Топ 15 на туристически места във Франция за посещение Стилове в живота

Франция е домакин на страхотни туристически атракции. От романтичен Париж до слънчевото греене на юг и невероятното Дордоне, Франция е една от най-добрите ваканционни дестинации, които можете да изберете. И има много дейности, с които можете да участвате, когато стигнете до забележителностите. Туристите ще видят наследството и културата на мястото и ще бъдат посрещнати с най-доброто от топлината.

15 Забележителности Франция Туристически места за посещение:

Нека най-добрите места за посещение във Франция са наистина полезни, докато посещавате.

1. Айфеловата кула:

Франция tourist places

Айфеловата кула е символична икона на Париж и е най-важното сред туристическите дестинации във Франция. Кулата е построена от Густав Айфел като отворена за пари на Международната Парижка изложба от 1889 г. Тъй като е построена, над 200 000 000 души са записани да посетят кулата. Този факт го прави най-добрата туристическа атракция в света.

2. Дворец на Версай:

дворец на-versailles_france-туристически дестинации

Дворецът на Версай е една от важните туристически дестинации във Франция. Те дават на туристите луксозното величие на френската монархия. Има много неща, които да видите тук, от невероятна архитектура до издълбани мебели, изкуство и антики и разбира се красивите градини.

3. Курс Saleya Flower Market:

Cours-Saleya-цветни market_france-туристически дестинации

Цветният пазар Cours Saleya е едно от най-колоритните места в целия град. Краищата са подредени с магазини и кафенета и са пълни с цветни цветя, държани за продажба. Това е не само място, от което да се купи, но и действа като туристическа дестинация.

4. Musee Du Louvre:

Musee дю louvre_france-туристически дестинации

Музеят на Лувъра се състои от световноизвестни изкуства, скулптури и артефакти, които са били разкопани от около 2 000 години от миналото. Учредяването на сградата е направено през 12-ти век, което е било крепост и след това е използвано като средновековен дворец. Планирайте частите, които искате да изследвате като цял ден, дори да не успеете да получите пълното място.

5. Сен Тропе:

ST-tropez_france-туристически дестинации

Сен Тропе е плаж на френската река, който се посещава от богати хора, особено през лятото. Той се подиграва и се нарича детска площадка на джетса, модни модели и милионери. Освен лятото има по-малко известни личности, които ще видите тук. Но вие ще бъдете претоварени да се срещнете с известното място, където хората оценяват и се наслаждават на живописната от тази област.

6. Nimes Arena:

Ним-arena_france-туристически дестинации

Nimes Arena съхранява римския амфитеатър, който е известен в цял свят като най-добър сред историческите места във Франция. Тя показва славата на римляните и осигурява на посетителите интерактивен аудио-водач и някои изложби, които отразяват начина на живот на римляните по онова време. Nimes Arena наистина ви дава представа какво би било за римските зрители.

7. Рон Алпи:

Рона-alps_france-туристически дестинации

Алпите на Рона са обявени за красиви места във Франция след река Рона. Той предлага невероятна живописна гледка към околността на планината. Това привлича всички любители на природата и природозащитници. Хората, които търсят мълчание и мир, идват тук, за да подмрат умовете си. Туризъм, речни рафтинг, бънджи скокове, рафтинг с бяла вода, ски, езда, са известни приключенски спортове.

8. Chateau de Chambord:

Шато дьо chambord_france-туристически дестинации

Chateau de Chambord във Франция е вторият най-посещаван дворец след Версай. Това е страхотна архитектура на френския Ренесанс. Дворецът е започнал да се построи през 1519 година от крал Франсоа I и той го е направил да отиде за обичайните си ловджийски шипове. Има огромни стаи с брой над 440 души.

9. Дюна на Пила:

дюна-на-pyla_france-туристически дестинации

Дюна на Пила е най-високата пясъчна дюна в Европа, разположена в района на залива Аркашон. Атлантическото крайбрежие и входа на залива, дават невероятен изглед към Дуна от върха. Другата страна има големи борови гори.

10. Катедралата Нотр Дам:

Нотр Дам-cathedral_france-туристически дестинации

Катедралата Нотр Дам е най-посещаваната катедрала, тъй като е известно, че е най-доброто сред всички присъстващи тук. Отне ми около век, за да завърши тази сграда. Състои се от красиви кули, витражи и т.н. Историята на тази катедрала се върти около изучаването как да се грижиш и обичаш. Цялата сграда на пясъчник държи реликви от християнски истории, които го правят най-запомнящо се за пътниците.

Виж повече:  Туристически места в Китай

11. Chamonix:

chamonix_france-туристически дестинации

Шамони е популярна туристическа дестинация за ски на френските Алпи. Това се прави от курорта, който се намира в подножието на Мон Блан. Първите зимни олимпийски игри през 1924 г. се проведоха тук. През зимата скиори и охрана на световно ниво стигат до крайности в Европа и поемат най-предизвикателните алпинизъм в тази област. Той е известен също и с планинско колоездене.

12. Триумфалната арка:

дъга дьо triomphe_france-туристически дестинации

Триумфалната арка е с височина 164 и е построена от Наполеон I. Архитектурата държи главата си нагоре и напомня на посетителите за славните истории на армиите и това бе направено като знак за победа.

Виж повече:  Нова Зеландия Известни места

13. Френска Ривиера:

френско-riviera_france-туристически дестинации

Франция е известно, че има разширено морско крайбрежие, което го прави идеален за много плажове. Можете да се насладите на много видове водни спортове в тези райони. Френската Ривиера е известна като най-добрата от плажовете в цялата Франция. Това дава на туристите романтичен интервал между популярните туристически дестинации. Кан и Свети Лопес са най-популярните плажове и те предлагат красив нощен живот, който да се насладите на приятелите и семейството си.

14. Palais des Papes:

Palais-де-papes_france-туристически дестинации

Във Франция интересни забележителности, Palais de Papes е една от най-старите и една от най-важните готически сгради във Франция. Това е дворецът на Попа, построен от папа Клемент V, който изостави Рим и отиде и се заселва в Авиньон през 1309 г. Стените са с дебелина 10 фута, с порткули и наблюдателни кули, за да изглежда като замък.

Виж повече:  Гърция туризъм Най-добрите места за посещение

15. Grotte de Font de Gaume:

Гроте дьо шрифта дьо gaume_france-туристически дестинации

Франция има някои от най-интересните праисторически места в света и най-посещаваните от тях са Grotte de Font de Gaume. Това е праисторическа пещера в Les Eyzies. Grotte de Font de Gaume включва линия от очарователни стенописи от този период и е част от световното наследство на ЮНЕСКО в долината Везере.
Това обобщава 15-те големи туристически места, които не бива да пропускате на пътуването си до Франция.

Leave A Comment

42 − = 41