Топ 10 най-новите дизайни на Mehndi гривна през 2018 г. | Стилове в живота

Преди десетилетия mehndi е бил приложен върху ръцете и краката в определен дизайн и модел, но сега mehndi се прилага в много модели и дизайн, за да даде един завладяващ и очарователен поглед към жена личност. Сред тези дизайнерски мечнди дизайни гривна стил придобива популярност, тъй като дава нов поглед към китката и ви придава отличителен и поразителен вид в тълпата. Много момичета и жени се украсяват да носят гривни, а след това гривни mehndi дизайн може да бъде перфектен избор за тези уникални и красива външен вид.

Различни модели на гривна Mehndi дизайни за сватби:

Нека да погледнем и удивителната и жизнена гривна mehndi дизайн в тенденция.

1. Луна и звезди Гривна Mehndi Дизайн:

Топ 10 най-новите дизайни на Mehndi гривна през 2018 г. | Стилове в живота

Всички искаме да живеем в приказен свят, където луната и звездите ви карат да се чувствате щастливи. Така че защо да не го проектирате на китката си и винаги да бъдете енергизирани. Дизайнът на гривната mehndi има луна и звезди, заедно с някои мотиви за цветя, прекрасен и сладък дизайн mehndi, който ще бъде обичан от всички.

2. Гривна медальон Mehndi Дизайн:

лоза Pattern Bracelet Mehndi Design

Този тип дизайн изглежда много елегантен и дава чист поглед към китката. На модела на китката лозата е проектирана в дълъг стил и на китката широка три механа дизайн mehndi е изработен. Дизайнът се свързва с пръстена на пръстена, което го прави много красива.

3. Гривна с пръстен Mehandi Дизайн:

гривна with Ring Mehndi Design

Този тип дизайн, в който можете да свържете китката с пръсти на дланта си, този вид модел е известен като гривна с пръстен mehndi. Дизайнът на китката е вдъхновен от древните храмове и малката пунктирана верига или низ, скицирани на един от пръстите, като по този начин придават страхотен външен вид.

4. Стилна гривна Mehndi Дизайн:

стилен Bracelet Mehndi Design

Този тип уникален и удивителен дизайн на гривна Mehndi изглежда уникален и стилен. Малките точки между дизайна подобряват външния вид, а малките линии и криви правят дизайна по-сложен и озаряващ и ще привлече всяко око и ще привлече цялото ви внимание към вас. И да ви накара да се чувствате специални.

5. Проста гривна Mehndi дизайни:

прост Bracelet Mehndi Design

Този тип проста, но елегантна гривна Mehndi изглежда много умна всяка жена от възрастовата група. Малките сладки манго листа са проектирани от китката до средния пръст и са изпълнени с вълнообразен дизайн, което я прави чудесен дизайн.

6. Дизайнерска гривна Mehndi Дизайн:

дизайнер Bracelet Mehndi Design

В последно време младите момичета искат да проектират дизайни гривни mehndi, които са уникални и ги карат да изглеждат различно и зашеметяващи от другите. Този тип мехнди дизайн на гривна от лента е перфектният избор, тъй като дава нов поглед към ръцете.

7. Последна гривна Mehndi Дизайн:

Последен Bracelet Mehndi Design

Тъй като тази изключителна и примерен дизайн mehndi гривна, която добавя повече очарование и страхотен външен вид на вашата личност. Мотивите, проектирани на китката са по диагонал и ще изглеждат зашеметяващи, когато завършват на китката.

8. Сладък дизайн на сърцето форма на гривна:

сладък Heart Shape Bracelet Design

Кой няма да обича сърцето да бъде проектиран? Тук идва един много прост, но дрезгав дизайн гривна с малко сладко двойно сърце, проектирани на китката с струни, прикрепени към него. Много красив дизайн mehndi, който ви поднася шик и романтичен външен вид.

9. Гривна с флорален дизайн Mehndi Дизайн:

цветен Pattern Bracelet Mehndi Design

Дизайнът на флоралния мехнди е един от най-прекрасните дизайни с мотиви от големи цветя и листа около него. Този тип мехнди флорални гривни изглежда много стилно и очарователно и придава спиращ дъха външен вид на всяка китка.

10. Бижута стил Гривна Mehndi Дизайн:

бижута Style Bracelet Mehndi Design

В по-ранните дни гривните са носени от бижута, но сега дизайнерите са проектирали мехний гривни, които почти приличат на бижута. Този вид дизайнерски дизайн придава традиционен вид и вечната конструкция на къна в времена на вида на дланта с много гънки.

Mehndi е вид временна татуировка и излиза с течение на времето, но заради великолепния и елегантен външен вид, тя се оценява и украсява в цял свят. С гривни mehndi дизайн много вариации и стил е еволюира и сега можете да изберете някой от плато и украсяват китката си с него. Гривната мехнди може да се използва по всяко време като сватба, партита и всеки щастлив момент без никакво възбуждане. Тя ви придава традиционен, но с докосване на модерността в него.

Leave A Comment

64 − 61 =