Топ 15 очарователни лилави сарита с снимки Стилове в живота

Purple е един от най-тъмните, но доста привлекателни цветове на всички времена. Тя не върви с всичко и едва се вижда на сари. Но ще трябва да признаете, че когато някой спортува с лилаво саре, те изглеждат абсолютно красиви. Защо не някой да си ти? В тази статия имаме някои от най-добре изглеждащите лилави дизайни на сари на всички времена, включително коприна, шифон и др., Както и много други материали.

Очарователни лилави сареи с картинки:

Най-доброто нещо за тези лилави сареи е, че те могат да се носят и от зрели жени. Топ 15 най-добри лилави сарени заедно с описанието на дизайна и изображенията са както следва.

1. Пурпурният сарий с черна граница:

лилаво sarees

Ако търсите дизайнерски лилав цвят saree, то това е един от най-добрите там, че спортни черна дизайнерска блуза с него. Високата блуза на врата изглежда много привлекателна и почти всяка жена ще падне за нея. Моделът, направен на границите, е направен с черен цвят и малките шарки, направени върху него, също доста привлекателни. Може да се каже, че това е една от най-добре изглеждащите партийни сареи на всички времена и жената лесно ще може да спортува без никакво колебание, тъй като ще има доверие да носи един от най-примамливите лилави сареи на всички времена.

2. Дизайнерът Purple Saree:

Лилаво sarees 2

Тази специална сара се прави със съчетание на повече от един дизайн. Моделът, направен върху него, изглежда малко Rajasthani и този конкретен дизайн е събрана чрез импровизация на много други дизайнерски блузи също. Ако търсите уникална блуза, това може да се каже, че е един от най-добрите там. Моделът, направен на долната част на блузата, е толкова привлекателен, че почти ще падне за него и иска да спортува тази сара почти навсякъде.

3. Тъмно лилавият дизайн със златна дъска:

Лилаво sarees 3

Тази лилава сара е много по-тъмна от предишните и ще бъде напълно подходяща за блузи с вратовръзка. Ако търсите нещо привлекателно и вид малко традиционно или старо училище дизайн в същото време, след това да погледнете на границата част, която е била украсена със златист цвят. Ако получите ръцете си върху тази конкретна сара, тогава сте много щастливи.

4. Deep Purple Net Saree:

Лилаво sarees 4

Ако обичате носенето на нетни сарйове, това може да се каже, че е нещо, което е напълно подходящо за вас. Той идва с много тъмно пурпурен цвят и нетният материал, използван при производството на тази сара е доста удобен. Ако искате да носите нещо, което спомага за комфортното виене заедно с цветния модел, това ще бъде нещо, което е подходящо за вас. Блузата също спортува лилавия цвят и по този начин ще бъде подходяща да се носи с едни и същи цветни блузи.

5. Тъмно лилав бенгалски дизайнер Сарей:

Лилаво sarees 5

Тази конкретна бенгалска дизайнерска блуза идва с много атрактивен модел, направен в цялото тяло. Сребърният дизайн ще накара всеки да се влюби в тази блуза. Ако търсите нещо колоритно и уникално едновременно, това ще бъде една от най-добрите блузи за вас. Сребърният модел е направен, като се има предвид флората.

6. Пурпурната копринена сарея:

Лилаво sarees 6

Това е доста добре изглеждаща лилава сара, направена с най-добър материал. Саре е наистина съблазнителен и почти всяка жена ще усети дълбоката лилава същност на чистата коприна.

7. Крем и лилаво дизайнер Сарей:

Лилаво sarees 7

Това е една от най-добрите комбинации от лилаво и кремаво и това също в индийски женски дрехи. Жените ще обичат начина, по който изглежда този конкретен дизайнерски материал. Ще се влюбите напълно в този конкретен дизайнерски материал. Дизайнерският модел на тази сара е също доста примамлив и определено живее до името му.

8. Сенчеста лилава с бял сарий:

Лилаво sarees 8

Тази специална бяла сара се доставя със затъмнено лилаво оцветяване, което е главната атмосфера на този дизайн. Можете да използвате това като парти, носете saree.

9. Жакард Пурпурен Сарей:

Лилаво sarees 9

Това вероятно е един от най-добре изглеждащите модели сари на всички времена и човек ще се влюби в начина, по който е украсен в региона на сондата. Вие ще искате да носите този красив дизайнерски материал saree почти навсякъде.

10. Пурпурният сарий с малък червен дизайн дизайнер:

Лилаво sarees 10

Това е едно от най-красивите сареи на всички времена, които идват със златния цвят. Дизайнът, който показва този сари е доста атрактивен и ще можете да го носите на сватбени събития.

Виж повече: Зелена сара колекция

11. Розовата и лилавата цветна сара:

Лилаво sarees 11

Някои биха могли да твърдят, че тъй като тази сара съдържа много ниско количество цветно пурпурно, то трябва да бъде наречено само розово сарие. Въпреки че лилавото има нисък процент тук, но изглежда много красиво по начина, по който е. Това разкрасява цялата сара и я прави доста приятно.

12. Костюмът Deep Purple Silk Saree:

Лилаво sarees 12

Това е един от най-добре изглеждащите лилави сареи на всички времена и коприната, използвана при проектирането на тази саре е напълно автентична, а хубавите странични граници са доста атрактивни и ще откраднат външния вид.

Виж повече: Златните сари снимки

13. The Luxemi Purple Saree:

Топ 15 очарователни лилави сарита с снимки Стилове в живота

Ако сте готови да спортувате нещо различно от другите жени, които ще бъдат и стилни, това може да се каже, че е идеалното за вас.

14. Purple Bridal Saree:

Лилаво sarees 14

Булката може да спортува тази специално лилава сара на нейната сватба след парти и може да бъде център на атракция. Тя ще бъде подходяща за вас, дори и вие просто ще присъствате на сватбен повод.

Виж повече: Черни сарийски дизайни

15. Изящният лилав дизайнер Сарей:

Лилаво sarees 15

Това е една от най-красивите виолетови дизайнерски сардери на всички времена, която идва с наистина страхотен дизайн на граничната част. Приставките правят сарето красив от всякога.

Purple е вечнозелен цвят и нещо, което се случва във всички случаи и партита. Човек трябва наистина да е умен и елегантен, за да носи този цвят добре. Бъдете сигурни, че дизайните по-горе ще ви накарат да изглеждате страхотно и да добавите пет звезди към вашия поглед.

Leave A Comment

4 + 2 =