Топ 10 Бела Торн без грим Стилове В Лифт

Американската актриса, модел, писател и т.н. изглежда безпомощно, без грим. Говорим за едната и само за Бела Торн. Тя също е голяма част от телевизионната личност и е известна с невероятния си екран на уникална красота на екраните. Бела обича да го държи проста и истинска зад обектива и понякога тя се превръща в любител на естествената си привлекателност и често показва голо лице. Тази статия е за тези моменти. Тук ще ви предоставим някои от най-добрите снимки на Бела, където тя спортува нула грим на лицето си.

1. Не-грим Selfie:

Bella Thorne Without Makeup

Това е една от най-красивите снимки на Бела, където тя спортува своя нула грим лице заедно с естествения си примамка. Ето, Бела изглежда толкова невинна и красива, че нейната привлекателност прави този един от най-добрите трони на Бела без снимки за грим.

2. Друг Не грим Selfie:

Bella Thorne Without Makeup 2

Тук имаме още една страхотна емозия на Бела, която показва естествената си привлекателност. Тя изглежда почти същата, каквато изглежда, когато носи грим. Тя може да отиде на събитие по този начин. Тя изглежда абсолютно невероятна в тази картина, където изобщо не носи грим.

3. Старата картина:

Bella Thorne Without Makeup 3

Бъдете уверени, едно нещо може да се каже със сигурност, че Бела не е фалшива. Тя обича природната си красота и не е нужно да изглежда по-привлекателна с помощта на продукти за красота. Тя може да получи достатъчно внимание, просто като покаже естествения си примам.

Виж повече: Оливия Уайлд без грим

4. Приятелката за 2014 г.:

Bella Thorne Without Makeup 4

Бела изглеждаше така преди 2 години и красотата й изглежда се увеличава с възрастта. Нейната привързаност е съвсем уникална и не може да се сравни с нищо. Бела изглежда страхотно с грима със сигурност. Но хората трябва да търсят по-красиви снимки на Бела, отколкото просто да търсят картини на Бела Трон.

5. В грубата коса Selfie:

Bella Thorne Without Makeup 5

Това самоизява е малко по-различно от предишните. Тук тя изглежда много по-впечатляваща и съблазнителна и тази картина е достатъчна, за да впечатли омразата й и хората, които не я познават.

6. Очарованието на лицето:

Bella Thorne Without Makeup 6

Бела обича да взема без да се грижи за себе си. Това е картина, в която Бела отново спортува своята естествена привлекателност заедно с страхотната й усмивка. Картината може да се каже, че е един от най-високо оценените Bella Throne, без да прави снимки някога.

Виж повече: Анна Кендрик не грим

7. Кутията:

Bella Thorne Without Makeup 7

Бела със сигурност е кутия. Ако не знаехте, тази картина може да разкрие тази тайна. Тази снимка бе натиснато, докато Бела Трон се наслаждаваше на ласкател на открито. Това вероятно е една от най-хубавите снимки на Бела, без да носи каквото и да било козметично изделие и все още краде шоуто.

8. На летището:

Bella Thorne Without Makeup 8

Тук можем да различим и много по-зряла версия на Bella, където тя показва естествената си привлекателност заедно с страхотната й усмивка. Картината е толкова красива, че може лесно да впечатли хората по целия свят.

9. Тази прическа!

Bella Thorne Without Makeup 9

Това беше прическата на Бела няколко месеца назад. Тя изглежда съвсем различна тук. Прическата я кара да изглежда като различен човек. Но лицето и лицето й са същите. Тази ретро смесена съвременна прическа за прическа изглежда, че я харесва перфектно.

Виж повече: Леа Микеле без грим

10. Назад неподвижна снимка:

Bella Thorne Without Makeup 10

Тази снимка беше публикувана от Bella на Instagram. Безразборната картина на Бела със сигурност наглася бара. Дамите ще трябва да работят много по своята диета и красота, за да изглеждат по този начин. Но за Бела, тя идва естествено.

Бела Торн е доста красива и изглежда почти същата без грим. Тази статия оправдава горното изявление. След доста дискусия може да се каже, че може да се каже, че Бела наистина се гордее с естествената си привлекателност и затова тя го показва толкова често.

Изображения Източници 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 23 = 30