Топ 10 татуировки в Делхи Стилове в живота

Татуирането е много популярно изкуство и нарастваща тенденция. Можете да получите почти всяка форма на проекти, направени и също можете да направите по поръчка, ако искате да похарчите допълнителни пари. Има много магазини и художници, които предлагат тези услуги.

Най-добрите татуисти в Делхи:

По-долу са топ 10 татуировки в Делхи, откъдето можете да получите постоянен дизайн, направен от професионални художници.

1. Студио за татуировки "Инкинн":

татуировка parlours in delhi

Това е известно студио за мастило в Делхи. На това място можете да намерите експерти. Това е добре познато и за различните му художествени творби. Тези хора също се специализират в японски и други видове проекти. Можете да намерите различни дизайни, от които можете да избирате. Можете да получите проектите на koi и да получите шаблони от тук. Това студио често извършва произведения от разнообразни цветни и черни мастила. Можете да направите по поръчка дизайни, подходящи за вашия вкус от това студио. Намира се на втори етаж от B-87 Defense Colony, близо до Flyover. Можете да получите по-подробна информация на техния уеб сайт www.inkinn.com

2. Татуировки на ястреби:

татуировка designs Places in delhi2

Това е много добре познато студио, което има много магазини. Можете да отидете до техните различни магазини, които се намират в целия град. Тези хора правят различни видове проекти. Те също така могат да направят персонализирани модели и племенни модели за вас. Ако искате нещо временно като стикер, те продават много различни стикери за пренос на вода и други видове временни дизайни. Те имат малко популярни магазини. Има и други пазари и за повече информация клиентът може да провери уебсайта си http://www.hawktattoo.in/ .

3. Scorpio Tattoo Inn:

племенен Half Sleeve Tattoo Designs

Това студио има художници, които могат да правят всякакъв вид проекти за вас. Ако искате нещо племенни или искате да покриете старите си модели, тогава също можете да проверите техния магазин. Можете да попитате художника Девен да направи племенни проекти за вас и да получите друг дизайн. Той се намира на C-7, броят на магазините е 61 и това е в сектор 7. Можете да проверите страницата им за повече информация. Това е една от татуировите салони в Делхи. https://www.facebook.com/scorpiotattooinnrohini

4. Татуировки на Дявол:

татуировка designs Places in delhi4

Това е много добре известно място за дизайн на мастила в Делхи. Можете да проверите техните различни произведения на изкуството на техния уебсайт. Това е едно от най-популярните студиа. Техният уебсайт е на http://www.tattoosnewdelhi.com/. Той е най-добрият татуист в новата делхи.

5. Чеено студио:

татуировка-салони-в-Delhi-5

Това се намира в Noida. Това е много популярен салон. Можете да получите повече информация за дизайна и цените от техния магазин, който е в Noida срещу Sony Center, или можете да посетите тази страница за повече информация http://khojguru.com/noida/cheenos-pub-in-sector- 18-Нойда-noida_uwyn8 .

Виж повече: Татуировка художник в Хайдерабад

6. Татуировки от Майк:

татуировка designs Places in delhi6

Това е популярно студио и можете да получите разнообразие от дизайни от техния магазин. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на http://www.tattoosbymike.com/ .

7. Татуировка:

татуировка designs Places in delhi7

Това е много добре известно студио, откъдето можете да си направите дизайна. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на http://www.tattoovilla.com/. Това е една от най-добрите татуировки в Делхи.

Виж повече: Татуировки в Колката

8. Татуировки от Dev:

татуировка designs Places in delhi8

Тези хора могат да направят разнообразие от дизайни на татуировки, които можете да получите на различни позиции според вашите комфортни способности. Можете да получите повече информация от http://www.tattooartistdev.com/tattoos_by_dev.html. Той е най-добрият татуист в Делхи.

9. Татуировки от Mohit:

татуировка-салони-в-Delhi-9

Това е много популярно място, откъдето можете да получите своя дизайн. Също така можете да получите персонализирани модели според Вашия вкус. Можете да получите повече информация от техния уебсайт. http://www.tattoosbymohit.in/

Виж повече: Най-татуирани художници в Индия

10.Indelible татуировка студио в Делхи:

татуировка designs Places in delhi10

Това е популярен делхи салон, за да получите вашия дизайн от. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на http://tattoosnewdelhi.in/home.html .

Leave A Comment

− 3 = 1