Топ 15 красиви Бангалор Sarees с снимки

Sarees направени в Бангалор / Бенгалуру имат различен вид блясък и модел, направен върху тях. Материалът, от който са изработени тези бангалоре сари, също е много различен от този на другите и жените, както и носенето им. Те идват с различни цветове, а дизайнът на краищата и краищата, направени върху тях, спортува един вид южно индийско виене.

Красива Sarees в Бангалор С снимки:

Ако обичате тези видове sarees, както и след това ще намерите следните обсъдени предназначени bangalore sarees подходящи за вас.Тук са топ 15 sarees в bangalore с снимки.

1. Синият и златният Бангалор Сарей:

Бангалор sarees

Ако търсите Bangalore sarees, това ще бъде един от най-добрите за вас. Привлекателният модел, който тази сара показва на границата, е много привлекателен и е привлекателността на този сарий. Когато спортувате тази сара на тялото си, всички очи ще ви нападнат. Хората ще ви възхищават, че носите такава красива сара. Ако имате нужда от нещо, което да ви украсява и че нещо трябва да е свързано с традиционния индийски стил на облекло, то това сари може да се каже, че е най-добрата saree направена в Бангалор за вас.

2. Power стан Силк Saree В Бангалор:

Sarees in Bangalore 2

В случай, че търсите красив копринен сарей от Бангалор, това може да се каже, че е добро за вас. Образецът, който този спорт на сари е напълно привлекателен, ще ви хареса на примамливия малък шаблон, направен на палевата част. Тези дизайни се виждат и в граничната част и всъщност те са красиви на граничната част на тази сара и я правят да изглежда още по-красива, всъщност. Поради страхотната привлекателност на тази сара, тя може да се използва като сватба.

3. Чистата коприна Бангалор Сарей:

Sarees in Bangalore 3

Това е една от най-добрите копринени бижута Bangalore и може да се използва и като булчински сари. Saree идва с ярко розов цвят на фронта, което впечатлява зрителите на първо място. Заедно с това, паллу дизайнът е като заледяване на тортата и не може да има нищо по-добро от златистия съблазън, направен върху частта, която ще се носи отзад. Ако се нуждаете от нещо ново и модерно в категорията на Bangalore-made sarees, тогава това може да се каже, че е точното нещо за вас там.

4. Екстравагантният Бангалор копринен сарей:

Sarees in Bangalore 4

Търсите ли някакви дизайнерски сардеи в Бангалор? Търсенето ви е приключило и не сте получили нищо друго освен най-доброто. Тази сара се предлага с блестяща копринена работа, направена на повърхността и това е основната атракция на този дизайнерски сари. Границите са допълнително украсени с червения модел, който също ще привлече вниманието. Едно нещо може да се каже без съмнение, че когато спортувате тази сара на дадено събитие, всички очи ще бъдат само на вас.

5. Ръчно изтъкан копринен сарей от Бангалор:

Sarees in Bangalore 5

Вероятно не мислите, че ръчно изработените сареи могат да бъдат толкова красиви, нали? Е, те са и това е доста специален. Тя е направена от чиста коприна и следва стила на проектиране на sarees, следван в Бангалор, Карнатака.

6. Традиционният черен Бангалор Сарей:

Sarees in Bangalore 6

Това е още една сара, направена от Бангалор, която показва такъв привлекателен модел, направен върху нея. Ако сте готови да спортувате нещо модерно и елегантно в същото време, тогава тази класическа черна сара с модерни малки дизайни, направени върху нея може да се каже, че е подходяща за вас.

7. Гранд палу Бангалор коприна Saree:

Sarees in Bangalore 7

Това е един от най-добрите sarees от Бангалор и идва с много атрактивен дизайн, направен на паллу част чрез използване на златиста цвят. Ако имате нужда от нещо, което ще удари хората с красота, това е точното за вас.

8. Маешвари коприната саре в Бангалор:

Sarees in Bangalore 8

Това е още една страхотна сара от коприна, изработена в Бангалор, която има зелен цвят на повърхността. Той също така има златен цвят дизайн, направен на паллу част и това е най-атрактивната функция за тази saree.

9. Елегантният памучен сарей от Бангалор:

Sarees in Bangalore 9

Ако търсите саре, коя красота ще говори сам за себе си, то тази сара може да ви свърши работата. Сивият шаблон, направен на тази сара е един от най-добрите привлекателни факти за него и ще впечатли хората на първо място.

10. Сините и златните ръчно тъкани Бангалор Сарей:

Sarees in Bangalore 10

Това е едно от най-добрите sarees на всички времена, които идват със синьо и златист цвят, смесени перфектно. Дизайнът може да се каже, че е доста ефективен, за да впечатли повечето хора и това също е едно от най-хубавите неща там, ако мислите да търсите най-добре.

Вижте още: Последни Uppada Sarees

11. Цветният Бангалор Сарей:

Sarees in Bangalore 11

Индийските жени предпочитат да носят традиционния облик още през Коледния сезон. Така че, ако мислите, че зимата ви се разклаща с красива сара на един специален ден, след това проверете тази.

12. Off White и розово дизайнер от Бангалор Saree:

Sarees in Bangalore 12

Това е една от най-добрите дизайнерски сардери там. Сложният модел, който тази сара спортува в цялата палия и предната част с цялата малка детайлна деликатна работа, е доста впечатляваща и това прави тази сара напълно подходяща за сватби.

Вижте още: Banarasi Silk Sarees

13. Незабавният памук Бангалор Сарей:

Sarees in Bangalore 13

Тази памучна сарее е направена и проектирана в Бангалор и затова изглежда толкова гъвкава, въпреки че е ежедневна износване.

14. Синята чиста чанта Bangalore Handloom Silk Saree:

Sarees in Bangalore 14

Коприната, от която се състои тази сара е напълно чиста и действа като блясъкът на Бангалор. Чрез носенето на тази сара, вие ще представите страхотно създателите на Сарее в Бангалор.

Вижте още: Sarees In Surat

15. Тъмнозеленият Бангалор Сарей:

Sarees in Bangalore 15

Като спортувате тази сара, ще изобразявате красотата на природата, тъй като вие носите тъмнозеления цвят, който често представлява природата (гъстите гори, флората и т.н.).

Това са сареите в Бангалор, за които трябва да знаете. Те зависят от мащаба на стил точно сега на пазара и си струва да опитате.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

5 + 1 =