Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

Йога е призната като най-добрият начин да отслабнете и да отстраним стреса си. Той се бори с упоритите мазнини и е подходящ за всички възрасти. Хората от всякакъв мащаб и възраст трябва определено да намерят решение за загуба на тегло, като правят някаква йога. Тъй като йога е била част от Индия в продължение на стотици години, тя е била вдъхновение за мнозина. Толкова много инструктори по йога се появиха наскоро, а тази, за която винаги говорим, е Баба Рамдев. Той даде на Йога ново измерение. Той излезе с решения за няколко здравословни проблеми, като загуба на коса, затлъстяване, смъртоносни болести, както и болка в тялото. Но тъй като ние се фокусираме върху загуба на тегло тук, позволете ми да ви покажа някои от основните йога пози предложи от Baba ji да ни помогне да отслабна.

Рамдев Баба Йога за отслабване:

Полумесец Посе:

Ramdev baba yoga for weight loss

За да направите главното движение, просто стойте заедно с краката си и вдигнете ръцете си нагоре във въздуха. Сега вземете десния си крак и го поставете назад. Огънете лявото коляно до 90 градуса и погледнете напред. Дишай дълбоко. Направете това движение около десет пъти, преди да можете да преминете към следващото упражнение. Това ще ви помогне да отслабнете за кратък период от време.

Уилоу Посо:

Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

Застанете заедно с краката си и дръжте ръцете си до себе си. Поставете десния си крак върху лявото коляно и застанете в позицията на Namaste. Разтеглете ръцете си и издишайте. Повторете от 3 до 5 пъти, преди да го наречете края. Това ще ви помогне да отслабнете и да поддържате баланса си за по-дълъг период от време. Не забравяйте да превключвате страни. Дръжте очите си затворени и се отпуснете навсякъде.

Виж повече: Какво е Сахаджа Йога

Седнал напред Положение на огъване:

Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

Заетата предна завой представляват още едно чудесно движение за всички, които биха искали да отслабнат. Това е преподавано от Баба Рамдев няколко пъти и наистина е чудесно за вашето тяло. Седнете на йогите си мат и си държите крака направо пред вас. Вдишвайте. Сега, докато издишвате, огънете целия си торс с ръцете и докоснете краката си. Задръжте в това положение за няколко секунди и после го оставете да се отпусне. Направете го за 3 до 4 минути без спиране.

Локуст Pose:

Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

Позицията на Locust може да бъде доста предизвикателна, но е много ефективна за всички, които се опитват да хвърлят няколко килограма. Всичко, което трябва да направите, е да легнете на матката първо. Твоите ръце трябва да са зад теб. Поставете ги така, че да са успоредни на земята. Тя не трябва да докосва земята. Сега, за да направите нещата по-ефективни, можете едновременно да вдигнете и двата си крака. Задръжте се на това място за няколко секунди и после го оставете да се отпусне. Този ход ще ви помогне да останете активни, здрави и здрави през цялото време.

Виж повече: Divyayoga

Cat Pose:

Ramdev Baba cat pose

За да направите котката позира, седнете на матрака като животно с четири крака. Разпръснете пръстите си и погледнете на пода. Главата ти вече трябва да е надолу. Сега вдишвайте и излизайте. Като направите това, натиснете средната част на гърба си нагоре и тя се връща към нормалното. Сега погледнете на пода и къдрете главата си отвътре. Можете да повторите това упражнение около 10 пъти, за да получите най-добри резултати. След това можете да направите торса изправен, както обикновено.

Cobra Pose:

Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

За да направите кобрата поза, първо трябва да легнете на матрака. Сега поставете двете си ръце точно пред вас. След като сте направили това, просто вдигнете торса и главата си колкото е възможно повече. Задръжте за няколко секунди и после го оставете да се отпусне. Трябва да направите това упражнение десет пъти и да го направите част от вашия навик. Много е добро за разтягане на мускулите на тялото и изгаряне на калории. Можете също така да очаквате да подобрите общото си здраве с помощта на тази страхотна йога поза.

Виж повече: Кундалини Йога Предимства

Пеперудата Pose:

Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

Друга полезна поза, въведена от Баба Рамдев за загуба на тегло е пеперудата позира. Всичко, което трябва да направите, е да седнете на земята с гръб. Сега вземете и двете си крака и ги съберете така, че стъпалата на краката ви се докосват един друг. Формата трябва да е като диамант. Сега донесе краката си толкова близо до себе си. Дръжте двете крака заедно и двете ръце и скачайте краката възможно най-много. Това трябва да се прави с непрекъснато повтарящо се движение. Направете това за пет минути всеки ден.

Поставката за рамото:

Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

Друга голяма йога поза за отслабване е позицията на рамото. Това може да се направи само ако практикувате йога в продължение на няколко години. Трябва да направите това с помощта на инструктор. Трябва да балансирате тялото си с раменете си с ръце на торса. Останете в тази позиция толкова дълго, колкото можете, а след това внимателно я свалете. Вие ще изгорите много калории и си спечелете малко и привлекателно тяло за няколко месеца.

Кракът на стената:

Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

Краката на стената позира изисква от вас да поставите двата си крака на стената. Останете в това положение толкова дълго, колкото можете, и върнете тялото си в нормално положение. Можете да очаквате загуба на тегло с тази поза.

Стартовата поставка:

Рамдев Баба Йога за отслабване Стилове в живота

Поставката за главата ви изисква да балансирате тялото си на главата си. Това може да е най-трудното, но определено ще ви даде няколко ползи за здравето, включително загуба на тегло. Ще бъдете гъвкави и активни, след като научите как да направите това поза.

Leave A Comment

72 − 64 =