Странични ефекти на джинджифил Стилове в живота

Джинджифилът има лечебни свойства и е много пикантен. Миризмата му е много странна. С толкова много предимства има и някои странични ефекти. Може да възникне коремна болка, усещане за парене в устата. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции остане за по-дълъг период от време, трябва незабавно да се консултирате с Вашия лекар. Тежките алергични реакции към джинджифила са редки. Незабавно потърсете медицинска помощ, ако забележите обрив, подуване, сърбеж или задух. Джинджифилът съдържа някои неактивни съставки, които са отговорни за алергичните реакции и други проблеми. Избягвайте по време на бременност или употреба, само когато спешно е необходимо.

страна effects of ginger

По-долу са изброени някои от важните Джинджър странични ефекти:

1. Предотвратява съсирването:

Джинджифил забавя процеса на съсирване на кръвта и прави кръвта по-тънка. Той има същите ефекти като аспирина. Така че консумирането на джинджифил е много опасно за пациентите, които вече приемат аспирин или някакви същите медикаменти.

Виж повече: Noni сок странични ефекти

2. Зрението:

Приемът на джинджифил предизвиква визуална чувствителност с ярка светлина Научни наблюдения все още се случват. Хората, които показват такива симптоми, се иска незабавно да спрат да приемат джинджифил във всяка формация.

3. Стомашно-чревни проблеми:

Ако джинджифил се приема в големи количества, то причинява много стомашно-чревни проблеми като диария, киселини, стомашно разстройство, тежко повръщане и язви в устата. Така че винаги се грижи за количеството, което трябва да се вземе.

4. Обриви:

Широки и сухи обриви се появяват на лицето поради непрекъснатото използване на джинджифил.

5. Алергия:

Джинджифил причинява много алергични реакции като подути устни, уртикария или сърбящ обрив, задух и болка в гърлото. В това състояние консумацията на джинджифил трябва да се спре незабавно и да се консултирате с Вашия лекар.

6. Избягвайте по време на бременност:

Бременните жени се съветват да избягват джинджифил или да се консултират с Вашия лекар, преди да бъдат консумирани. Тя причинява маточни контракции, които са и тежки и опасни. Също така избягвайте или се консултирайте с Вашия лекар, за да го консумирате по време на кърмене Проучванията се провеждат, за да се установи дали джинджифиловите ефекти преминават върху бебето чрез мляко или не. Затова вземете предпазни мерки, докато използвате.

Виж повече: Странични ефекти на сок от алое вера

7. Пренебрегвайте преди Кабинетите:

Джинджифилът реагира с анестезиращи продукти, използвани по време на операции. Той причинява неблагоприятна реакция, водеща до забавено оздравяване и продължително кървене. Затова се препоръчва от анестеолозите да спрат приема на джинджифил най-малко една седмица преди операцията.

Странични ефекти на джинджифил Стилове в живота

8. Педиатрична:

Децата под 2-годишна възраст не трябва да получават джинджифил. Тъй като е много силен и пикантен по природа.

9.Diabetes:

Захарните нива на кръвта се понижават в резултат на консумацията на джинджифил. Диабетните пациенти трябва да пренебрегват или да се консултират с диетолога, преди да имат джинджифил.

Виж повече: Нежеланите ефекти от рициново масло

10. Разстроен сън:

Хербът е сварен, за да приготви чай от джинджифил, който е добавка. Този чай е полезен, ако се приема в малки количества. Въпреки това повече от 4-5 чаши са вредни и могат да предизвикат объркване, главоболие, диария, бързо или неравномерен сърдечен ритъм, безсъние, повръщане и киселини. Поради съня му се нарушава и човек се чувства мързелив и неактивен през целия ден .

11. Образуване на жлъчни камъни:

Хелената секреция се увеличава, като се консумира джинджифил. Хората, които имат проблеми с жлъчния мехур, се съветват от лекаря си да не приемат джинджифил в някаква форма. По-голям прием на джинджифил води до атака на жлъчния мехур. Консумацията на джинджифил причинява силна болка в жлъчните камъни. Джинджър може да съдържа аристолохична киселина, отговорна за причиняване на тежки проблеми, като например в пикочните системи и бъбреците като рак в пикочните пътища, бъбречна фиброза. Симптомите са необичайни промени в количеството на урината или наличието на кръв в урината.

12. Сърдечни проблеми:

Сърцето сърцебиене се причинява от по-голям прием на джинджифил в тежки дози. Това е много опасен последица от вземането на джинджифил. Газираните напитки съдържат джинджифил като основна съставка. Това води до аритмия, ако се приема за продължителен период от време. Така че прекратете консумацията си възможно най-скоро, когато забележите подобни симптоми. Консултирайте се с лекаря си за лечението.

Надявам се, че сте намерили горепосочената информация полезна.

Leave A Comment

55 − 51 =