Странични ефекти на Multani Mitti (земната глина на Фулър) Консумация

Има ли много странични ефекти? Това е въпрос, който се изисква най-вече и всеки е изненадан от факта, че има някои странични ефекти. Всички знаете, че multani mitti е един от най-добрите компоненти за подобряване на красотата. В компанията на невероятна гама от ползи, както и за използване на косата и кожата, мулти мити е далеч от колебание нормална награда, както на майката земя. Така че, в това писане, което обсъждаме, някои възможни странични ефекти от използването му.

Какво точно е мулти-мити и от какво се състои? Какво се нарича на английски? Multan mitti е изключително абсорбиращо глинесто вещество, произведено от разпадането на вулканична пепел. Името Multan е от район в Пакистан (Индия), наречен "Multan". В тази област името mitti означава глина, иначе кал. Така че, името multani mitti или друга глина от Multan.

Multani Mitti Side Effects

Какви са най-важните неща, които оформят тази кал? Той има високо съдържание на алуминиево-магнезиеви силикатни глинести минерали плюс допълнителни елементи.

Английското име на Multan е земният глина на Фулър. Името произлиза от много старото използване на тази глина като материал за почистване или "пълнене" на вълна от английските текстилни работници, наречени "пълнители". Някои хора също така наричат ​​тази глина "избелваща глина". Обикновено се среща в Индия, където тази глина е наречена като много мито.

Multani Mitti Странични ефекти:

Какви са вероятните нежелани реакции, недостатъците или в противен случай чрез "мулти-мити" иначе пълна земя? Защитена ли е на суха или чувствителна кожа или коса? Пълната земя е сигурна да яде?

 1. Трябва да знаете, че мюканън мито не е подходящ за суха, иначе прекалено чувствителна кожа. Може да изсуши кожата ви поради голямата си абсорбираща сила.
 2. Така че, можете да добавите бадемово плюс мляко, за да намалите жестокия резултат върху сухата кожа. От друга страна, може да искате да опитате каолинова глина, за която е известно, че се успокоява.
 3. Освен това се появяват и нежелани реакции при Multani mitti. Обикновено изсъхва кожата ви и кожата ви остава без влага.
 4. Благодарение на повишената си охлаждаща способност земята на Фулър може да причини проблеми с дишането. Това е особено полезно в областта на гръдния кош като стик за облекчаване на вещи с високи температури, както и слънчеви изгаряния.

Потребление на Multan Mitti:

По-големият въпрос е, че можем ли да консумираме multani mitti? Има ли консумация на земя на пълнителя някакво предимство за здравето? Безопасно ли е да консумирате Multan mitti по време на бременността??

 1. Обикновено тази глина не е защитена за консумация. Поглъщането на тази почва може да доведе до спиране или блокиране на червата. Потреблението на земната маса може също да доведе до камъни в бъбреците. Имате ли странно глад за нехранителни вещества или други вещества, които нямат хранителна стойност?
 2. Възможно ли е болка от медицинско разстройство, признато като пика. Обикновено за здрави бременни жени се налага да се отказват от нехранителни продукти, например тухли, креда, хартия и др.
 3. От друга страна, ако желанието за по-пълна земя е силно иначе необичайно, препоръчваме да попитате Вашия лекар за някаква фундаментална трудност.

Освен нежеланите реакции, мулти мити предлага няколко предимства и някои от тях са както следва:

 • Multani mitti намалява слънчевото оцветяване плюс пигментацията, причинена от крайния контакт със слънцето.
 • Земята на Фулър има свойства на рафиниране, както и премахва токсина плюс маслото от скалпа.
 • Горещи плюс студени компреси Мултини мити могат да се използват като студени или още горещи компреси като действие за ухапване на бъгове, изгаряния, както и мускулни крампи, иначе все още менструалната болка.

Страничните ефекти от храненето Multanimitti:

 • Добре не! Не трябва да ядете мюсюлмани. Стомахът ви не разполага с необходимите материали за смилане на елементите, съдържащи се в мюсюлманите. Това означава, че може да имате сериозни проблеми с храносмилането.
 • Второто нещо е, че е "мръсотия". Това е скала, която има много важни хранителни вещества и минерали, които са опасни за човешкото черво.
 • Нито трябва да ги добавяте към вашата напитка или салата. Не! Това със сигурност не помага. Единственият начин, по който тя ще ви помогне, е да приложите върху кожата си с някакъв пакет за лице.

Следователно дори яденето на мулти-мити не е безопасно по време на бременност. Това може да предизвика сериозни проблеми със здравето и стомаха. Това ще доведе до сериозни чревни и храносмилателни проблеми. Едва ли това ще повлияе неблагоприятно на бебето и майката и в най-добрия случай е да се отдръпнете далеч от храненето на мултина мити, независимо дали сте бременна или не.

Земята на Фулър успокоява кожата ви, макар да осигурява, че тя остава млада. Това става възможно благодарение на способността на глината да нормализира обичайната интензивност на облъчване на кожата. Следователно, тя може да бъде добра опаковка за лице за премахване на тен. Добавете малко розова вода към праха, за да го направите по-ефективна. Слово на предпазливост; не употребявайте прекалено много.

Leave A Comment

− 5 = 2