Топ 10 традиционни бенгалски меднди дизайни за сватби Стилове в живота

В азиатските страни момичетата и жените украсяват ръцете и краката си с мехнди за всеки специален или щастлив повод и особено за сватби. Мехнди често наричана "къна" означава красив повод и ви носи сладка усмивка на лицето си, когато е проектирана върху ръце. Mehndi не е много популярен в бенгалската култура, но поради влиянието на северната и западната Индия той се е превърнал в тенденция да прилага mehndi в своята общност също.

Последни и лесни дизайни на Bengali Mehndi за ръце с изображения:

Нека да разгледаме дизайните на бенгалските мехнди, които се прилагат както на ръцете, така и на краката ви.

1. Паун Стил Бенгал Механди Дизайн:

бенгалски mehndi designs

Тъй като паунът е известен като красива птица и изглежда изящен, когато се прилага като мехнди на дланите. Пауните пера, декорирани с малки полукръгове и точки, изтеглени на ръцете, подчертават този дизайн по много артистичен и красив начин и подобряват вида на дланите с много гънки.

2. Сватбени мебели Bengali Mehndi:

булчински Bengali Mehndi Designs

Този вид булченски дизайн Бенгалски мехнди изглежда невероятно и е вдъхновен от древните рисувания на храма. На ръцете на гърба големите цветове са проектирани с малки линии и криви. Манго листа, проектирани заедно с цветето прави целия булчински дизайн много привлекателен и прави булката да изглежда специален от другите.

3. Cute Bengali Mehndi дизайн с лоза Тема:

сладък Bengali Mehndi Design with Vine Theme

Този тип дизайн на бенгалската къна изглежда много сладък, когато се прилага от млади момичета на дланта си. Сладко петцветно цвете, проектирано върху дланта, а останалата длан, изпълнена с криви и малки линии. На пръстите на лозата се прилага тема, която я прави уникален и страхотен.

4. Shaded Floral Bengali Mehndi Дизайн:

Убито Floral Bengali Mehndi Design

Флорален дизайн в бенгалски mehndi е много често и популярно, както прилича на цвете, хубаво с небесен външен вид. Флоралните дизайни обикновено са наклонени на ръка, а главата е по същество от деликатна китка към пръста и изглежда много модерна.

5. Арабски стил Heavy Look Бенгал Мехди Дизайн:

арабски Style Heavy Look Bengali Mehndi Design

Дизайнът на Mehndi е вдъхновен от арабските държави. Този тип момичета дизайнери обичат да се прилагат, тъй като им дава модерен и привлекателен външен вид. На ръцете красивите и сложни малки линии и криви са проектирани с винен модел на пръстите, което го прави изключителен вид дизайн.

6. Традиционен дизайн на бенгалския Mehendi за крака:

традиционен Bengali Mehndi Design for Feet’s

Традиционно в бенгалската култура момичетата прилагат "alta", която е тъмночервена на цвят на краката и ръцете също. В старите дни и все още се прилага върху краищата на краката заедно с голям кръг в центъра на краката. Сега много красиви дизайни като флорални, лозови модели или манго листа се проектират и ви придават типичен и традиционен бенгалски вид.

7. Проста бенгалски Mehndi Дизайн:

прост Bengali Mehndi Design

Този тип дизайн mehndi са много лесни за прилагане, но изглеждат страхотно, когато са украсени на дланите. Малките листа от манго заедно с листата са предназначени да дадат красив и очарователен вид на младите момичета.

8. Full Hand Bengali Mehndi Дизайн:

пълен Hand Bengali Mehndi Design

Това е невероятно изявен дизайн mehndi, където и двете ръце са изпълнени със сложни и тънки линии и криви. Този тип дизайн се нарича пълна ръка и двете ръце са украсени с страхотен и жив дизайн и покриват дланите и пръста по красив начин. Това е най-добрият бенгали mehndi дизайн за всеки случай.

9. Кръгъл модел Бенгал Мехди Дизайн:

кръгъл Pattern Bengali Mehndi Design

Много млади момичета обичат да стил mehndi по различен и стилен начин. Така че този вид кръгъл дизайн може да бъде перфектен избор за тях, тъй като им придава хладен, но все пак традиционен външен вид.

10. Огледално изображение Бенгал Мехди Дизайн: 

огледало Image Bengali Mehndi Design

Бенгалски момичета и жени също обичат и украсяват този тип огледален образ mehndi дизайн. Сладко чува се създава, където в едната ръка половината от изображението, където както на другата палма е създадена следващата половина. Така че, след като веднъж се присъедините към красив дизайн, се показва и дава на вас и вашите длани небесен външен вид.

Сега денонощното украсяване на ръцете и краката с къна придобива популярност поради сложния си и страхотен дизайн и дава женска нова външност и очарователна индивидуалност. За всеки случай всяка жена се украсява, за да приложи мехнди и да получи този красив и красив външен вид. Въпреки, че мехнди изтрива в определени дни, но жените и момичетата го прилагат много благосклонно на ръцете и краката си.

Leave A Comment

7 + 3 =