Топ 10 модерни жълти ризи за мъже и жени Стилове в живота

Ризите за мъже и жени са официални, както и случайни. Ризите могат да са тънки или да се напасват в зависимост от това, за какво е предназначен. Ризите могат да бъдат в голямо разнообразие от цветове. Всеки от тях е подходящ за определено време. Цветът жълт е светъл, както и приветлив. Той също така символизира лятото и свежия чист въздух. Сенките, които се използват за ризи, варират от светло жълто до синаново жълто, така че всеки да избере жълтите ризи да изглеждат специално.

Последни жълти ризи в тенденция 2017:

По-долу, всеки от тях е създаден за мъже и жени както за случаен, така и за официално облекло. Изберете от тези топ 10 жълти ризи и със сигурност ще се почувствате леки и хладни в тях.

1. Button Down Dress Shirt:

бутон down dress shirt

Тази чиста жълта риза за мъже е ежедневна риза, която има някакви сини детайли около рамото. Буквата на ризата е страхотна за една нощ, тъй като е идеална за парти износване. Това е достатъчно непринудено, за да се съчетае с джинси и с ръкави навити.

2. Официална риза за офис:

формален office shirt

Тези официални официални дамски блузи за мъже са професионално изглеждащи. Формалният вид е много чист и може да се използва с по-тъмни панталони със сенки. Светлият цвят на ризата е идеален и за лятото.

3. Жълта риза горчица:

горчица yellow shirt

Изберете тази елегантна главна жълта риза за мъже. Печатът е достатъчно малък и придава много чист вид. Сивата и синапено жълта комбинация е класическа. Това е нещо, което може да се носи от по-младото поколение.

4. Жълти ризи ризи:

жълт checks shirt

Колегите, които навлизат в тълпата, обичат каретата и тази жълта и черна риза е само перфектното парче. Погледът, който придава, е напълно небрежен. Това може да бъде за деня или дори може да бъде вечерно износване.

5. Светло жълта риза мъжки:

Светлина yellow shirt

Много мъже предпочитат по-светлите нюанси на цветовете за формален поглед. Офисното облекло е допълнено с тази светло жълта риза за мъже. Бутонът надолу я прави риза, която може да се носи за официална среща.

Виж повече: Златната риза

6. Пуф ръкав жълта риза за жени:

облаче sleeve yellow shirt for women

Изглеждате женствена и елегантна в тази жълта риза с ръкав за пуф. Ризата с дълъг ръкав с вдлъбнатина прави ризата доста очарователна. Тънката форма на жълтата риза за жени прави най-ласкателното облекло.

7. Жълта риза за жени:

яка collar yellow shirt for women

Тази горчива жълта тънка риза за жени е много хубава. Пръчката се добавя в бюста на ризата. Това е нещо, което може да се носи както за работа, така и за вечеря.

Виж повече: Сиви цветни ризи

8. Pin Прът жълта риза:

щифт stripe yellow shirt

Проверете тази класическа жълта риза с дълги ръкави. Работното облекло е класическо парче, което всяка жена трябва да има в гардероба си. Панделките дават много женствен вид.

9. Жълта риза:

жабо yellow shirt 14

Това е една от най-добрите печатни жълти ризи за жени. В пухчета добавят драма към този прекрасен костюм и правят този, който го носи, очарователен. Детайлите на яката също са доста елегантни.

Виж повече: Оранжева риза мъжки

10. Копринена мъжка жълта риза:

Коприна yellow shirt

Много модерен и привлекателен в своя вид, тази копринена жълта риза е елегантна. Официалното износване получава малко характер с тази отворена яка. Валцуваните ръкави добавят към очарованието на тази риза.

Жълтите ризи за мъже и жени са задължително в гардероба. Цветът жълт в светли или тъмни нюанси дава много гостоприемен ефект. Изберете от различните видове жълти ризи за мъже и жени, дадени по-горе. Женското докосване на тези жълти ризи е нещо, което харесва днешната корпоративна жена.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 51 = 58