Различни начини за премахване на постоянно татуировка лесно? | Стилове в живота

Понякога всъщност не правиш добър избор, когато става въпрос за себе си. Лоша връзка, лошо изкуство за татуировки и неправилен избор ще ви оставят в ръцете си с татуировката. Добре, сега най-накрая сте решили, че не искате тази постоянна татуировка завинаги. Каквато и да е причината или искате да премахнете татуираното име на бившия любовник, или сте отегчен. И така, ако се чудите как да се отървете от тях, ето някои начини, по които може да се отговори на въпроса "може ли постоянна татуировка да бъде отстранена?"

как to remove permanent tattoo

Как да премахнете трайното татуировка:

Лошото нещо за татуировката е, че ще бъде истинска болка, когато става въпрос за отстраняване. Днес има много нови процедури, които се разработват от ден на ден, но всички те ще бъдат твърде болезнени или прекалено скъпи, като отнемат много време. Но ако наистина трябва да го направите, прочетете нататък, за да научите още повече как да премахнете постоянна татуировка. По-долу има публикация за премахване на постоянна татуировка от тялото.

1. Лазер за премахване на постоянно татуировка:

Мога Permanent Tattoo be Removed? Laser Treatment

 • Това е най-препоръчителният и вероятно популярен начин за премахване на постоянната татуировка.
 • Въпреки че е един от най-ефективните процеси за премахване на постоянната татуировка, тя ще бъде твърде болезнена и тежка на джобовете.
 • В нея мощни лазери се използват, за да разчупят мастилото на татуировка в много малки фрагменти.
 • След това тези фрагменти се разтварят от самата имунна система на кожата.
 • Мастилото на татуировката се отлага във всеки слой на кожата. Лазерът прониква в слоевете на кожата, за да разруши пигментите, които след това ще бъдат изхвърлени от тялото.
 • NDYAG Q-switched лазерите са най-мощните и ефективни и изискват 3-10 сесии за пълно премахване на татуировката.

Предимство:

Дерматолозите предполагат, че тази лазерна техника е най-сигурната и най-добра за отстраняването на такива видове татуировки. Има и много по-малко шансове за белези.

Недостатъци:

 • Този метод е 90% зависим от текстурата на пигмента.
 • Ако мастилото, използвано при татуиране е в черен пигмент, то е много лесно да се отстрани.
 • Но ако татуировката е оцветена със зелено и червено и т.н., тогава нейното отстраняване става малко трудно.
 • След отстраняване в няколко случая сянката на татуировка на призрака остава и цветът на кожата се озарява в тази специфична област.
 • Тази процедура може да бъде болезнена, така че се използва анестетичен крем.
 • Може да има и леко зачервяване и подуване в областта след всяка сесия за 3-4 дни.

Към кого да се приближи:

Винаги предпочитайте реномиран дерматолог. Имайте предвид, че с помощта на професионалист да премахнете постоянна татуировка се счита за козметична процедура и вероятно няма да бъде покрита от медицинска застраховка.

Разходи:

Това е малко скъпо, в зависимост от областта, обхваната от татуировката. Може да ви струва около Rs.50000 до Rs.1, 00,000. Тъй като лазерните разходи ви повече отстраняване е по-скъпо, отколкото да се направи постоянна татуировка направено.

Виж повече: Татуировки скици

2. Cover Up:

Знаете ли как да премахнете постоянна татуировка чрез използване на покриване? Ако не можете да направите своя ум за скъп метод лазерна отстраняване, можете да се възползвате от грим, за да покрие вашата неприятна татуировка. Можете също така да промените татуировката, вместо да я премахнете напълно. Татуировката може да направи нова татуировка, за да покрие старата. Докато не вземете решение за отстраняване от лазера, можете да го залепите с коректор.

Предимство:

Не е нужно да харчите много пари, както ако посетите лекар. Това е един от начините, по които можете да се адаптирате лесно, ако сте мислили как да премахнете постоянна татуировка от кожата, тъй като те не са като обикновени козметици, но са направени специално за татуировки на покрива. Често е много лесно да се премахне у дома.

Недостатък:

Този метод работи само ако сте отегчени от по-старата татуировка или искате да изтриете името на любимия ви.

 • Направете го направено от известен художник.
 • Цената му зависи от покритието, започващо от Rs 2000.
 • Скърцане на белези.

3. Кожен чертеж за премахване на постоянно татуировка:

Може ли постоянна татуировка да бъде премахната? да можете да премахнете с помощта на чертежи на кожата. Козметиката на кожата или пластичната хирургия е процес, при който татуировката се отстранява хирургично чрез рязане на татуировка. Можете да се отървете от татуировката, но винаги ще остане постоянен белег. По принцип премахването на татуировката с този тип процедура ще се счита за анестетична или козметична процедура и не е покрито от медицинска застраховка. Коригирането на кожата ще бъде проблем за големите татуировки и някои други, които не са направени от професионалисти.

Разходи за изготвяне на кожа:

Цената за присаждане на кожата може да варира от няколкостотин долара до хиляди долари, в зависимост от няколко фактора като размера на татуировката, вида на използваната анестезия и вида на използваните кожни присадки.

Постоянна процедура за премахване на татуировка:

Когато се стремите да знаете как да премахнете трайната татуировка, използвайки пластична хирургия или козметика, тя ще бъде направена отделно за малки татуировки и големи татуировки.

 • За малката татуировка, хирургът ще отреже областта на татуировката, като обви ръцете на кожата и ги затвори с шевове.
 • Премахването на по-голяма татуировка ще изисква малко повече работа от изваждането на кожата, тъй като хирургът ще отреже татуировката и ще присади област от кожата на бедрата или подмишниците.

Виж повече: Създайте своя собствена татуировка дизайн

4. Интензивна светлинна импулсна техника (IPL):

Понякога IPL може неправилно да се отнася за лазерно лечение, но не. IPL е метод за предаване на светлината, но при кратки паузи при висока интензивност. Шансовете за изгаряне на кожата ви са повече!

5. Дермабразиоза:

 • Това е като постепенно шлайфане на татуировката от кожата. Абразивното триене премахва това и може да остави зад тях нежелани белези.
 • Не отивайте с кремовете с етикет за изтриване на постоянните татуировки, защото мастилото е дълбоко проникнало и няма крем, който да ви помогне.
 • При този метод кожата ви ще се накисва с обезболяващо решение и се шлифова, за да се разкрият неподправените слоеве на кожата под татуировката. Това ще направи мастилото на татуировката да излее от кожата ви.
 • Ще Ви бъде дадена местната упойка по време на този метод, тъй като кървенето обикновено се случва и е болезнено.
 • След тази процедура на отстраняване на татуировки, ще бъдете болезнени за няколко дни до повече от седмица.
 • Следователно, ще ви бъде даден мехлем за лечение на засегнатата област и не забравяйте, че
  Дермабразиото може да не премахне напълно татуировката.
 • Ако сте склонни към белези или хипо-пигментация, не отивайте с тази процедура за премахване на татуировки.

6. Естествени процедури за премахване на постоянно татуировка:

Днес все повече и повече хора обичат да отиват толкова естествени, колкото е възможно, използвайки домашни лечения, които са засегнати. В това отношение, това ръководство ще определи някои от естествените начини за премахване на постоянна татуировка, както е посочено по-долу:

 • Обмислете използването на сместа от Алое Вера, Падердия Томентоза и Витамин Е..
 • Използвайки лимонов сок, за да облекчите татуировките.
 • Мед за татуиране избледнява нормално.

Ще ви насочим към някои по-домашно природни начини да се отървете от татуировките.

С помощта на лимон:

 • Нарежете лимон на две половини и изцедете сока. Към него добавете 100 грама сол и разбъркайте добре, за да се разтвори.
 • Нанесете разтвора върху татуирования район с чиста памучна топка и след това трикратно изтрийте за 30 минути.
 • Изплакнете зоната с топла вода и повторете често, докато получите желаните резултати.

Това не причинява страничен ефект на кожата ви, но може би ще трябва да продължите да правите това известно време, докато не видите резултати.

С помощта на алое вера:

Опитайте нещо с алое вера? Ето как да го направите.

 • Вземете пресен сок от алое вера от прясно листо, или можете също така да закупите този, който е на пазара.
 • Вземете 1 супена лъжица. от съдържанието на Paderiatomentosa и съдържанието на капсули от витамин Е и ги поставя в сок от алое. Разбъркайте добре, докато направите гъста паста.
 • Нанесете внимателно върху татуировката с кръгови движения в продължение на 10 минути. Измийте района с топла вода.

Повторете този метод ежедневно, докато татуировката напълно изчезне. За най-добри резултати се препоръчва да се направи след душ, когато кожата ви има достатъчно влага с отворените пори.

Този метод няма странични ефекти и може да бъде безопасно изпробван.

Салабразен път:

Опитали ли сте го със Salabrasion?

 1. Обръсвайте зоната с татуировка. Освобождаването на косата от зоната ще направи процедурата за салабразията малко по-лесна.
 2. Стерилизирайте зоната с мастило, като я измиете с антибактериален почистващ препарат. Помислете дали да отидете на вашия специалист за лекарство за антибактериален перорален емулсионен оператор, който да се използва в тази прогресия за несравнима стерилизация.
 3. Потопете превръзката в вода, в този момент го извадете, за да остане лепкава и да не капе мокра. Продължете да правите това и избършете през малка купчинка сол, за да засолите задържаната вода. Престанете да търкате избършете в солта, когато солта престане да се разтваря.
 4. Разтрийте татуировката ентусиазирано за 30 до 40 минути или до момента, в който кожата ви се превръща в тъмночервена.
 5. Оставете обработената зона да изсъхне и в този момент да я покриете с анти-инфекциозен крем. Покрийте зоната със стерилна подложка.
 6. Проверете обвивката и проверете третирания регион след три дни.

В случай, че е напреднал към червено, може да е заразен. Консултирайте се незабавно с вашия специалист относно възможността да спекулирате, че това е ситуацията.

Основният недостатък на тази техника е количеството и естеството на мъчението, което ще трябва да претърпите. Това ще нарани кожата ви и ще трябва да дадете допълнителна грижа на кожата си, след като приключите.

Чрез използване на солева защита:

Ако това ви е уплашено, ето още един постоянен метод за премахване на татуировка, използващ сол.

Но преди процедурата, основният недостатък, използващ този метод, е болката, която ще бъде нанесена върху кожата ви. Тя ще изглади кожата достатъчно, за да достигне мастилото в дермата. Това ще бъде изключително болезнено и може да доведе до инфекция, но техниката работи много добре и е ефективна. Ако сте готови за това, ето как да го направите.

 • Почиствайте засегнатата зона със сол.
 • Използвайте халат или използвайте ръцете си и продължавайте да го триете.
 • След като приключите, измийте със студена вода.

Въпреки че е много ефективна, тя може потенциално да доведе до постоянен белег на кожата ви.

С помощта на мед:

Ето още един по-малко болезнен метод за премахване на постоянната ви татуировка с помощта на мед. Медът е една от най-добрите естествени съставки за постоянно отстраняване на татуировки.

 1. Смесете гела от алое вера, сол, кисело мляко и мед.
 2. Смесете всички съставки, докато се образува крем като паста.
 3. Преди да приложите крема, уверете се, че почистете напълно татуировката. Сега нанесете крема, докато не се абсорбира напълно от кожата, за да премахнете мастилото за татуиране.

Той няма никакви странични ефекти и е доста добър начин да премахнете татуировката от кожата си.

Виж повече: Татуировки в корейски стил

Топ 5 постоянни кремове за премахване на татуировки в Индия:

Ако тези домашни средства не ви впечатляват, тук са някои постоянни кремове за премахване на татуировки, които можете да опитате.

1. Профайд Три стъпка Действие:

Различни начини за премахване на постоянно татуировка лесно? | Стилове в живота

Първият продукт от това се предлага на три стъпки. Първо, е подготовка. Първата тръба е крем, който приготвя кожата за процеса на отстраняване. Втората е активирането. Кремът се активира с мастилото и започва процеса на отстраняване. Третата и последна стъпка е елиминирането! И това е направено!
Това е ниска цена и е безопасно. Все пак е необходимо известно време да работите ефективно.

2. Inked Up крем за премахване на татуировки:

Различни начини за премахване на постоянно татуировка лесно? | Стилове в живота

Продуктът е научно изпитан и е гарантирано, че ще работи ефективно при редовна употреба. Тя обещава да бъде 100% безопасна и естествена, като същевременно прави процеса на отстраняване удобен и безболезнен. Рецензенти са дали положителна дума за продукта и са го намерили задоволителни. Въпреки това, продуктът се предлага в малка епруветка и по този начин може да премине много бързо. Опитайте този постоянен крем за отстраняване на татуировки за най-добри резултати.

3. Почистващ балсам:

Различни начини за премахване на постоянно татуировка лесно? | Стилове в живота

Продуктът е пълен с всички съществени добродетели, за да ви помогне да се отървете от постоянната татуировка на вашата кожа. Той идва в чиста, лесна за достъп кутия с инструменти, всичко, което ще трябва да се отървете от вашата татуировка. Тя дава добри резултати и е без болка. Тя изглажда и подмладява кожата ви, като същевременно е водоустойчива и лека. Въпреки това, тя се определя от по-високата страна, но все пак си заслужава парите.

4. TCA Home Skin Peel Kit:

Различни начини за премахване на постоянно татуировка лесно? | Стилове в живота

Друг ефективен крем за отстраняване на татуировки е TCA Home Skin Peel Kit. Също така е известно да премахнете стрии, акне, бръчки и т.н. Продуктът е пълен с всичко, което ще ви е необходимо, за да се освободите от татуировката. Тя е пригодена за всички видове кожа и значително подобрява кожата ви. Възможно е обаче да имате чувство на парене, когато използвате продукта на определени типове кожа.

5. Tattoo Off:

Различни начини за премахване на постоянно татуировка лесно? | Стилове в живота

Докато този продукт отнема време за работа, въпреки това генерира значителни положителни резултати при редовна употреба. Използваните съставки са естествени и безопасни. Той предпазва кожата от повече щети. Той е лесен за използване и е най-евтиният дългосрочен вариант. Все пак има твърде много крем и много малко използване с всичко това.

Докато татуировката може да е най-голямата ви пияна грешка или умишлена, все пак е хубаво да се чувствате известно време. За онези от тях, които се отегчават, е лесно никога да не ги виждате отново на кожата си. С многобройните домашни средства и кремове, които се предлагат на ваше разположение, започнете да ги изпробвате. За някои може да се наложи да повторите процеса, докато за други ще видите мигновени резултати. Във всеки случай, ако сте решени да ги освободите, просто ги изкарайте!

Leave A Comment

3 + 5 =