Топ 15 атентални упражнения Стилове в живота

В обичайния ден една жена влиза в сферата на майчинството само с неясна представа за това какво следва да се следва веднага след това. Първата стъпка винаги е съчетание от чувства, вълнение и страх, желирани заедно, за да оформят усещането, че само очакващата жена ще има правото да се чувства. Усещането за бременност, бременност, задържане на енергията и потенциала в нея, за да събере куража й, за да донесе нов живот на земята на опитни майки, което може да изглежда като лесна стъпка по дежа вю, за нови участници в тази група , може да е доста трудно време и сладки спомени, изпълнени с горчиви чувства на любов и сладки чувства на омраза. Често майки се оплакват от деветмесечните им трудности.

В началото на деня те се оплакват от безсънните нощи, а сутринта отиват до банята. Емоциите, които играят голяма роля в този случай, не причиняват никакво утежняване на ситуацията. Усещането за удовлетворение се урежда, тъй като сред този пандемониум се усеща малко удар отвътре. Изведнъж чудовищният апетит и депресията дори не я притесняват вече. В края на деня, когато е завършила деветте си месеца и е готова да покаже на малкия си външен свят, тя ще остави зад себе си всичките си угризения от трудните времена, които са минали и ще очаква с нетърпение блестящ ангел на ръце. Такова е чудото на бременността.

Въпреки това, преди бременността да може да се нарече красив термин, майката има определени правила и ограничения, за да спазва. Това, което започва със стриктната диаграма, скоро ще бъде последвано от искането на средата на съпругата да направи необходимото преди раждането на детето. Едно такова нещо е упражненията, от които човек се нуждае, за да свикне, когато се нарече пренатален. Ето някои от примерите за предишните упражнения, които всяка очакват майка трябва да практикува досега.

Сутрешна тренировка:

преди раждането exercises

Помнете времето, когато сте се опитвали да направите лъскав корем, за да се събудите в зората и да сложите музика и следи да минават през парка или езерото преди работа или колеж. Това е едно и също нещо само с малко грижи. Когато сутринта стигнете до банята, вдигнете маратонките и песните си и излезте навън, за да се разхождате добре с бебето си. Тъй като студеният вятър диша, поддържайте краката и тялото си здрави. С бебето, което натрупва тегло, ако джогингът поема вашата енергия и чувствате дискомфорт, пазете сутрешните разходки. Всяко разходване или джогинг по това време ще ви помогне да запазите сърцето и ставите си омазани и ръждясали. Тя се отбелязва и като промяна на настроението и ума за майките.

Йога:

бременна yoga

Сега, когато говорим за йога по време на пренаталния период, обикновено означаваме разтягане и медитация за вътрешен мир и стабилност сред случайните хормони. Това не включва сложните обрати и обръщания и режимите с главата надолу. Това просто означава разтягане на крайниците, леко обръщане на кръста и време за медитация за хормоналния баланс.

Заден ред:

За това упражнение може да се нуждаете от стабилна подкрепа, която може да бъде приятел или тренировъчен инструктор, както и гъвкава и гъвкава група за съпротива. Използвайки лентата за съпротива, закрепена през опората, уверете се, че хватката на лентата е здрава. Натиснете крака назад, зад вас и здраво стиснете пода. Сега стиснете в задната си част. Едновременно с това си лактите с помощта на стречинг лента и ще усетите гърдите си напред. Това е да се уверите, че мускулите на тялото, особено раменете, са гъвкави и безплатни.

Прострел:

осакатявам stretch

Използвайки същата съпротива лента седна на мат или възглавница с изтеглени долни крайници. Поставете лентата около пръстите си. Можете да използвате или един крак наведнъж, или и двете заедно и след това с помощта на бандата бавно да започнете да дърпате пръстите си към костите на гърба си. Това е страхотно упражнение за проблеми с втвърдяване на телето и също така ще ви помогне да носите тегло на бебето наоколо.

Стена на бедрата:

бедро stretch

Използвайки възглавница, коленичи на едно коляно, а другата се наведе пред вас. Използвайте една свободна ръка, за да задържите стомаха си близо до корема, а другият - върху малкия гръб. Като повдигате ръцете си нагоре и назад, бавно наведете предното коляно на ъгъл от 90 градуса. Усеща се твърд участък. Алтернативен и повторен;

Тазов асансьор:

преди раждането Exercises5

Легнете на гърба си върху рогозката и с помощта на долната част на тялото и талията ви изтласкват бедрата във въздуха. Краката и горната част на тялото от средния ви стомах трябва да бъдат залепени към земята. Използвайте долната част на тялото само за известно време. Това ще бъде много полезно по време на раждането.

Дихателно упражнение:

Седнете кръстосани крака на пода с гръбнака направо и изпълнете обичайните техники за назално и устно дишане и упражнения. когато бебето расте и бута гръдната кухина нагоре, задухът и недостигът на въздух ще се погрижат за това.

Половин кървене:

Започнете, като държите краката си една от друга на ширина и правите половин клек само, за да се изкачите нагоре и на петите си. Върнете се на първата позиция и повторете. Това също е страхотно упражнение за раждане, при което мускулите на краката също се пускат на работа.

Повдигане на крака:

Крак raise

За това упражнение легнете на матрака си и се обърнете към ваша страна. Контерът на върха сега може да бъде повдигнат нагоре и надолу по ритмичен начин. Дръжте горната част на крака повдигната във въздуха направо и след това използвайте метода нагоре за гъвкавост. Променяйте страниците и повтаряйте.

Виж повече:  Упражнение за намаляване на болката в гърба

Плуване:

плуване

Плуването също е добро упражнение по време на бременни жени там. Използвайте обратно удари основно, ако е възможно. Бъдете внимателни да не правите обрив или плъхове плуване.

Упражнение на корема:

корем exercise

За това трябва да си починете на коленете и дланите си, така че да сте на четири крака, наподобяващи четирикраки животни. Сега с помощта на коремните мускули вдишвате и излизате.

Виж повече:  Стомашно упражнение у дома

Twist:

извъртане

Останете на краката си с гръбнака право. Сега, с ръцете си отворени достигате от другата страна един по един. Не се огъвайте от другата страна твърде много. Простото обръщане в областта на талията незабавно ще накара костния ви мозък и тазовата кост да се чувстват опънати и облекчени.

Виж повече:  Най-доброто упражнение за трицепс

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9

Leave A Comment

+ 13 = 23