Топ 12 Спа процедури в Индия | Стилове в живота

Спа процедури са най-релаксиращите убежища за вас в света днес, поради постоянното напрежение върху ума и физическото тяло хората постоянно търсят начин да си починат или по-добре, но да получат мира, който са търсили. Дори в пределите на домовете си днес няма да постигнете мира, който желаете, с постоянното поддържане и семейните проблеми, които трябва да разрешите. Няма по-добър начин, отколкото спа лечение, което ще ви помогне да се върнете на краката си освежени и готови да поемат света с каквото може да предложи.

спа treatments in india

Най-добри СПА процедури в Индия:

В самата Индия има няколко хиляди спа процедури на разположение сега единственият ви проблем е как да считате доброто за най-доброто, защото в края на деня 6 искате да си струва парите, за да разберете ясно кои са най-добрите спа процедури 12 спа процедури в Индия за мъже и жени са изброени по-долу-

1. Спа център Wildflower Hall, Shimla:

Този спа център в Шимла е един от най-известните спа центрове в Индия. В продължение на векове могъщите Хималаи вдъхновяват благоговение и се събуждат в душите на всички, които са срещнали своето величие. Този приказен курорт предлага спокойно светилище в тези мощни планини. Спа център Oberoi в курорта предлага цялостни процедури, базирани на аюрведа, насладете се на джакузито или разходки в голямото разнообразие от паркове в този велик курорт. Няма край на мира и спокойствието, които ще получите от това невероятно място. Това е наистина най-добрият спа център в Индия.

спа trements 2

2. Ананда в Хималаите, Хришишиш:

Планините Хришище са дом на много разнообразни и прекрасни разновидности на природата и красотата, една от тези големи площи на hrishikesh са дом на известния ананда спа. Това наистина е голямо чудо на Индия и много хора не само в Индия, но и от цял ​​свят посещават Хималаите, за да се къпят в услугите, предлагани от ананда. Подобно на дивата природа, дори и анданът се занимава главно с аюрведични лечения, които ви носят връзка с душата ви. Така че, ако сте в търсене на просветление и може би искате да станете едно с душата си, тогава анандата е чудесно място за посещение.

3. Кая Калп, Кралският Спа. Агра:

Агра е известен със своя тал махал и заради тай махал градът е възприел по-кралски перспектива и за да съответства на тази перспектива кралският спа център kaya kalp е създаден. Този спа център не само ви дава представа за наследството на Индия, но и предлага примери за спа процедури, които напълно заздравяват всеки стрес и несъответствия, които може да имате. Този кралски спа е гордо част от itc hotels и е част от itc клон в Агра.

спа trements 3

4. Мая Спа Кумараком, Керала:

СПА център Maya е най-известният спа център в Керала и разполага с множество изключително полезни услуги, които ви държат здрави и ви помагат да отстраните целия светски стрес. Разнообразието от услуги, които включват спа център Мая, са аюрведа, ароматерапия, хидротерапия и други подобни лечения, които ще ви накарат да се почувствате като ново и подобрено човешко същество, когато напуснете СПА центъра. спа центърът на Мая е наистина един от най-добрите спа центрове в Индия, където се отнася лечение и ви дава най-доброто възможно лечение, което желаете. Персоналът е опитен и околната среда е подходяща за облекчаване на стреса. Заедно с всички тези услуги Мая спа има екстравагантна колекция от градини и вили, където можете да отседнете и да се възползвате от луксозните услуги, които мястото може да предложи.

5. Jiva Spa, Udaipur:

Този конкретен СПА център е част от тайната група хотели и това само показва качеството на услугите, които този СПА център може да предложи. Jiva spa има група от професионални служители, които са там, за да се погрижат за вашите нужди и да ви осигури най-добрите спа лечение в Индия, които включват хидро и ароматерапия. Медитационните сесии се провеждат всеки ден, за да помогнат на хората да се примирят с душите си.

спа trements 5

6. Sereno Spa, Гоа:

Много хора посещават гоа, за да се измъкнат от твърдостта на живота. Да се ​​оставиш да загубиш, за да пуснеш, и просто да се насладиш на добра почивка Но за някои хора, които се нуждаят от по-тиха естетическа среда, където те просто могат да се разкрият и пуснат, тогава sereno spa в goa е най-добрият. С голямо разнообразие от процедури серене спа специалисти в терапии като ароматерапия и имат много спокойна рутина за всички свои клиенти. Можете да останете и да се насладите на медитационните сесии в зората на зазоряване или просто да направите добра аюрведическа сесия. Няма нищо, за което персоналът на серено не е обучен.

7. Jiva Spa, Cochin:

Друга от тай хотелската група това е друг клон на много джива и предлага същата висококачествена услуга, както и всички останали джива в Индия.

Виж повече: Анти стареене в Индия

спа trements 6

8. Amattra Spa, Ню Делхи:

СПА центърът amattra е специализиран основно в традиционните методи за терапия. Това включва аюрведични сесии, медитация и други лечения. Amattra спа ви дава усещането, че сте изсечени от света и се свързвате с природата.

9. Куан Куан, Мумбай:

СПА центърът quan е перфектно залив на оживения град Мумбай. Това е доста известен спа в Индия и има голямо разнообразие от изключително добре дефинирани лечения, които ще ви помогнат да се отнасяте към тялото и душата на ума. Спа центърът се гордее със своята способност да донесе мир в живота ви. Тя ви отвежда от натоварения ви живот и ви запознава с един по-спокоен свят - свят, който по-рано не се чувствахте.

Виж повече: Златото е добро за мазна кожа

спа trements 4

10. Amarvilas spa, Агра:

Agra е дом на още един спа център, който е известен в страната. Amarvilas има голяма площ от земя, пълна с паркове, градини тихи вили и най-важното спа център. СПА центърът е най-осветената част от амаривиите и не е равен на големите аюрведически услуги, които те предоставят.

11. The Oberoi, Gurgaon: Златен блясък на лицето:

Този спа център се занимава и с козметичната страна на лечението. Лице, маникюр, педикюр, масажи и много други. Списъкът продължава, когато става въпрос за услугите, които този СПА център може да предложи.

Виж повече: Мазнини Съвети Fairness кожата

спа trements 1

12. Myrah Spa, Мумбай: СПА център "Жасмин и хайвер":

СПА центърът за жасмин и хайвер на тялото не е само известен със страната, че е световноизвестен. те се занимават специално с две специални лечения и това включва лечение на жасмин тялото и лечение на тялото на хайвер. Освен това можете да се възползвате и от други услуги, които включват хидротерапия, ароматерапия, лицеви процедури, масаж на краката и т.н. Никое от тези лечения не се различава по качество и сте сигурни, че ще получите повече от това, за което сте платили.

Източник на изображението: Shutter stock

Leave A Comment

98 − 97 =