Техники за сърдечна медитация Стилове в живота

Twin Heart е мощна медицинска техника, въведена от Великия майстор Choa Kok Sui през 80-те години на миналия век. Той е известен със своите лечебни свойства и също така запълва практикуващия с любов, сила и светлина. Тя ще ви помогне да постигнете състояние на мир и да намалите всички видове стрес, напрежение и тревожност от тялото си. Този тип медитация е свързан с очистването и предлага голям брой ползи за всички. Очертанията и резюмето на тази тема са анализирани в следващите параграфи.

Техники за двойна сърдечна медитация:

1. Физическо упражнение:

Техники за сърдечна медитация Стилове в живота

Първата стъпка към медитация на близнаци сърцето прави някои физически упражнения. Това ще ви очисти и подготви за следващото ниво. Направете го за около пет минути, така че малката сивкава материя да бъде изтласкана от тялото. Това ще предизвика фини енергии и ще ви даде всичко за следващата стъпка.

Виж повече: Чакра медитация на третото око

2. Благословението на Божественото:

близнак heart meditationСледващата стъпка е да се молим и да се покланяме на Бога, за да призовем благословенията. Всяка религия има различни богове и ти имаш право да търсиш благословии от вярата и да принадлежиш. Трябва да поискате помощ, защита, единство и блаженство. С тази стъпка ще бъдете готови да направите третата стъпка.

Свързване на езика към палата:

Сега трябва да свържете езика си с небцето. Това ще завърши връзката между първата и обратната енергийна нива и на аурата и ще започне циркулацията на енергия през цялата медитация. Тази стъпка е третата и се счита за жизненоважна за всички, които практикуват двойното сърце медитация.

3. Благославяйте Земята:

Техники за сърдечна медитация Стилове в живота

След това натискайте коронната чакра с пръсти за няколко секунди. Това ще помогне в концентрацията. Вие също трябва да благославяте света с чувство на любов, доброта и щедрост в сърцето си. Опитайте се да усетите божествената енергия навсякъде около вас и да говорите думи на щастие, радост, мир и хармония.

Виж повече: Лорд Шива в дълбока медитация

4. Медитация:

Техники за сърдечна медитация Стилове в живота

След като приключите с това, можете да започнете с медитацията си. Това може да стане само след активирането на короната. Трябва да си представите златна светлина с ръцете си, които се спускат към земята и я изпълват с много любов и светлина. Благославете и земята с добри думи.

5. Чант Ом:

Техники за сърдечна медитация Стилове в живота

Сега е време да изпеете Ом. Бъдете наясно със спокойствието в света около вас и внимателно пейте човека. Можете също така да използвате Amen, ако искате. Продължете да правите това за около десет минути и после да се отпуснете. Не забравяйте да погледнете короната на главата си нежно и любезно.

6. Освободете цялата превишена енергия:

Техники за сърдечна медитация Стилове в живота

След като преминете през медитацията, трябва да освободите цялата излишна енергия. Направете това, като вдигнете двете си ръце във въздуха с дланите си навън. Освободете енергията, като благославяте земята с любов, мир, радост и спокойствие в сърцето си. Направете това за около няколко минути, докато тялото ви се нормализира. Можете също така да благословите членовете на вашето семейство или тези, които обичате.

7. Дайте благодарности:

Техники за сърдечна медитация Стилове в живота

В края на всичко това трябва да благодарите на Върховното Същество за духовното му напътствие и божествени благословии. Това ще сложи край на двойното сърце медитация.

Виж повече: Будистка медитация за начинаещи

8. Физически упражнения и масажи:

Техники за сърдечна медитация Стилове в живота

Последното нещо, което трябва да направите в Twin Heart Meditation, е да масажирате различните части на тялото си или да правите някои добри физически упражнения за около пет минути. Това ще очисти тялото ви и ще ви енергизира духовно. Ще се чувствате ярки, силни и излекувани след това.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

9 + 1 =