Топ 10 модерни дизайни на телевизионни мебели с снимки Стилове в живота

Вашият дом е определен от гледна точка на подредени материали и мебели. Вероятно най-гледаната област или най-често срещаното нещо, което привлича вниманието ни, е телевизията. Първото място, което забелязваме, е мястото, където се съхранява телевизора. Следователно, използването на хубаво парче мебели е много необходимо заедно с повече аксесоари, за да вървим заедно. Телевизионните рафтове, шкафове и стелажи са добър вариант.

Различни идеи за дизайни на телевизионни мебели в Индия:

Ето някои от дизайна на телевизионни мебели, които можете да избирате и използвате съответно за вашия телевизор.

1. Тесни конзолни телевизионни мебели Дизайн:

тесен console

Този долен рафт се състои от твърдо американско орехово дърво и е идеален, ако седалката за гледане на телевизор е на пода. Тесните конзоли са идеални за каменни и дървени стени.

2. Таблици от квадрат:

квадрат away tables

Ако телевизорът ви е стенен телевизор и изберете да не държите пода незапълнен, можете да използвате таблици на квадрат. Те имат чекмеджета върху тях, които улесняват съхраняването на нещата, докато тя също работи като красива мебел за вашия телевизор.

3. Дизайнерска мебел за подова конзола:

етаж console

Широките подови конзоли са идеални, ако имате гола стена и искате аксесоар за съхранение. Те помагат за запълването на областта, която изглежда гола и голяма. Използването на багажник, фоторамка или такава също е добра идея, за да попълните пространството и стената. Това е един от красивите дизайни на телевизионни мебели.

4. Проектиране на съвременни телевизионни мебели:

съвременен furniture

Съвременните мебели са стилни и имат минималистичен ефект. Това мебели е най-доброто, ако искате модерен външен вид, за да комплиментирате околността. Избирайте по-тъмните мебели, което прави стаята ви по-голяма и стените, по-ярки. Това е един от най-добрите съвременни проекти за телевизионни мебели.

5. Кабинета-калъф TV мебели Дизайн:

шкаф case

Кабинетите са брилянтен вариант, ако искате да използвате цялата стена. Ако имате много книги, това е още една причина да изберете този. Работи като склад, шкаф, рафт - всичко в едно! Този стилизиран подход в действителност е полезен. Това е един от най-добрите дизайн на телевизионни зали.

6. Закачалка за стена TV мебелна конструкция:

стена hanger

Телевизионният рафт или мебелите могат да бъдат и закачалка за стена. Това прави пода ви да изглежда чист и не заема място, докато се доближава до стената ви. Удебелените цветове придават обем в близост. Изберете ярки и смели цветове, ако не бяхте. Това е един от най-добрите модерни дизайни на телевизионни мебели.

7. Класически шкафове Телевизионни мебели Дизайн:

класически cabinets

Ако искате вашата къща да бъде топла и приятна и искате да я запазите просто, класическите шкафове работят най-добре. Отидете в пастелни цветове, които допълват тапетите ви или тъмно дървеното покритие, за да комплиментирате пастелните стени. Те работят и в двете посоки. Това е най-добрият дизайн на дървена телевизионна мебел.

Виж повече: Начало Интериорен дизайн Снимки

8. Традиционната модерна ТВ дизайн на мебелите:

Най- traditional modern twist

Ако имате стари дървени мебели, които вече не допълват обновяващата се обстановка, ето какво можете да направите - използвайте ярка боя, която приляга на обкръжението ви, може би жълта или червена или оранжева, и боядисайте стария шкаф. Това ще доведе до хубаво обръщане на старите ви мебели и воля и този елемент на привличане към вашето телевизионно пространство. Децата ще харесат това!

Виж повече: Дизайн на мебели за зала

9. Дизайн на старинни английски телевизионни мебели:

Стар English set

Тези комплекти са невероятни, ако искате да дадете на вашето пространство класически вид, лишен от шумолене или прекомерно използване на пространството. Те идват в различни тонове и цветове, от които можете да избирате и дават успокояващ и спокоен ефект във вашето пространство. Класиките никога не могат да бъдат заменени!

Виж повече: Всекидневна интериори

10. Етаж-Raised Конзола TV мебели Дизайн:

етаж raised console

Повечето хора предпочитат стойка, която е висока и малко повдигната от пода. По ширина те заемат по-малко пространство и могат да бъдат поставени на диагонално положение. Те са прости и могат да бъдат декорирани или полирани и могат да бъдат използвани много!

Надявам се, че над невероятните дизайни на дизайна на телевизора със сигурност ще ви впечатлят.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

4 + 1 =