръст на ръката tattoos - Keeping It To Bare Minimum

Ето една хубава идея за начална татуировка идея малък, компактен и прецизен. Концепцията за татуировка не включва нищо друго освен малка малка птица на една от вътрешните страни на пръста ви, която би могла да означава всичко от безгрижна и светлодушна до дълбоко желание на веригите за свобода. Това е много проста артистична татуировка на пръста, която е толкова красива, за да изглежда.

2. Татуировка от пауър перо:

паун feather tattoo on finger

Ето още една татуировка за пръстите ви. Обикновено човек поддава на абстрактни мисли за пръстите ви и прави това тук, имаме елегантна паунова пера, обхващаща пръста, изобразяваща вътрешната красота и благодат, свързани с притежателност или интровертен чувства. Това е един от най-добрите пръсти татуировка дизайни за жените.

3. Съчетани пръстени пръсти татуировки за жени:

Съответстващо rings finger tattoos comples

Без да се омъжите и да се впуснете в любовта, сега може да ви се даде по-трайна основа със съответстващи пръстени, татуирани върху пръстите ви, специален него и нея изобразени. Тези пръстови татуировки за двойки са много като сватбени пръстени, с изключение на само напомпани произведения на изкуството, които изобразяват ангажираност и желание един към друг. Това е един от перфектните пръсти татуировка дизайни за двойка с съвпадение, което изглежда толкова сладко.

4. Малки издължени думи:

малък etched words Tattoo in finger

Детските татуировки са най-доброто за малки писания, просто една дума, ако те биха могли да представят нещо, в което дълбоко вярвате. Това име татуировка на пръста може да бъде цитат на житейска цел или една дума като любов, вяра или вярване като в това татуировка. Меки дизайни като звезда, лоза, птица и такова дъщерно дружество са често срещани заедно с него. Това е един от популярните дизайни за татуировки на пръсти за момичета.

5. Пръстен татуировка ръкав:

Пръст на ръката tattoo sleeve Tattoos for women

Точно както ръцете ви, пръстите ви също могат да спортуват с ръкав, подобно на това момиче, което използва един пълен пръст, за да привлече прекрасно кратко перо, докато другите пръсти от двете страни имат малки пламъци,.

Виж повече: Идеи за татуировка на краката

6. Татуировки със звезда със зъби за момичета:

звезда struck finger tattoos for girls

Звездите са добро криптично послание. Те могат да означават всичко от естественото до фантазията, от блясъка на златния живот до блясъка на ослепителен сън. В тази татуировка на пръста, тук виждаме колекция от съзвездия, ивица от звездни силуети, обхващащи пръста й.

7. Ново творчество:

А new creativity finger tattoos for men

Това е татуировка на черепа, изтеглена върху пръста, точно като два последователни пръста, за да завърши мастилената работа по такъв начин, че всяка част от лицето да е равномерно гравирана върху пръста. По този начин, когато приближите пръстите си достатъчно близо един до друг, се показва цялото лице. Този тип татуировки на пръсти дават вълнение на потребителите, докато те са спортни. Това е най-добрият пример за единична татуировка на пръсти.

8. Флорална концепция:

А floral concept middle finger tattoo

Цветята са обикновен дизайн на татуировка и затова в тази татуировка на средния пръст дадохме на пръста хубава женствена, но мощна връзка с ароматния крал на цветята, величествената роза. Червени и цъфтящи, тези рози могат да придружават лозя и листа, ако желаете.

9. Bow с артерия Татуировка модел:

Лък with arrow love tattoo on finger

Знак за ангажираност, най-добрите приятели, залепени на бедрата, тук е перфектният любовник или най-добрата татуировка на приятел, където човек може да бъде лък на другата стрела. Този тип любовна татуировка на пръста е предпочитана най-вече от повечето художници, които нямат граници да мислят.

Виж повече: Пълнени ръкави татуировки

10. Clefs:

татуировка in finger Clefs

Вземете тези клечки, гравирани в пръстите си, ако сте музикант или дори любител на музика. Просто като ги наблюдавате, хората ще знаят за интереса ви към музиката. Те са изключително малки и доста привлекателни. Този вид татуировки за пръсти показва любов към музиката.

11. Декоративни дизайни за пръсти:

единствен по рода си finger tattoos decorative designs

Тези красиви и сложно разпръснати дизайни на всички пръсти се поставят добре и придават на ръката привлекателен вид. Те са доста сложни и не е нужно нищо друго, което да допълни ръцете ви, след като те са направени на пръстите ви. Те просто допълват външния вид.

12. Еднорози:

еднорози tinger tattoo designs

Ако сте фантастичен любовник и обичате миротворните същества еднорони, просто ги гравирайте постоянно на пръстите си и те остават с вас завинаги. Тази артистична татуировка в пръста символизира по-голямото усещане към потребителите.

13. Смес от всички:

пръст на ръката tattoos a mix of all

Объркан между няколко дизайна на татуировки на пръсти и ти харесва всички тях, няма нужда да се притесняваш. Имаме 10 пръста и всеки от тях може да бъде гравиран с един пръст. Те са цветни и доста прекрасни сами по себе си, всеки от които изобразява друга ваша характеристика.

14. Нещо уникално татуировки на пръстите за мъже:

малък finger tattoos something unique

Ако обичате риболова, това е само за вас. Рибата татуировка за пръсти е много съблазнителен повече от другите дизайн татуировка. Повечето тийнейджърки искат да носят този вид татуировки на пръстите си за най-добрите си сделки.

15. Надежда:

надявам се finger tattoo designs

Последно, но не и най-малкото в списъка на най-добрите дизайни за татуировки за пръсти, тази вечнозелена и най-често срещана надежда, гравирана върху върховете на пръстите ви, винаги ще ви запълни с надежда. Това е един от най-добрите пръсти татуировка дизайни за мъжете.

Виж повече: Гривна Татуировка дизайни

Плюсове и минуси за пръсти татуировки:

Въпреки това, татуировки с пръсти имат своите плюсове и минуси.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ:

  • Ако искате да запазите татуировката си скрита и въпреки това видима, когато желаете, вътрешността на пръста е най-доброто място.
  • Получаването на мастило на ръка може да е проблем, тъй като различните политики на фирмата не позволяват видими мастила и носенето на ръкавици е невъзможно. Така че, ако желаете татуировка на ръката си, вътрешността на пръста може да бъде опция.
  • Пръстен татуировки като пръстен татуировки също са добра възможност да отида. Те са по-евтини от реалните и не могат да бъдат загубени. Можете да отидете за толкова сложен дизайн, колкото желаете. Можете дори да го направите като напомняне, събитие, място, човек или спомен.
  • Татуировките на пръстите са особено чести при жените, защото те са сложни, малки и изискани, а татуировките продължават да създават различни дизайни за пръсти, като малки крокоди, курсови шрифтове, хубави цветя и т.н..
  • Най-доброто предимство на пръста татуировка е, че те са изключително разумни, тъй като на техния размер и те са добър старт за някой татуиран за първи път, като експеримент.

Недостатъци:

  1. Пръст татуировки отнеме повече време да се лекува и това е труден процес, тъй като не можете да го пазят през цялото време и ръцете са в постоянна употреба. Задържането му далеч от сапун и други химически продукти е един от основните въпроси.
  2. Те обикновено избледняват по време на самия процес на оздравяване.
  3. Въпреки това, ако успеете дори да го излекувате правилно, не можете да го запазите завинаги, защото определено ще изчезне извънредно, ръцете ще се използват постоянно, а също така и защото кожата на пръста е много по-тънка и те могат или не да държат добре пигментиран цвят.
  4. Получаването на татуирани пръсти е един от най-болезнените преживявания, защото пръстите не съдържат много мускули. Той е много интензивен, тъй като иглата оказва пряк натиск върху костите на пръстите.
  5. Татуирането на пръстите също е трудна работа, тъй като дизайна обикновено е малък, а също и наличното пространство е доста малко. Премахването на тези татуировки също е сложно.

Каквито и да са ползите и каквито и да са загубите, просто отидете за тях, ако искате пръстите ви да са татуирани, с който и да е от 15-те татуировки на пръсти. Те са ново изявление на стила в татуировата индустрия, без да се притеснява и е скъпо. Макар че те са болезнени, но за всяко добро нещо трябва да издържите някои.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 2 = 1