Shiva Linga Mudra – Как да направите стъпки и ползи Стилове в живота

Знаете ли какво е MUDRA? Мудра е прост пръст или ръчен жест, който, ако се практикува редовно, може да доведе до безброй промени в начина ви на живот и благополучие. Ще бъдете изумени да знаете и да осъзнаете, че колко много прости малки неща, ако се практикувате редовно с конкретна рутина и времеви рамки, могат да доведат до такова огромно подобрение в начина си на живот.

Много мудри са известни в полза на човечеството от много години насам. Те са излекували и поправяха нашата вътрешна система, а също така подобряват външния ни външен вид, като повишават нашата увереност и личност.

Шива Linga Mudra

Днешният живот е изпълнен със стрес и много негативни влияния. Редица неща силно повлияха и неблагоприятно повлияха на вашето ежедневно напрежение в кариерата ви, състезания, тревоги на работното място, натиск от връстници, семейно напрежение, финансова несигурност и др..

Те постепенно оказват влияние върху здравето ви, както и върху личността с много по-дълъг период от време. Така че, помислили ли сте някога за нещо, което да ви помогне да се отървете от такава отрицателна енергия в живота си? Всичко, което постепенно ще отнеме вашите скърби и тревоги и ще ви остави да се почувствате положителни и презаредени. Е, имаме една такава голяма мудра за това. Чували ли сте някога за Shiva Linga Mudra? Той е известен също като Linga Mudra в много части на света.

Виж повече: Ползите от Акаш Мудра

Shiva Linga Mudra Значение, стъпки и ползи:

Тази Мудра е известна с името Шива, защото лорд Шива винаги е носил щастие и светлина от скръбта и тъмнината. Така че, тази Linga Mudra прави същото. Предимствата на Linga Mudra са широко известни. Предимствата на Linga Mudra се ограничават не само до енергийно предаване и презареждане.

Shiva Linga Mudra Предимства:

  • Можете ли да повярвате, че ползите от загубата на Lunga mudra са също огромни?
  • Това е популярно убеждение, че shiva linga mudra за техника за отслабване също е доста успешна и широко използвана.
  • Логиката зад тази техника за отслабване е, че след като отнемете всички негативни енергии от тялото си, ще останете само с позитивност и цялата физическа и психическа тежест ще стане много по-лека.

Сега, основният въпрос възниква като как да се направи този господар shiva mudra. По-долу имаме обяснение.

Виж повече: Мудра за бронхит

Как да направя Shiva Linga Mudra:

Ето някои от много лесните и описателни стъпки, които ще ви помогнат да направите тази шивбудра и да я овладеете доста лесно.

  1. Трябва първо да седнете наполовина на лотос или да имате лесна и удобна позиция. Уверете се, че сте седнал на лека подложка или лек килим. Това ще предотврати излъчването на излъчвания от пода.
  2. Много експерти посочиха, че излъчванията на пода всъщност могат да служат като пречка за правенето на лорд shivmudra.
  3. И накрая, можете да оставяте очите си отворени и затворени по ваш избор. Но със затворени очи можете да посредничите и да се концентрирате по-добре.
  4. Сега трябва да направите формата на купа с лявата си ръка.
  5. Трябва да поставите дясната си ръка, като направите юмрук с дясната ръка в горната част на лявата ръка с палеца, изпънат нагоре.
  6. Трябва да държите пръстите на лявата си ръка по-близо.
  7. Поставете внимателно ръцете си на нивото на корема, като лактите ви насочват навън и много леко напред.

Това упражнение shiva mudra е много лесно да се направи. Можете да го направите за 4-5 минути на ден. Можете да практикувате това най-малко 3-4 пъти, няма основание за време. Можете да направите това Linga Mudra йога представляват или в вечер, или в сутрешна.

Виж повече: Калесвара Мудра Значение

Шива Линга Мудра е като резервоар на енергия. Тя ви помага в тези трудни времена, когато сте изцедени и стресирани, да се почувствате енергични и здрави.

Leave A Comment

16 − 14 =