Топ 15 + красиви лица в Индия, които привличат и да ви ангажират Стилове в живота

Горд да бъде индианец! Да, Индия е основание за красота. Знаете ли 15-те красиви личности на Индия? Всички жени изглеждат добре, независимо от някакъв фактор. Индия отдавна е внимавала на всяко място, където има зашеметяващи жени, с великолепна, справедлива копринена кожа, широка бляскава черна коса, в допълнение към комуникативните черни очи с кол-ръбове. Индийските лица са признати за красиви, както и ние сме помпозни да бъдем елемент на това наследство. В Индия има няколко култури, които се намират и индийското кино, много хора идват от различни култури за поколение, освен това разнообразието на Индия определено се оказват специални видове красота.

Красиви индийски лица:-

Сега, по-долу споменахме списък с 15 най-красиви лица в Индия и те са както следва:

1. Deepika Padukone:

Дипика Padukone

Тя има безупречна и детска усмивка, ясна кожа и очи, които може да слезете навсякъде, плюс височина, която дава на почти всички мъже трудност. Също така притежава и правилните криви, освен движенията. Deepika започва кариерата си чрез моделиране и сега тя се обозначава като модерно момиче на съня. Ентусиазмът за бадминтон е помогнал за укрепването на красивото тяло.

2. Катрина Кайф:

Катрина kaif

Катрина е родена в Лондон индийски деси или половин британска азиатска знаменитост, която спечели многобройни почивки. Въпреки това, който обсъжда актьорските си умения; тя е една от най-добре изглеждащите индийски жени. Катрина е самотна жена, която знае как да вдига непрекъснато своята пропорция. Тя се оказва и ръководител в моделирането. През годините красотата й, както и сексапилната фигура, е спечелила голям брой фенове.

3. Кариана Капур:

Kareena Kapoor

Добре известна с числото си с нулеви размери. Допълнителното привлекателно нещо по отношение на нея е нейната блестяща усмивка плюс алабастърна кожа. Тя е дъщеря на Рандхир Капор, освен това сестра на Кариша Капоор, не само гореща, но и звъняща актриса. Нейният весел обжалване е друго причинно явление, което създава нейната съществуваща любов към Индия. Тази година тя се омъжи за Сайф Али Кан.

4. Priyanka Chopra:

Приянка Chopra

Тя е носителка на "Мис Свят", моделът, превърнал се в актриса, е направил прекрасно впечатление в анализа си. Часовникът й, сочните устни и големите очи я създават като цяло. 10 години по-късно, тя продължава да хипнотизира феновете от нейния блясък, както и блясък. Тя има хумор и ексцентричен подход.

5. Amitabh Bachchan:

Амитаб Bachchan

Името, което е очертало индустрията плюс сърцата повече от 40 години, има всъщност различна уникалност. Височината му, която осигурява характера му с граница, тъмните му досега комуникативни очи, които говорят томове, очароваха публиката. Той е признат за най-модният актьор в Индия, който все още може да създаде глави. Неговата сол-пипер коса и френска брада са разработили модно изявление.

6. Karisma Kapoor:

Karisma Kapoor

Тя има справедлива, перфектна кожа, плюс сън-подобни очи. Нещо повече, нейният предаден смях заедно със сини очи, които перфектно обясняват уникалната привлекателност на Karisma Kapoor. Тя е срамежлива заедно с тихата дама. Сега тя е сладка мумия, въпреки че красотата й постепенно се покачва и тя изглежда по-гореща.

7. Aishwarya Rai Bachchan:

Айшвария Rai Bachchan

Тя дойде през 1994 г .; светът удари в чудо се появява в нейните морски зелени очи, заедно с гъста фигура. Отново и отново израз като "най-красивата жена в света" нейното молче винаги е била нейната умряла красота. Усмивката на Айшверя оставя учудване от блестящата й коса, която свързва свръхестествено заклинание.

8. Ранбир Капур:

Ranbir Kapoor

Нейната личност е полупрозрачна, както и той жонглира сред подрастващите плюс зрели възрастни изглежда страхотно. Жените го намират хубава и той се изчервява, сякаш никога не се е изчервявал по-рано от това, освен това в усмивката си, можете да хвърлите поглед на инхибирания характер.

9. Сайф Али хан:

Саиф Ali khan

Той има шоколадово момче търсене, гъст глас плюс червило устни и сега той става напълно нов човек. Сред изящния си външен вид, супер хладен подход, както и напрегнато представяне, той в момента е един от най-горещите изпълнители наоколо.

10. Madhuri Dixit:

Madhuri Dixit

Тя е Марахия "мюлги", който създава милион сърца на разстояние от Дак Дак. Нейният възхитителен усмивка, изключителен танцов ход, както и лъчезарно актьорство й дадоха дълъг път. Мадхури се жени за д-р Стрийм Нене, освен това има двама сина; все пак тя изглежда зашеметяваща.

11. Akshay Kumar:

Akshay Kumar

Акшай Кумар започва кариерата си като екшън герой през 90-те години, но постепенно и постепенно той се превръща в романтичен герой като добър. Той има мъжествен външен вид съвсем скоро като секси като съвременния метро-сексуален поглед. Той също така е известен като комичен герой в днешно време.

Виж повече:  Най-богатата жена в света

12. Rekha:

Река

За описването на Река красивата дума е толкова малка дума. Безкраен е още една дума, която идва в мозъка, както и вечнозелени. Тя се плъзга пред океана на стенания и се отдалечава, когато мислиш, че е заключена. Превъзходството й е елемент от нейното привличане плюс загадката. За миг тя обеща душата си и я талансира с пръскането на младостта.

13. Шах Рук Хан:

шах Rukh Khan

Той изобщо не се измерваше добре изглеждащ; досега неговите черти са привлекателна атракция, която привлича милиони. Кафяв тен плюс гънки го поставя в специална група от актьорите през 90-те. Наскоро той е гласуван като "най-сексапилния мъж в Азия", а също и "най-сексият татко в Индия".

Виж повече:  Най-богатият човек в света

14. Хротик Рошан:

Hrithik Roshan

Хритик е слаб младеж от изключителен добър външен вид, обединен с танцуващ талант, който може да създаде умения за опозоряване. Той има перфектно лице, идеално тяло с он толкова перфектно движение. Той също е избран за най-сексапилния актьор на страната.

15. Видя Балан:

Видя Balan

Ох ла ла момиче! Понастоящем тя е една от най-тайните любовници на Индия. Тя има твърдо превъзходство в нея, което създава причина за нея и й помага да избяга от болките плюс мрак на този нерешителен свят. Тя е южна индийска красота, без никакви проблеми, които йонно говорят хинди толкова лесно.

Виж повече:  Най-горещите жени в света

16. Анушка Шарма:

Анушка Sharma

Анушка има късмет да я последва. Тя е от семейство на армията; но тя изпълнява огромна работа, за да се създаде като актриса от A-списък. Тя има талант, както и няколко големи банера в нейния фонд, за да придобие местата си. Ние я пожелаваме всяка от съдбите.

Индийските лица винаги изпитват учудване и привличат всеки от тях, както е показано по-горе, че индийските момичета са по-привлекателни от мъжете и след като ги виждат, никой не може да откъсне очи от тях.

Leave A Comment

71 − 63 =