Топ 15 идеи за дизайн на ноктите за нокти | Стилове в живота

В днешно време е доста трудно да избирате само една от голямото разнообразие от продукти, особено когато възможностите като отстъпки и купуване на един получавате, е полезен всеки ден. Сега пазарът на днешния ден далеч не е монополист и много по-нови марки с определени идеи излязоха на сцената.

гвоздей Polish Design

Тези марки не са меки в привлекателността си, тъй като се опитват стриктно да представят най-добрата си страна в света на конкуренцията. Има нова линия аксесоари за дрехи, която беше пусната преди няколко дни и след около седмица беше обявена нова марка дрехи, допълващи аксесоарите. Боите и боите на ноктите са не по-малко.

Често ние, жените, сме натоварените пчели, които сме напълно забравили за ноктите си, докато вървим за деня, опитвайки се да усъвършенстваме косата и дрехите си. Но вярно е, че едно момиче, което е в един от почивните дни, със сигурност ще се чувства по-спокойно, ако просто прекарва известно време в предната част на телевизора, без да прави нищо особено, просто рисува красивите си нокти в още по-хубави цветове. Сега дни има много много по-нови секции от цветове, които все още не сме се осмелили да измислим, а след това имаме любимите ни любими, които бихме искали да се придържаме. В днешната статия ние говорим за различните красиви нюанси, които можете да спортувате в ноктите си.

Стилни и красиви нокти на полски пол с изображения:

Нека да разгледаме най-добрите дизайни на нокътя.

1. Nude Pink Gloss Nails:

гвоздей polishes of your choice 2

Сега голи нокти са новият разговор за модната индустрия сега и тук имаме най-добрия вид, в който цветът на ноктите е трезвен в най-добрия си, но не прозрачен. И все пак в края на деня гладкото смесване на голи цветове с лек намек на розово ни изхвърля от краката ни. Това, което прави това по-добро, е перфектният излъчен вид на ноктите. Това е перфектният гвоздей за лятото, свързан с леки летни рокли и сламена шапка.

2. "Шейси в сиво"

гвоздей polishes of your choice 3

Всеки, който каза, че сивото е тъп цвят, никога не е изпитвал този цвят преди. Ноктите тук спортуват много меко синкаво сиво в матиран оттенък, но това е самото виждане на ноктите, които ни карат да паднем за този поглед. Той е дълбок и смислен, но не и твърде дълбок, за да бъде скучен. Тя е изключителна по отношение на хладно мода, но не е твърде силен, за да можете да я носите навсякъде и навсякъде.

3. Кафе в най-добрия си вид:

гвоздей polishes of your choice 4

Сега този цвят е направен от екстракт от кафеванов екстракт и който не харесва горещо кафе, за да бъде следващото модно изявление за този сезон. Тук цветът на кафето е изключително мек, прекалено подобен на предишния и тук виждаме спокойствие и успокояващ поглед към ноктите. Обикновено цветът на кафето, дори и да е тъмно, дава хубаво усещане и тук, когато се смесва с внезапна мекота, външният вид изчезва. Мекият блясък на кафето добавя тяло към външния вид.

4. Неон Син:

гвоздей polishes of your choice 5

Забавлението е новата тема за това лято и с разнообразните нови ярки очи, които се появяват на сцената, най-добре е да следвате тенденцията и да изберете един. Това е неоново попадащ цвят в морско зелено или ярко синьо, което дава на ноктите ви перфектното превръзка за плажния изглед на лятото. Другият цвят на неонова за това лято е мекото зелено или замръзналите голи изглеждания, които вървят толкова добре за лятото.

5. Полунощният поглед:
гвоздей polishes of your choice 6

Това е още един сърдечен топинг цвят и този път в най-тъмната сянка е възможно. Цветът тук е чисто черно и за разлика от другите черни, където все още ще намерите намек за тъмно синьо, този черен е самотен рейнджър, спортист с най-добър цвят. Светещият лъч от вградения блясък прави външния вид още по-страхотно. Сдвояване на това с дълбоки аксесоари определено ще ви даде чудесно усещане за външния вид.

6. Glitter Bug:

гвоздей polishes of your choice 7

Винаги можете да изберете блясък, когато става въпрос да направите вида достатъчно силен за парти. Сега тези блясъци тук идват с мек кремав златен вид и текстурата на боята за ноктите наистина е гледка, която да гледаме. За разлика от обичайното това не е лъскавият вид, а по-скоро лъскавият вид. Това обаче не е единственият блясък, който получавате. Има много различни блестящи произведения, които могат да бъдат намерени, някои в нюанси на злато, а други в сребристо, което изглежда еднакво красиво.

7. Royal Delight:

гвоздей polishes of your choice 8

Свържете го с мека кремава блуза или обикновена черна рокля, този цвят никога не се увлича, за да ни удиви. Сянката се нарича кралско синьо, а оттенъкът изглежда идеален както за официални, така и за неформални събития. Това е един от най-богатите нюанси, с които се сблъсквахме този сезон, когато синьото в тъмното си, но все пак привлекателно оцветяване изглежда красиво на ноктите ви, особено през деня, когато богатството на цвета не може да бъде незабелязано.

8. Voguish Purples:

гвоздей polishes of your choice 9

Тук точно тук ще зададете всички записи направо с невероятно гланцова текстура, ако не и самият цвят. Това е перфектно лилаво на сянка, като най-доброто от глосите се интегрира, за да формира един от най-добрите цветове болка в ноктите някога. Винаги можете да свържете бели или трезви аксесоари с този външен вид, за да направите цвета на ноктите по-очевиден.

9. Petite Periwinkle:

гвоздей polishes of your choice 10

Подобно на кралското синьо, блуждаенето също има много красива връзка със семейството на блуса, където този цвят е един от най-трезвите цветове на бонбоните, които могат да се използват, за да дадат ноктите ви нов облик. Цветът е мек и блестящ, като в същото време издава много добър вид бонбони. Сдвояване или с тъмно или светло оттенък за лятното часово време. Periwinkle е един от последните нови цветове, който не е твърде силен, за да изглежда добре, но не и прекалено мек за трезвен поглед.

10. Лудата матова черна:

гвоздей polishes of your choice 11

Тук имаме още един оттенък на черно, но този път цветът е по-прецизен. Ако погледнем отблизо този луд матов поглед има тъмно синя визия, която е матирана и изглежда красива. Използването на искрящ нокът в средата прави външния вид още по-примамлив, но докато избирате тази боя за нокти, блясъка не е задължителен.

11. Rose Gold:

гвоздей polishes of your choice 12

Розовото злато е още един нов нюанс, който те са спортни този сезон, когато праскова роза цветни гелове с меко лъскаво злато и останахме с един от най-добрите нюанси. Цветът е достатъчно женствен, за да спортува на официално и неформално събитие, а използването на злато добавя леко голо докосване до външния вид. Това също е хубав цвят за лятото.

Виж повече:  Магазини за нокти в Индия

12. Класическото червено:

гвоздей polishes of your choice 13

Нека всички да се изправят пред него, всички сме имали дните, когато червеният е нашият любим цвят и независимо от какъв случай ние влязохме, червеното беше единственият оттенък, който щяхме да рисуваме в ноктите си. Сега тук имаме един от най-класическите класически червен цвят, който идва с гланц фактор, така че ноктите ви може да изглежда глем дори след дни. Боята за ноктите е мека, но в същото време заплашителна и силна, за да забелязва някой.

13. Велвети Виолет:

гвоздей polishes of your choice 14

Ние сме имали лилави и блестящи зъби, но това, което заема короната, е тази лъскава дълбока виолетова, която прилича на кадифе, подобна на мека лъскава форма. Тъмен цвят с богат оттенък, виолетовото изглежда безупречно модерно. Най-добрата част от този външен вид е мекотата на червените подтони на слънчевата светлина и дълбочината на цвета по време на тъмните нюанси, които ни карат да вентилираме момичето по този цвят.

Виж повече:  Как да боядисате ноктите си перфектно

14. Металното претоварване:

гвоздей polishes of your choice 15

За да получите този външен вид, започнете с основен слой от метален цвят. Цветът, използван като основа, е изключително красив, с меко женско докосване до него. Тя е по-скоро от чай и метал, смесени с меки лавандулови нюанси, а отгоре на този склон метален цвят в дълбок блясък прави ноктите изглеждат страхотно страхотно. Използвайте лентата за ноктите, за да добавите разграничение, след което извадете лентата, когато сте готови.

Виж повече:  Педикюр и маникюр у дома

15. Сребро с меко сиво:

гвоздей polishes of your choice 16

Този път сивото е различно. Той е трезвен, е лъскав и е новият шаз на всички. Цветът изглежда изключително красив, тъй като нарушава обичайните думи, че сивото е тъп цвят и никога не може да се случи. Тук е перфектният пример, доказващ, че е погрешно, но това, което добавя намек за случване на тези нокти е сребърният маникюр, който е пълен с мигновени молекули на гланц, което прави цялото изпитание да изглежда толкова модерно и да налага тенденция.

Източник на изображението: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

97 − = 90