Топ 10 антибиотици за акне | Стилове в живота

Вие сте разочаровани от акнето? Всички знаете, че акнето е много често, както и лечимо. Акнето води до дискомфорт плюс вреди на доверието на тийнейджъра Акнето е обикновено нарушение на кожата, което не се ограничава само до младостта. Можете да се лекувате в продължение на няколко месеца, за да изчистите петна. Тази листовка описва действието на акнето от антибиотични таблетки. Антибиотиците се предлагат като локални аранжименти за леко акне, плюс медицина, капсули и еликсири за орална употреба при умерено и тежко акне.

антибиотици for acne

Антибиотиците играят важна роля, тъй като убиват бактериите, изчиствайки порите. Все пак такива антибиотици не намаляват нивото на маслото, което тялото ни произвежда; те веднага действат до вредните бактерии.

Значението на антибиотици за акне:

• Противовъзпалително действие
• Намалява фигурата на бактериите върху повърхността на кожата плюс във фоликулите, като брои пропионибактериум акне.

Най-добрите антибиотици за акне:

По-долу е даден списък на някои от най-добрите антибиотици за акне и те са както следва:

1. Тетрациклин:

Това е лекарство, което се използва и за борба с бактериите, които по принцип носят акне; това е подредено за временно лечение. Това се изяснява от факта, че сигурни типове П. acnes се превръщат в противоположни на това лекарство. Тетрациклин не се използва при малки деца, в противен случай бременни жени.

2. Миноциклин:

Медикаментите произтичат от тетрациклин плюс е ефективно използван и при работа с П. акне. Това лекарство се предлага да се прилага вербално на непълна стомаха, тъй като храната може да намали ефекта му. Сред възможните лоши реакции са следните: обезцветяване на зъбите и кожата, болест и отпадналост. Това е най-добрият антибиотик за акне.

3. Комбинирани орални контрацептиви:

Комбинираните перорални контрацептиви са полезни при лечението на акне при жените плюс юношите. Администрацията "Food plus Drug Administration" прие три продукта, които комбинират естроген + прогестин (Estrostep, Ortho Tri-Cyclen, plus Yaz).

4. Доксициклин:

Той има паралелен ефект с тетрациклин, но често се използва за екстремни случаи на това обстоятелство. Това лекарство може да утежни увеличена фоточувствителност, както и в резултат на слънчеви изгаряния. Това е един от най-добрите антибиотици за акне.

5. Клиндамицин:

Това е лекарство изпълнява далеч от земята успех срещу П. Акнес. Това лекарство идва като подходяща иначе орална смес за акне. Тя се подрежда от Вашия лекар според вашите нужди. Вероятната последица от приемането на това лекарство е инфекциозна инфекция плюс гъбични инфекции сред жените.

6. Изотретиноин:

Това лекарство се съхранява за хора с най-строго акне. Изотретиноинът (Amnesteem, Sotret Claravis) е влиятелен наркотик за хора, чието акне не отговаря на друго лечение. Това е най-добрият антибиотик за акне.

Виж повече: Най-добрите продукти за акне белези

7. Еритромицин:

Убива бактериите, които причиняват акне. Това лекарство също така помага да се намали подуването, както и червеникавост на преувеличените области, което е обичаен симптом на кистозна акне. По-добре е да получите това лекарство на пълен стомах; или иначе, това може да доведе до гадене.

8. Перорален изотретиноин:

Това е изключително ефективно. Въпреки това, поради причините за възможните нежелани реакции, лекарите изискват внимателно да наблюдават всеки, когото лекуват с това лекарство. Основно сериозните потенциални нежелани реакции включват улцерозен колит, повишен риск от тъга и самоубийство, освен това тежки вродени дефекти.

Виж повече: Кое лице измиване е най-доброто за пъпки

9. Ретиноид:

този подход като кремове, лосиони и гелове. Ретиноидите се получават от витамин А плюс третриноин (Avita, Retin-A, други), тазаротен (Tazorac, Avage) и адапален (Differin). Разтрошавате това лекарство вечер, започнете с 3 пъти седмично, след това ежедневно, докато кожата ви се използва за него. Тя работи чрез предотвратяване на щепсела на космените фоликули.

10. Третиноин:

Това е посредничество, което е успешно в схващането на акне, но не го третира. Третиноинът се получава като локална течност, гел и крем. Съществуващ в третиноин крем 0.05% плюс третиноин крем 0.025%. Обикновено това лекарство трябва да се използва редовно преди лягане, в противен случай веднъж на всеки 2-3 дни, както е насочено към специализираната медицина. Трябва да преследвате инструкциите, известни от медицинския доставчик. Използвайте правилната доза Tretinoin, не получавайте допълнително по-малко количество от това лекарство, тъй като това може да не е успешно за Вашето състояние, в противен случай води до нежелани странични реакции.

Виж повече: Най-добър козметик за кожата с агония

Изображения Източник: Shutterstock

Leave A Comment

5 + 1 =