Топ 10 снимки на Dhanush без грим Стилове в живота

Джануш е южноиндийски актьор и известен певец. Неговата мелодична песен получава добра обратна връзка от хора в цялата страна и хората все още се радват на него. Един от най-добрите актьори на този период, Джануш също е работил в Боливуд и може да се каже, че е един от онези известни личности, които правят своя белег в ранна възраст. Той има тъмен тон на кожата, но все пак изглежда доста красив и е мъжки бонбони според някои дами. В тази статия ще обсъждаме някои от най-хубавите снимки на Джануш, на които бяха натиснати, докато не носеше никакъв грим, но изглеждаше удивително красив.

1. Истинското красиво лице:

Dhanush Without Makeup 1

Тук можем да видим естественото лице на Джануш, което показва колко страхотно изглежда зад кулисите. Той може просто да впечатли хората, без дори да спортува всеки вид грим.

2. С The Buddies:

Dhanush Without Makeup 2

Дануш беше откъслечен от своите южноамерикански филмови приятели, където изглеждаше съвсем естествено. Нямаше грим на лицето му и той гледаше съвсем мъжа. Едно нещо може да се каже със сигурност, че хората са привлечени към неговата работа, а не към красотата на лицето му.

3. Снимка на вентилатора:

Dhanush Without Makeup 3

Това е една от най-добрите снимки на Dhanush без грим. Ейми Джаксън, фен на Джануш, се възхищаваше на увереността си, че няма спокойно лице и че иска да направи снимка с него. Джануш също поиска от Ейми да направи филм без да носи каквото и да е грим, тъй като изглежда ослепително, без да прилага някакъв вид продукт за красота.

4. С приятеля на Боливуд:

Dhanush Without Makeup 4

Джануш и Сонам ​​направиха една снимка заедно и това се оказа наистина успешно. Тази картина на Дануш и Сонам ​​е доста успешна. Тук можем да видим естествено привлекателното лице на Джануш, дори когато той не спортува.

5. В бяло:

Dhanush Without Makeup 5

Джануш беше забелязан на филмов фестивал в Тамил, където показа естествената му привлекателност заедно с приличната си бяла риза. Той изглеждаше много достоен и здрав по онова време.

Вижте още: Zayn Malik Без грим

6. На А филм:

Dhanush Without Makeup 6

Това е момент от популярен филм, в който Джануш свърши страхотна работа. Това специално показва истинското красиво лице на Джануш. Той не спортува грим в този и все още изглежда доста привлекателен. Неговите скъпи играчи трудно могат да не разговарят с него.

7. Сватбата Снимка:

Dhanush Without Makeup 7

Тази картина датира от периода, когато Дануш се омъжи за дъщерята на Раджиниккан. На снимката той изглежда прост и той показва невероятното си естествено лице заедно с усмивката му от милион долара.

Виж повече: Mohanlal No Makeup

8. С приятели:

Dhanush Without Makeup 8

Джануш беше забелязан като прекрасно време с Шрути Хасан. Той изглеждаше страхотно в тази картина точно като другата актриса и също показваше напълно естественото си лице. Този млад актьор може да се държи популярен сред хората, като просто показва естественото си лице.

9. На Събитие:

Топ 10 снимки на Dhanush без грим Стилове в живота

Джануш спортува този наистина стърнищ поглед на едно събитие, където беше главният гост. Той изглеждаше съвсем естествен и освен популярността му, той продължаваше да се чувства непринудено.

Виж още: Амитаб Бахчан без грим

10. Истински герой:

Топ 10 снимки на Dhanush без грим Стилове в живота

Джануш е истински герой в живота поради добрите си дела. Той е добър човек и има душевна личност, която може да се разкрие от съблазънта на лицето му. Тази снимка говори за себе си и може да се каже, че е един от най-добрите Dhanush без грим снимки там.

Тази статия ви донася някои от най-добрите снимки, отнасящи се до версията на известния лидер Telugu, Dhanush, без грим. Той изглежда почти страхотен, без да го спортува, без да прави лице и той все още може да впечатли хората, когато той сваля маскаралата си. Той е наясно с естествената си привлекателност и затова той най-често спортува своята природна красота, когато е извън екрана.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

58 + = 60