Половин Купа Сутиен и носенето Съвети Стилове в живота

Сутиени, произведени от бельо компании, идват в различни сортове. Има толкова много различни стилове, разфасовки, форми и цветове, от които да избирате. Отминаха дните, когато жените носеха сутиен точно като бельо. Bras тези дни са предназначени да подхождат на различни рокли и за перфектно прилепване и комфорт.

наполовина cup bra

За сутиена с половин купа:

За безупречен външен вид, екипирайте красивата си рокля, обувки, бижута и направете подходящия сутиен отдолу. Не само ще се чувствате комфортно, но ще ви накара да се чувствате уверени и отвътре. От разнообразния брой сутиени, носени от жени по целия свят, нека да говорим за половин чашка сутиен, който също е известен като demi чаша сутиен.

Виж повече: Halter Neck Сутиен Индия

Половин чашка сутиен или деми чаша сутиен описва определен стил или чаша формата на сутиен. Тъй като е доста ниско, то се появява само над зърната. Тя също се спуска доста ниско, за да разкрие разцепването. Раменните каишки са разположени широко. Половин чашка сутиен или деми чаша сутиени не са идеални за жени с големи гърди, тъй като този вид сутиен не би осигурил необходимата подкрепа и покритие.

Ако искате да изберете половин чашка сутиен или сумфелав сутиен, уверете се, че тя ви пасва перфектно, защото тъканта на гърдата може да се разлее върху горната част на сутиена на половин чашка или сутиена. Половин чашка сутиен или демият сутиен са най-доброто за ниско рязане, лъжичка за лъжичка или широки деколте, като горната част на чашите са ниски и лентите са широки.

Също така е идеална за гърдите ви да се повдигат, но той остава дискретен при ниски върхове. Така че, ако планирате да носите този нисък връх, който сте купили наскоро този уикенд, след това поставете на половин чашка сутиен или суи чашка сутиен отдолу.

Виж повече: Triumph Bras

Полу-супа Купа Сутиен Съвети за носене:

Когато имате сутиен, трябва да почувствате сто процента удобно и сигурно в него. Запитайте се, ако го направите. Ако не го направите, тогава носите сутиен. Прочетете, за да разберете правилния начин да носите сутиен. Следните съвети ще ви помогнат да носите сутиен право.

наполовина cup bra 2

Поставете ръцете си през коланите за сутиен и закопчайте двата края:

В предвидените ремъци поставете ръцете си през тях и ги нагласете на раменете си. Когато сте готови, вземете ръцете си на гърба, където ще намерите куката и затварянето на окото. Закопчайте двата края здраво.

Виж повече: Genie Bra

Регулиране на лентите:

Сутиени ленти може да бъде истински караница понякога. Те може да висят твърде равномерно по раменете или да се придържат твърде здраво по кожата и да ви наранят. За да имате каишките си перфектно на раменете си, плъзгачите се предлагат в сутиени. Можете да издърпате нагоре или нагоре плъзгачите и да ги настроите според предпочитанията си. Просто се уверете, че двата плъзгача остават на едно и също ниво.

Наклонете и регулирайте позицията на чашите:

Регулирането на чашките на сутиените е много необходимо за необходимия комфорт и покритие. Спуснете гърба си и регулирайте съответно чашите. След това проверете движението на гърдите си и когато сте готови, можете да се изправите.

Надявам се, че по-горе половин чашка сутиен може да хареса да ги пазаруват. Носенето на половин чашка сутиен е лесно и просто.

Изображения Източник: 1, 2.

Leave A Comment

94 − = 91