Sridevi Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Sridevi е дива на филмовата индустрия, която е работила в филми на хинди, тамил, малайам, телугу и канада. Тя била смятана за първата женска суперзвезда, заради красотата й и актьорските й умения. Тя е легенда и има милиони фенове по целия свят. Въпреки че е в началото на 50-те години, тя все още успява да се огледа 10 години по-млада от това, което е.

Тук Sridevi красота Съвети и Фитнес Тайните

1. Поддържане естествено:

sridevi beauty tips

Всеки се грижи за грима и изглежда, че изглежда доста добре, но Sridevi вярва, че да останеш щастлив е най-важното нещо, което те кара да изглеждаш добре, тъй като тя вярва, че това, което е вътре, е отразено от лицето. Тя следва правилната диета и се подчинява на силата йога. Мислейки си положително, имайки добро състояние на ума и прекарвайки известно време с дъщерите си, има няколко неща, които правят живота й по-добър.

2. Грим:

Sridevi Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Сприеви вярва, че старее стара грациозно и по този начин никога не поставя голяма част от грима и на свой ред, това я кара да изглежда по-млад. Тя препоръчва пакетчета с плодове и поддържа редовния си грим наистина ниско. Тя е започнала да използва глицерин с розова вода от началното време в кариерата си и все още продължава с това. Тя предава много важен съвет за почистване на грима, преди да излезе да спи. Тя казва, че химическите компоненти са сурови и могат да повредят кожата напълно.

Виж повече: Сушима Сен Красота Тайните

3. Грижа за косата:

sridevi hair care

Sridevi като повечето индийски жени има дълга и лъскава коса. Често получава масаж на главата и косата, които я поддържат подхранвана. С растящата възраст жените започват да губят косата и по този начин тя решава да се предпази от различни видове процедури за коса и стилистика, които биха могли да реагират лошо за нея. Тя държи косата си естествена и не ги оцветява в различни цветове.

4. Устни:

Sridevi Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Sridevi обича да носи много различни нюанси за червилата, но никога не се преплита и определено не прави грешка. Тя е била видена в различни нюанси като червено, тъмно розово, кафяво и изглеждат красиви по нейните перфектно подплатени линии. Тя също е била видяна в гланц за устни, които са най-вече в розово и кафяво и те я дават хладен поглед, особено по време на редовните си стъпки.

Виж повече: Фрайда Пинто Красота Съвети

5. Очи:

Sridevi Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Сюреви обича да прави очите си опушени, което я накара да изглежда потънал. Обикновено ще я накарате да постави много стрес върху сенките на черно око. Тя перфектно очертава окото си с кайал и подчертава светлите цветове на капака. За да ги изкара, потребителите й блещукат и блестящи блясъци, които определят светлината на капака и под космите на веждите. Изразът кралица прави чудеса с тези блестящи очи и вика да ви открадне дъх с един поглед.

Виж повече: Тайните на красотата на Джим Мирза

6. Тайни за диета и фитнес:

Sridevi Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Sridevi започва деня си с две чаши хладка вода заедно с лимон и след известно време пие чаша билков чай. Тя пие зеленчуков сок точно преди закуска, а за закуска обича да има овесена каша или мюсли със сухи плодове, смес от мед в млякото. За обяд тя предпочита много салати и понякога се наслаждава на пушена или на скара сьомга, тофу или дори сирене фета. Вечерите се държат ниско с супи, чапати заедно със зеленчукова къри. Междувременно продължава да пие закуски на всеки два часа. Харесва си фъстъци, плодове, козе сирене с млечни крекери и дори тъмно шоколад за закуски. За фитнес тя харесва да прави силна йога, да удря фитнес залата и дори да играе тенис. Най-важното е, че се държи щастлива и доволна, тъй като това е, което е подходящо и здраво за нея.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5 и 6.

Leave A Comment

+ 10 = 11