Топ 15 грим продукти на разположение в Индия | Стилове в живота

Има много пъти, когато ще искате да имате списък на подходящо пригодени грим продукти, които ще ви дадат специфичен вид на външния вид. Например, ако това е гледане на ден, което търсите, може да искате да го съчетаете със сива линейка, но може да не сте уверени в това, че мисля колко гама от червило да купуват с него и дали тя ще ви е удобно или не , Ето защо често се изисква да има списък с всички диапазони и цени за по-добро ръководство.

По-долу са някои от първите 15 списъка на добре познатите и достъпни продукти, които можете да изпробвате за по-добро покритие и оттенък. Те лесно се купуват от търговците на дребно на умерена цена. Проверете ги и ако все още нямате някои от тях, трябва да опитате да ги закупите и да ги съхранявате в комплекта си.

1. Face Primer-L'Oreal Париж Бази Магика и цветен перфектен мач:

лице Primer LOreal Paris

Това ви помага да изглеждате по-дълго и също така да контролирате потта. Така че, ако имате много мазна повърхност или вашата основа или козметич излиза лесно, тогава трябва да използвате някоя от тези, която ще запази основата и ще ви помогне да продължите по-дълго. Те са лесно достъпни и можете да ги закупите от най-близкия търговец на дребно или аптека. Въпреки че можете да купите и други диапазони, но трябва да сте внимателни, че те отговарят на Вашите. Те често са скъпи и идват за около 800 INR до 2000 INR.

2. Concealer - Fullbar покритие и Lakme Absolute:

Colorbar Lakme

Работата на тази стъпка, както всички знаем, е да се скрият всички недостатъци или петна по повърхността. Можете да използвате това, за да покриете синкави вени или тъмни кръпки под очите. Това може да се използва за всякакъв вид покритие на тъпота. Можете да купите всякакви диапазони, които са подходящи за вас или можете да си купите от тези два добре познати варианта. Те ще варират от 650 INR до 800 INR.

3. Фондация - Lakme Nine to Five и Revlon Natural Eye Colorstay Шампоан за крем:

фундамент Lakme Nine To Five

Това нещо върши работата на изглаждане на основата. Можете да покривате и изравнявате повърхността с това. Можете да купите различни видове и варианти, предлагани от различни диапазони. Най-достъпните и добре познати варианти обаче са споменати по-горе и те идват от около 450 INR до 1500 INR.

4. Compact-Revlon Фото готов и Lakme Absolute:

компактен Revlon Photo Ready

Те помагат да настроите основата. Той също така контролира потта. Трябва да си купите качествено и марково прахообразно вещество, което да не причинява изригвания или да запушва порите и да ви накара да получите обриви. Обикновено те не са много скъпи. Можете да купите различни нюанси, както добре. Те идват от 150 INR до 1000 INR.

5. Blusher-Coloressence Сатен гладък открояващ елемент, MUA и Colorbar Pink Pinch:

Руж Coloressence Satin Smooth Highlighter

Можете да ги използвате на кухини на бузите и да им даде розов или червеникав оттенък. Те могат да бъдат в различни форми като прах, гел или крем. Можете да закупите тези от 400 INR до 3000 INR или повече в зависимост от обхвата, който купувате.

6. Бронз-Орифлейм Джордани злато и Colorbar Cheekillusion:

Bronzer Oriflame Giordani Gold

Можете да използвате бронз, за ​​да направите ефекта на горния червеникав оттенък да е по-ясен. Можете да ги купите за висок ценови диапазон от 600 INR до 4000 INR в зависимост от обхвата и варианта.

7. Балсам за устни - бебешки устни Maybelline и Nivea:

Устна Balm- Maybelline Baby Lips and Nivea

Това помага за успокояване на повърхността, ако е напукано и преди да се приложи някакъв цвят или граница. Можете да ги купите от 30 INR до 300 INR. Те винаги трябва да са в комплекта, ако имате сухота.

8. Liner-Lakme Absolute и Colorbar:

подплата Lakme Absolute and Colorbar

Тази помощ дава граница, за да направи формата по-пропорционална. Можете да ги купите от 160 INR до 500 INR в зависимост от обхвата и варианта.

9. Lip Stick-Lakme Absolute, сатенът Enrich, Maybelline Liquid Shine и Revlon:

Устна Stick Lakme Absolute

Има различни цветове и нюанси, предлагани от различни добре познати диапазони. Можете да си купите нещо, което според вас е подходящо за джоба ви, а също и когато получите оттенъка, който искате да купите. Те могат да варират от 250 INR до 1000 INR и могат да достигнат до 2000 или 3000 INR.

10. Гланц - Lotus Herbals и Colorbar:

Gloss Lotus Herbals and Colorbar

Те дават този блясък, който обичате да правите за партита. Можете да ги купите от 200 INR до 1000 INR.

Вижте повече: Най-добър Виктория Secret Secret Gloss

11. Сянка за очи - Maybelline Цветно татуировка и цветови нюанси:

око shadow Maybelline Color Tattoo and Colorbar Shades

Те могат да бъдат избрани от черно за нощно парти и можете да избирате нещо светло или с оранжево за деня. Можете да ги купите от 400 INR до 1000 INR и да достигнете до 2000 INR за комплекти или 4000 INR.

12. Висока запалка - Maybelline Цветна татуировка:

Високо lighter Maybelline Color tattoo

Можете да използвате почти всяка сянка в сребристо, за да подчертаете. Въпреки това, Maybelline е достъпно нещо, което можете да закупите. Те варират от 350 INR до 600 INR в зависимост от обхвата и варианта, който искате да купите.

Вижте повече: Най-добър оранжев блясък

13. Очна линия - Lotus Herbals и Loreal Paris Водоустойчив гел линеен:

Очна линия Lotus Herbals and Loreal Paris Water Proof Gel Liner

Те са достъпни и двете са добре известни неща, които можете да купите. Те идват от 250 INR до 500 INR.

14. Mascara-Maybelline и Lakme Eyeconic Mascara:

Спирала за очи Maybelline and Lakme Eyeconic Mascara

И двете са добре известни, за да осигурят продължителен вид на миглите. Можете да ги купите от 450 INR до 700 INR.

Вижте още: Устните Plumper в Индия

15. Kajal-Lotus Herbals и Lakme Eyeconic:

Kajal Lotus Herbals and Lakme Eyeconic

И двете са известни като добри и се харесват от много жени. Можете да ги носите за дневна база, но и за нощ. Можете да ги купите за около 300 INR до 600 INR. Някои идват с наточваща глава, а други ще се появяват в моливи. Ако не ви харесва каша за заточване всеки път, когато се зачерви, можете да си купите ролки. За един прост външен вид можете да изберете гол цвят за капачки и да използвате само kajal, за да създадете ефект. Това често са най-лесно достъпното нещо в комплектите на всички жени.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 и 15

Leave A Comment

11 + = 12