Различни цветове на сините скъпоценни камъни с имена и картини

Бижутерията днес носи много скъпоценни камъни, за да стане по-привлекателна. Но когато става въпрос за цветни скъпоценни камъни, сини цветни скъпоценни камъни се казва, че са цар на всички останали. Основната причина за това е, че тя дава широка гама от нюанси. Тяхната издръжливост и лесната наличност го правят по-полезен при проектирането на бижута. Те са силно използвани за лечение и медитация цел и са достъпни на достъпен диапазон.

Син Gemstones

Сините скъпоценни камъни за правене на бижута:

На индийския пазар има няколко имена на сини скъпоценни камъни. Нека да погледнем някои известни сини скъпоценни камъни:

1. Blue Agate Stone:

сините камъни-синьо-agate1

Синият ахат камък е широко достъпен в различни нюанси на синьо. Той е много гъвкав, намира се на слоеве и по този начин се използва в дизайна на сини каменни бижута. Казва се, че тя предотвратява караници в къщата на ползвателя и създава спокойна атмосфера.

2. Светло син цвят Аквамаринен камък:

сините камъни-синьо-аквамарин

Blue Aquamarine е един от най-различни естествени скъпоценни камъни в синьо. Широкият цветен диапазон започва от прост син до син, със зеленикаво докосване. Това е крайъгълен камък на март. Този камък е силно използван за дълбока медитация и дава духовен ефект.

3. Blue Apatite Stone:

сините камъни-синьо-апатит

Един от различните известни сини скъпоценни камъни, синьо апатит е изкуствен скъпоценен камък. Изработена е от калциев фосфат. Цветът е син, с леко зелено докосване. Предлага се в разнообразни дизайни и форми, свързва го с духовно напътствие и подобрява комуникационните умения.

4. Blue Diamond Stone:

сините камъни-синьо-диамант

Това е най-трудният и естествено наличен син скъпоценен камък. Повечето от сините диаманти дават зеленикав поглед, тъй като те са облъчени. Поради високата си дълготрайност, рядко се предлага. Той символизира любов, уважение, грижа и плодородие.

Виж повече: Сапфирен камък

5. Син флуоритен скъпоценен камък:

сините камъни-синьо-флуорит

Флуоритът е популярният скъпоценен камък, който е магически по отношение на неговите цветове. Макар че той винаги носи един поглед на различни сини нюанси с него. Това е оригинален син цвят, когато се вижда на дневна светлина, докато при светлината на светлината светлината се появява с пурпурен цвят. Известен също като гениален камък, той помага за изграждането на увереност и умения за вземане на решения.

6. Син Топаз Камък:

сините камъни-синьо-топаз

Blue topaz е един от популярните и най-красивите скъпоценни камъни сред различните сини скъпоценни камъни. Предлага се в три нюанса, небесно синьо, швейцарско синьо и синьо от Лондон. Блестящият камък представлява хармония и мир. Също така насърчава ученето, вдъхновението и разбирането.

Виж повече: Предимства за гранат камък

7. Кралският син сапфирен камък:

сините камъни-синьо-сапфир

Синият сапфир се смята за кралски камък. Името е пристигнато от санскритска дума sanipryam, което означава син камък. Цветовете му варират от бледо до тъмно синьо, кралско синьо и индиго. Камъкът, ако мъдростта означава сила и ви позволява да се съсредоточите върху важни решения.

8. Ларимар Син скъпоценен камък:

сините камъни-синьо-лари-Mar

Този оригинален син скъпоценен камък се предлага в сянката на синьозелено. Той има широк спектър от атрактивни цветове, ако този вулканичен син камък е най-ценният. Той е широко разпространен в Карибските райони. Мощният лечебен камък символизира женската сила и успокоява емоциите.

Виж повече: Цитрин камък бижута

9. Синя Rainbow Moonstone:

синьо-дъга-лунен камък

Това е популярен и доста пъстър сив скъпоценен камък. Тя дава блестящ ефект с бебета комбинация от сини и бели цветове, които могат да бъдат сравнени с луната в небето. Това е любовен камък, който носи любов и късмет на новодошлите. Той създава чудеса, когато е проектиран със сини каменни бижута.

Синият цвят прилича на небето, океана, здрача и съня. Следователно като цяло сините скъпоценни камъни насърчават духовността, искреността и вдъхновението. Той също така дава на вашето приятелство спокойствие, истина и умереност ефект. Благодарение на всички тези качества той е силно надарен като сини каменни бижута за любимите.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − 67 =