Топ 10 атрактивни дизайни Khaleeji Mehndi | Стилове в живота

Khaleeji Mehndi дизайни са много сладки в гледане. Изглежда страхотно в ръцете и краката на жените. Последните проекти на khaleeji mehndi са чисти и чисти и атрактивни. Това съдържа разлика между дизайна. Ръката и краката не се запълват изцяло с мехнди. Има празно пространство с празно пространство, което да подобри дизайна на mehndi. khaleeji mehndi дизайн е форма на изкуство, което украсява ръката и краката на дамите.

Последни и привлекателни дизайни на Khaleeji Mehndi през 2017:

Нека трябва да погледнем khaleeji mehandi дизайни за сватби.

1. Floral Khaleeji Mehendi дизайни:

цветен Khaleeji Mehndi

Това е наистина хубаво khaleeji mehndi дизайни по флорален начин. Има хубаво докосване на креативността в дизайна на цветята. Това е дизайн на гърба. Въпреки че има някаква разлика между дизайна, но той блести. Този дизайн ще изглежда нов на ръка.

2. Khaleeji Mehndi Dot Дизайн:

Халиджи Mehndi Dot Design

Много красиво покритие е направено с точка линия в този mehndi. Този нов дизайн на khaleeji mehndi ще открадне вниманието на момичетата. В средата има цветя и листа. Младите момичета ще харесат този дизайн.

3. Khaleeji Mehendi Дизайн с пера:

Халиджи Mehendi Design with Feathers

Това е наистина красив дизайн на ханхайе хена мехндия. Дизайнът е такъв завладяващ. Пръстите са толкова красиво украсени с мехнди дизайн. Върху китката е направен декоративен дизайн на перото. Дамите ще останат очаровани, виждайки този дизайн.

4. Khaleeji Mehndi Дизайн за крака:

Халиджи Mehndi Design for Foot

Този дизайн се прави пеша и украсен с лилави цветни камъни. Близо до пръстите има страхотен дизайн на минута. Пурпурен камък с блестящ дизайн на хена. Тези камъни не са постоянни. Това може да бъде полезно за една вечер.

5. Стилен Khaleeji Mehndi Дизайн:

стилен Khaleeji Mehndi Design

Това е елегантен дизайн на най-новия дизайн khaleeji mehndi. Това е толкова атрактивно създадено, за да отнеме сърцата на дамите. Трудно е да се намерят жени, които няма да обичат този дизайн. Дизайнът е стилен и модерен.

6. Fancy Khaleeji Mehndi Дизайн:

фантазия Khaleeji Mehndi Design

Това е създадено толкова замислено. Подобно на други, тук също има пропуски между дизайна. Но празнините се правят толкова правилно, че дизайнът не се отделя. С фантазия, това е интелигентен дизайн.

7. Glamorous Khaleeji Mehandi Дизайн:

бляскав Khaleeji Mehndi Design

Този механджи дизайн може да бъде идеален за невяста. Много тънък дизайн е направено, за да даде булката докосване. Модерен поглед е даден на типичния модел на проверка, за да се изработи красотата на мехнди. Представлява актуален популярен стил.

8. Най-новите Khaleeji Mehndi Дизайн:

Последен Khaleeji Mehndi Design

Това е най-новата design khaleeji mehndi. Този дизайн се среща рядко. Само обикновени облицовки и точки се правят с къна, което води до красив дизайн. Изпробвайте веднъж този дизайн и ще получите много допълнения за този дизайн.

9. Стила на ръцете Khaleeji Mehndi Дизайн:

гривна Style Khaleeji Mehndi Design

В този дизайн има нов дизайн, направен на китката с къна. Изглежда, че сами си носиш гривна. Дамите ще го харесат само като златни гривни. Този дизайн на khaleeji henna mehndi е прост в изглед и чист дизайн.

10. Khaleeji Mehndi Дизайн със сърца:

Халиджи Mehndi Design with Hearts

Това е доста дизайн със сърца отличен дизайн на mehndi. Това може да е добре за Деня на Свети Валентин. Изпълнена е хубава форма на сърцата, а отвън има миниатюрен дизайн с листа и цветя. Това е очарователен дизайн.

khaleeji mehndi дизайн е по-популярен в района на Персийския залив. Дамите харесват мехнди в Персийския залив. Няма да намерите ръка на дама без mehndi. Винаги има нещо ново в дизайна mehndi. khaleeji mehndi дизайни 2017 са наистина привлекателни и печелят вниманието на дамите. В този дизайн винаги има ново разнообразие. Сега-а-дни, тя става все по-популярна сред индийски дами също.

Leave A Comment

7 + 1 =