Топ 10 татуировки в Калкута Стилове в живота

Татуировка дизайна са тенденция в днешно време. Това са модерни и много хора обичат да ги спортуват. Можете да получите разнообразие от племенни, полинезийски, ацтекийски и други модели, направени лесно от магазини, които се специализират в тях.

татуировка parlours in kolkata

Най-добрите татуировки в Колката:

По-долу са топ 10 най-добрите татуировки в Kolkata, откъдето можете да направите своя дизайн.

1. Татуировка на Хабиб в Калкута:

татуировка-салони-в-Колката-1

Това е известен и популярен магазин, който осигурява хигиенни и художествени услуги. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на адрес http://kolkata.linkbyme.in/habibs-hair-beauty-salon-if420185/ .

2. Студио за татуировки Оазис в Калкута:

татуировка-салони-в-Колката-2

Това е популярен дизайн магазин, който дори може да ви даде персонализирани модели. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на http://www.zootout.com/kolkata/salon/oasis-tattoo-studio-tolly gunge-453. Можете да проверите галерията им с изображения или да ги изпратите по имейл за информация и други цени.

3. Татуировката на Тухи в Калкута:

татуировка-салони-в-Колката-3

Това е друго популярно студио, което се превръща в водеща сред магазините в Калкута. Можете да получите различни племенни, полинезийски и други цветни или 3 D модели от тях. Можете да получите повече информация за дизайна на галерията и цените от страницата им за книги на адрес https://www.facebook.com/tuhistattoo. Това е една от най-добрите татуировки в кликатите.

4. Татуировки на кожата на гущера:

татуировка-салони-в-Колката-4

Това е разположено срещу Mall South City, на принц Ануар Шах Роуд, езерото Гардънс. Това е добре познато студио и също е доста скъпо. Ако искате да получите дизайн, направен в правилно оцветяване или искате да покриете стария си модел с модерен дизайн, тогава можете да получите тези от художниците в този магазин. Можете да получите повече информация за цените и дизайна галерия от техния уебсайт на http://lizardsskintattoos.com/. Тук главният художник е Нилой Дас.

5. Студио за мастило Carapace в Калкута:

татуировка-салони-в-Колката-5

Това е добре познат салон. Можете да направите дизайна си на по-ниски цени от тук. Има популярни артисти, които могат да ви нарисуват дизайн съобразно вашия вкус и джоб. Това е на пътя Chittaranjan Avenue Road. Можете да получите повече информация за дизайнерската галерия и цени от страницата им за книги на адрес https://www.facebook.com/carapacetattoos .

Виж повече:  Татуировки магазини в Ченай

6. Татуировки с мастило:

татуировка-салони-в-Колката-6

Това е много популярен магазин. Това също е добре известно място, откъдето много известни личности правят своите проекти. Тези художници могат да направят ацтеките и цените им са джобни. Това се намира в Burrabazar. Можете да получите различни видове модели от този магазин. Това е много популярен магазин и те имат творчески художници. Можете да получите повече информация на адрес http://www.justdial.com/Kolkata/Inkup-Tattoos-%3Cnear%3E-Near-Rammandir-Burrabazar/033PXX33-XX33-130201215552-M7T4_S29sa2F0YSBUYXR0b28gQXJ0aXN0cyBwYXJrIHN0cmVldA==_BZDET.

7. Студио за мастило в Колката:

татуировка-салони-в-Колката-7

Това е на пътя Biren Roy в Окситаун в Калкута. Можете да получите различни видове дизайн от този малък магазин. Можете да получите повече информация и да получите информация за цените от този сайт http://in.88db.com/india/Kolkata+Kolkata-G-P-O-/Beauty/Tattoo-Body-Piercing/ad-1155636/ .

Виж повече:  Татуировки в Мумбай и татуировки в Делхи

8. Министерство на мастилата:

От създаването си през 2010 г. това стана водещо студио. Хора от други градове идват в този магазин, за да направят направените от тях дизайни. Това също така поддържа правилна хигиена и осигурява обслужване по ваш вкус и джоб. Можете да получите повече информация за дизайна и цените от страницата на книгата си на лице на адрес https://www.facebook.com/pages/Ministry-Of-Inkin/162325627118027 .

9. 3 Cube Tattoo Studio в Калкута:

татуировка-салони-в-Колката-9

Това е популярно и водещо студио за дизайн на татуировки. Можете да получите различни модели от тези художници. Можете също така да получите много персонализирани племенни или египетски или шрифтове. Можете да проверите галерията им с изображения и друга информация от техния уебсайт на адрес http://www.3cubetattoo.com/. Това е една от популярните салони за татуировки в Колката.

10. Салон за татуировки Shree в Калкута:

Това е в Ариадаха. Можете да получите разнообразие от модели на ниски цени от този магазин. Можете да получите повече информация и да знаете цените им от този сайт на адрес http://www.indiamart.com/shree-tattoo-parlour/.

Leave A Comment

3 + 1 =