Топ 11 Мангалагири памучни сареи Стилове в живота

Индия в себе си е домакин на разнообразие от гъвкави хора. Индия приютява в много повече култури и наследства и всички те са сигурно свързани с нейните традиционни корени. Често, като се започне от кухнята на техния начин на живот, всяка част на Индия варира заедно с терена и климата, но всяка част от нея се признава за чиста Индия. Подобно на културите и нормите, дори техните носи и гардове за различни наследства са различни и най-хубавата част е, че всички ние обичаме да смесваме и да смесим малко различни аромати, за да постигнем правилния външен вид.

Managalagiri е малък град в окръг Guntur в Андхра Прадеш. Той е много известен със своя памук и сарис и рокли, които произвежда с памук и зери граница. Тази тъкан е произведена чрез тъкане на прежда, като се използва методът за прегъване на увиване и вътък. След това тъканта се оцветява. Този метод съществува от 500 години. Managalagiri saris са уникални заради ръчно изтъканата памучна и златна жилава граница.

Процесът на тъкане използва чисти памучни прежди, сребърни или златни нишки, синтетични и естествени багрила. Използваният памук също преминава през процес на пречистване. Манагалагирски памук използва основно метод на навиване и вътък за тъкане, а понякога и за жакардово тъкане, използвайки станове. Това прави специален и уникален памук от мангалагири.

1. Емералд златото:

Mangalagiri emerald gold cotton sarees

Цветът на тялото за този магагагири е просто изумруд в твърдия и смел цвят и това, което се смесва добре с този смарагд, просто ни остави удивително. Въпреки че черно и златно е най-сигурният вариант, но тук сатеното злато, смесено със смарагда, ни даде богатство, от което не можем да отблъскваме очите ни. Свържете добре с черна или смарагдова блуза, но опитайте да избегнете златна блуза.

2. Трябва да има:

Топ 11 Мангалагири памучни сареи Стилове в живота

Черно е един от най-подходящите цветове за базовия цвят, тъй като цветното черно би се побирало почти добре с всичко и всичко. Следващият цвят, който удря една електрифицираща двойка с черното, е простото червено, което се намира в тази сара. Следващата любима част на един индийски сарей е златото, което е точно между червеното и черно.

3. Жената в зелено:

Mangalagiri cotton sarees woman in green

Тенденциите говорят много за променящите се стилове и модели и тук е един оживен пример за това. Новите генерални тенденции включват нестандартен избор на цветове и по-нови стилове на шаблони, за да създадат успешен външен вид. Ментовото листо зелено тук е съчетано с проста черна граница, докато златото и черно отдолу създават удивителен контраст.

4. Обикновена Джейн:

Mangalagiri cotton sarees Plain Jane

Разбираме, че някои жени избират да носят сарей като ежедневна дреха и за тях тук е просто магагагири памучен сарей, който можете да използвате, което е не само изявление за ежедневен външен вид, но и моден цвят, който да отговаря на ежедневния начин на живот. Цветът тук е оцветена матово червено със златни граници.

5. Floraliscious:

Mangalagiri cotton sarees Floraliscious

Цветята са непосредствена част от ежедневния стил, който повечето от традициите на индийската традиционна дреха са избрали. Цветните цветя са едно от видовете, в които всеки цветен модел се различава един от друг. Тук на черна основа е изобразена широка флорална рисунка със златна нишка. Понякога използването на georgette и червено в границите и паллу добавя към външния вид.

6. Управляващи ивици:

Mangalagiri cotton sarees Ruling stripes

Ако сте луд за ивици и искате да спортувате жив, но зрял куп на вашата сара, тук е перфектното парче дреха за вас. Сарее се предлага в различни ивици от черно червено и бяло, с голяма част, посветена на сивото. Външната граница на саре е в широка черна с каринкови ивици към края на саре.

Виж повече:  Памук Sarees В Керала

7. Смъртните комбота:

смъртоносен combos

Тази сара е малко подобна на ивицата, но тук тя е в по-тъмни нюанси. Изгледът на сара се основава в черна и фина мрежа с красива комбинация от съвпадащи цветове. Сарее е в злато и червено и малко от изумрудено зелено, което се приспособява добре към изгледа.

Виж повече:  Похапнатов памучен сарий

8. Navy Chic:

военноморски флот Chic

За този поглед сарето тук е в тъмно синьо с ярка ивица от злато и към края на палла за сарее има средни ивици от синьо, червено и блестящи жълти. Целият вид на саре е страхотно за вечерно гала събитие.

9. Червен сигнал:

Топ 11 Мангалагири памучни сареи Стилове в живота

Червената памучна сара е удобна за летен излет, както и за ежедневна употреба, където се използва сарее в средно червено, заедно с матова оранжева граница и доста красива шарка на дизайна, боядисана слабо навсякъде.

10. Памучен печат Saree:

Ето няколко дизайна на сага, които ще ви накарат да избягате.

Топ 11 Мангалагири памучни сареи Стилове в живота

Тази сара е класически образец на класа и изработка в прекрасния многоцветен сарей и мултикорпула. Този отличителен дизайн е изработен с живи цветове и красиви мотиви. Това, което прави аматьорските памучни сараеви картини привлекателни - красивата им памучна граница. Спортът на древната ръкава с най-новия дизайн и вие сте перфектно облечени за голямо събитие.

11. Patu Cotton Saree:

Топ 11 Мангалагири памучни сареи Стилове в живота

Мангалагири патуш памук sarees са известни с техните богати и елегантни граници. Плътните граници придават елегантен вид, когато са драпирани. Златните граници и богатите мотиви ви дават перфектния луксозен външен вид за този специален повод. Памукът и коприната са естествени продукти и са ръчно изработени, за да създадат това красиво произведение на изкуството. Тези sarees също са наистина леки и прости, и да бъдат готови да очароват с тази красива красота.

Памукът от Манагалагири е направен от традиционните техники, а резултатът от тъкането е абсолютно очарователен и красив разкриващ изкуството на занаятчиите. Тъканта е супер фина и изработена от най-качествена прежда. Цветовете са живи и най-вече направени с обикновен корпус и контрастираща златна граница. Тъй като тези сареи са толкова уникални, те ни поставят на световната карта за елегантност и уникалност. Нашата статия изброява някои от най-добрите маргарирани сареи, изтъкани от памук и коприна. Какъв вид ще спортувате?

Виж повече: Снимки от южния памук

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

Leave A Comment

80 + = 88