Топ 15 дизайни на блуза с висока шийка Стилове в живота

Висококачествените блузи са най-новите тенденции в момента. Тези блузи са следващото голямо нещо, когато става въпрос за традиционните индийски женски дрехи. Високите вратни блузи спортуват различни уникални дизайнерски яка, а дизайнерите също измислят някои страхотни модели, които по-късно са последвани и понякога импровизирани от роклята от чужди земи. Ако се интересувате от тези блузи, тогава ще намерите следните снимки и описания вълнуващо. Най-добрите дизайни на блуза с висок врат са разгледани по-долу.

Обикновено и най-новата висока блуза блузи дизайни:

1. Дизайнерска блуза Sonam Kapoor за висококачествени дизайни:

Високо Neck Blouse Designs

Ето една прекрасна блуза с висока ширина на дизайнера, която идва с прекрасен модел, направен отпред и горната част на блузата, която се отваря до врата. Тази блуза ще върви ръка за ръка с обикновени и дизайнерски сарде. Каквото и да имате в настроението да носите, тази блуза ще бъде най-добрият ви придружител на стилисти. Материята, използвана в тази блуза, също е много добра и поради това, че е без ръкави, е доста удобна и за носене. Този дизайн на блуза ще бъде следван в продължение на години и години, когато дизайнерите ще правят блузи с висок колан и затова този дизайн е най-добрият дизайн на блуза с врат на всички времена.

2. Черна блуза с висока шийка:

Високо Neck Blouse Designs-Black High Neck Blouse Design

Тази блуза ще бъде подходяща за носене с нетни сари, тъй като спортува и мрежестия материал към частта на врата. Този модел, направен на тази блуза, определено може да се каже, че е един от добре изглеждащите блузки с висока ширина, които почти всеки ще обича. Дизайнът е доста красив и почти всеки ще се влюби в този конкретен дизайн. Дизайнерската блуза ще бъде подходяща за спорт на събитие.

3. Южноиндийската блуза с висока шийка на вратата Дизайн:

Високо Neck Blouse Designs-South Indian High Neck Blouse Design

Това е една от най-красивите дизайнерски блузи за вечен живот. Блузата спортен модел като кралица и розовият цвят на блузата прави тази индийска женска дреха елемент напълно великолепно. Малките модели, направени на ръкавите, също са привлекателни и ще ви хареса цялото виене, което спортната блузка на дизайнера. Блузата е спортувана от една от най-добрите индийски актриси на всички времена и по този начин трябва да бъде голяма работа за всички истински индийски жени да носят този дизайн заедно с любимата си сара.

4. Блузката на дизайнера на пълна врата За обикновен Saree:

4

Това е една от най-модерните блузи, които ще видите тази година. Блузата е пълна ръкав и почти цялата блуза носи примамливи пенливи приказки и очарователен дизайн в тази дреха. На гърлото има малко пространство, което оставя място за комфорт и човек няма да се задуши, ако носите тази блуза. Това не е само перфектно. По-добре от перфектно. Това е по-добре от най-доброто и може би си въобразявате, че носите тази блуза точно сега.

5. Блуза с висококачествено черно дизайнерче:

Най- High Neck Black Designer Blouse

Ако отивате за дизайнерската блуза това лято, това ще бъде един от най-добрите, които ще носите. Той е стилен и комфортен в същото време и време и ще бъдете оценявани за спортни този елемент дизайнер ефективно.

Виж повече: Обикновен дизайн на гърба на врата за блуза

6. Дизайнът на розовата висока шийка:

Високо Neck Blouse Designs-Pink High Neck Design

Ако сте готови да носите дизайн на блуза с врат, тогава това ще бъде чудесен избор. Това е един от най-добрите дизайн на всички времена. Дизайнът е доста привлекателен и един ще бъде напълно доволен от уникалните черти, които тази блуза може да предложи.

7. Дизайнера:

Високо Neck Blouse Designs-Green Dotted High Neck Blouse Design

Отивате за празничен повод? Това ще бъде един от най-хубавите неща, които можете да правите на спорт по време на празничен повод. Тази специална блуза е една от най-добрите традиционни индийски дрехи за жени там.

8. Блуза с висока шийка с прикачени файлове:

Високо Neck Blouse DesignsHigh Neck Blouse With Attachments

Тази блуза с висока ширина на врата е някак различна от останалите. Отпечатването и множеството прикачени файлове правят тази блуза различна от всички останали, които сте виждали досега. Малките сложни модели, направени върху него, са много красиви.

9. Дизайнера на блузата "Прачи Десай"

Високо Neck Blouse Designs-Prachi Desai High Neck Blouse Design

Прачи Десай разтърси сцената и получи титлата на шоуто запушалка заради този дизайн на блуза. Можете да изглеждате почти еднакво красиви, ако спортувате и този елемент. Блузата е проста с просто умни дизайни и прикачени файлове.

10. Южна индийска черна дизайнерска блуза:

Най- South Indian Black Designer Blouse

Тук имаме прекрасно изглеждащ черен дизайнер с висока вратовръзка блуза дизайн. Сложните дизайни, направени на ръкавите и на частите на гръдния кош и шията, са много красиви и правят целия този дизайн носене.

11. Черна и бяла блуза с висока шийка:

Високо Neck Blouse Designs-Black and White High Neck Blouse Design

В случай, че търсите висококачествени дизайнерски блузи тип саре, то това ще бъде едно от най-хубавите дрехи за вас там.

Виж повече: Моделите на блуза от сари

12. Дизайнът на Full High Sleeve Brown High Heck:

Високо Neck Blouse Designs-Full Sleeve Brown High Neck Design

Търсите най-новите дизайни с висока ширина на блузата, след което това ще бъде удоволствие за очите ви. Вземете добър поглед върху спецификациите и дизайна на тази блуза и се уверете, че ще се обърнете към производителя / дизайнера на блуза, за да направите почти идентична за вас.

13. Най-добър дизайн на блуза с висока шийка за обикновени сари:

Високо Neck Blouse Designs-Best High Neck Blouse Design For Plain Sarees

Търсите най-новите дизайни с висока вратовръзка, тогава това може да е подходящо за вас. Той спортен наистина съблазнителен модел, направен на предната част, която е и основната атракция на този външен вид.

14. Дизайн за блуза с висока шийка за обикновени нетни сарйове:

Най- High Neck Blouse Design For Plain Net Sarees

Ако отивате да спортувате нетната сарйе, тогава този конкретен прозрачен дизайнерски артикул ще бъде най-добрият стилист спътник за вас. Това ще ви позволи да получите модерен индийски поглед с дизайна, излагайки малко традиционно индийско цветно докосване.

Виж повече: Дизайн на блуза на врата

15. Блуза с дълъг ръкав от зелен връх:

Високо Neck Blouse Designs-Green High Neck Full Sleeve Blouse

Това е един от най-добрите пълен ръкав, както и висок дизайн блузка врата, които могат да бъдат спортни почти навсякъде, където отивате. Материята също изглежда много удобна.

За любимия ти, драпиране на саре с блуза с висока врата е нещо, което можеш да направиш. Най-добрите проекти в тази категория са споменати тук в статията. Просто погледнете и изберете най-добрите.

Leave A Comment

38 − = 34