Най – новите златни верижни дизайни за мъже да изглеждат и да се почувстват по – мъжествени Стилове в живота

Днес светът бавно се събужда от факта, че мъжката бижутерия е различна от тази за жените. Орнаментите винаги са очаровали хората. Докато женските бижута често се смятат за допълнителна атракция, защо не проектирате нещо интересно и за мъжете? Бижутата за мъже е предназначена да допълва облеклото, а не да се смалява. Тенденциите могат да идват и да излизат, но една тенденция остава постоянна от векове и това е дизайнът на златните бижута. Или за мъже или жени, носени с висулка или сами, златни парчета ще добавят миг за всеки ансамбъл. Кралските съдилища и царете на годините изглеждаха подрънчащи със златни вериги.

злато chains for men

По време на записаната история употребата на златни вериги е била продължена в една или друга форма до днес и сега се превръща в придобита мода за мъжете да носят златна верига за мъже. Мъжете купували и носели златни накити в очевиден изглед на огромното им богатство и техния статут в обществото. Сред най-популярната форма на украса е златната верига за мъже и така не е съвсем ново модно изявление днес.

Contents

Най-новите златни верижни дизайни за мъже:

Сред всички форми на мъжки бижута, които се предлагат днес, златните вериги се смятат за най-трудни за носене, тъй като те се различават от другите части на шията. Обикновено веригите на мъжете са груби и здрави, тъй като те трябва да изглеждат износени и използвани през годините. Истината е, че по-ярките и по-лъскави неща ще бъдат по-трудни за отдръпване. Въпреки че веригата мъже изглежда е много сложен елемент от бижута, ще бъде лесен стил да се овладее с малко практика. Тук можете да получите най-популярните реални модели златни верижки за мъже в Индия.

1. 14k златни въжени вериги за мъже:

златни-14-K-вериги и за мъжете-1

Златна въжена верига е специално изработена за мъже с богат златист цвят от 24 инча с 14 к усукани твърди връзки, които са здрави и много еластични, когато се движат по тялото. То е щамповано 14 к със спояваща двустепенна обезопасителна скоба. Това е грандиозно реколта верига, която е с дължина 3 мм и дължина 24 инча. Тя е лека и привлекателна за окото.

2. Последно проектиране на златната верига за момчета:

златни вериги, за-мъже-2

За всички мъже, които обичат да носят верига, това би било най-добрият избор, тъй като това ще даде хубав и приличен външен вид. Носенето на тази верига ще ги превърне в блестящи, тъй като те преминават през тялото. Използването на тази верига ще държи врата ви перфектно и сигурно. Мъжките, които носят тази верига, ще изглеждат елегантно с истински моден моден облик.

3. Стерлинг 14-кратно злато 24-инчово въже:

лира-14-K-злато нарязан-24-инчов въже верига-3

Тази верига златна врата за мъже е стерлинги 14 к злато изрязани 24-инчова въже верига ще бъде красива верига се отличава с елегантен и елегантен вид, тъй като този дизайн е пълна с 14-каратово жълто злато над стерлинги сребро. Той измерва около 24 инча, а веригата е диамантен разрез, който е закрепен с острие на камшика. Тази верига е завършена с диамантено рязане.

4. Симън Франк Злато кубинска верига за мъже:

Симон-откровен-злато-кубинска верига-за-мъже-4

Подобрете гардероба си с тази зашеметяваща кубинска верига от Симон Франк, направена с жълто златно злато с 14 кара, а основната сплав е сребърна, която дава на веригата траен вид през цялото време, което може да бъде предавано на следващите поколения. Тази най-новата златна верига дизайн на дизайнера има нокът на омар, който гарантира леко отваряне, а анти-лекото с високо полирано покритие дава на огърлицата години красота.

5. Fremada 14 кг жълто злато Вериги за мъж:

fremada-14-K-жълто-злато-Собственото верига-5

Носенето на тази верижка от жълто злато Fremada около врата ви ще добави малко към вашето облекло и това жълто златно верига от 14 карата ще бъде небрежен начин да се асоциирате ежедневно. Тя ще бъде идеална за висене, за да изразят своя собствен стил. Предлага се с класически дизайн на ограничителната връзка, това ще бъде един очарователен дизайн.

6. Оливие 24-инчова въжена верига за мъже:

OLIVETTI-мъжки-24-инчов въже верига-6

24-инчова въжена верига на Olivetti с широка форма и леко претеглен дизайн ще бъде лесна за поставяне и много удобна за носене. Тази верига е закрепена със закопчалка за омар и е с по-голяма трайност със здрава конструкция от неръждаема стомана. Той ще бъде перфектен избор в дългосрочен план и ще изглежда страхотно, когато се сдвоява с V-образно тениска.

7. Палм Бийч Мъжки жълто злато Overlay 30 "Вериги за мъже:

палмови плажни мъже-S-жълто-злато-наслагване-30-вериги и за мъжете-7

Жълто-златно покритие "Палм Бийч" за мъже "Палм Бийч" разполага с голяма верига за закопчаване, обвита в топло жълто златно покритие върху метал. Защитено с омазнена копче, това изглежда стилно. А носител може да получи красив поглед с тази златна верига и може да добавите докосване на bling на вашето облекло и може лесно да се носят с всички ризи.

Виж повече: Платинени верижни дизайни

8. Стерлинг 14 к кубински линкове златна верига за мъже:

лира-14-K-кубинска-връзка-злато верига и за мъже-8

Тази класическа и стилна 14 к кубинска златна верижка за мъже е фино изработена с богато жълто златно злато с 14 каратово зърно и завършва с полиран завършек и закрепен с омазнена копче. Това се предлага в различни размери като 22-инчов, 24-инчов, 26-инчов и 30-инчов и така можете да изберете любимата си златна верига за мъже.

9. Симон Франк 14 к злато наслагване верига мъже:

Simon-Frank-14-K-злато-наслагване-мъжки верига-9

Добавете докосване на елегантност към всякакви дрехи с тази Simon Frank 14 к златна наслагваща верига за мъже и това ще ви даде прост и класически вид, който със сигурност ще ви хареса. Това ще бъде леко претеглено да се носи, добавяйки стилен външен вид към външния вид на потребителя.

10. Златна верижка за мъже, изпълнена със закръглена верига Фини връзки:

мъжки злато верига напълнена-с-бордюри верига-фини връзки-10

Златната верига за мъже, пълна с по-фини връзки на верижната верига, ще бъде на разположение на всички размери за жени и мъже и е предназначена да задоволи всички хора, вдъхновени от дизайна на унисекс. Тази верига е изпълнена със златен метал и е здраво закрепена със закопчалка за омар със запечатана печатна маркировка от 14 каратово злато. Широчината на веригата е приблизително 2,5 мм.

11. Пори италианска 14 к златна верига змия за мъже:

Пори-италиански-14-K-злато нарязан-змия верига и за мъже-11

Тази Pori италианска 14 к златна верига змии за мъже е изработена със злато, което завършва с диамантено рязане, което перфектно отговаря на способностите на децата и мъжете. Тя може да бъде надарена и е идеален избор за представяне на подаръци, тъй като чесалната кадифена калъфка е включена със златен тон и златен метал.

12. Златен попълнен верига плосък змия Сингапур дизайн за мъже:

злато напълнена верига-плосък змия-Сингапур-дизайн-за-мъже-12

Златна пълна верига плоска змия Сингапур дизайн за мъже е специално направена за мъже и ще бъде на разположение в различни размери. Мъжете, носещи тази верига, ще се чувстват леко претеглени, но не им липсва перфектният външен вид. Дори малките деца могат да носят това, тъй като това ще добави красотата и стилния външен вид.

13. Златна верига в дизайна на кутийката:

злато напълнена-верига в опаковка-връзка-дизайн-13

Златната верига в дизайна на кутийката ще включва стил и класически вид, които ще привлекат другите, които гледат тази верига. Определено носенето на тази верига ще ви направи привлекателен външен вид. Това ще бъде осигурено с клещи, при които потребителят не се страхува да го загуби. Сред всички останали, този дизайн ще бъде по-стилен и елегантен.

14. Sterling Essentials 14 кл златно покрито италианско лазерно рязано въже:

стерлинги-важното-14-к-позлатен-италиански-изрязан с лазер въже верига-14

Sterling Essentials Италианска лазерно рязана въжена верига 14 к Златно покрито бе произведено в Италия и това е изключителна въжена верига, която се отличава с блестящ лазерно рязане, предлагащо уникална и красива текстура. Този дизайн е фино изработен с фин 14-каратово жълто злато и тази верига ще бъде достъпна по ваш избор от шест различни дължини.

15. 4 к Злато злато Корал звезда за мъже:

4-к-жълто-злато-корал-звезда и за мъже-15

Това 4к жълто злато Coral Starfish за мъже е направено в темата за морския живот, която се отличава с красива диамантено отрязана коралова звезда и завършена с деликатна морска верига верига, която е закрепена с пружинна пръстена закопчалка. Това е класически дизайн на парче за мъже и малки момчета, тъй като тази верига ще се отличава с лесен носене.

16. Блестяща верига на водна вълна за момчета:

блясък-вода-вълнова злато верига и за момчета-16

Тази искряща водна вълна златна верига за момчета е златна, изпълнена с водна вълна дизайн, което прави този дизайн уникален и стилен от всички останали. Носенето на тази верига ще даде дълъг живот и лесно носене без никакви смущения. Можете да имате разнообразие от възможности за избор на онлайн магазини.

Виж повече: Вериги за мъже

17. Златна изпълнена верига с по-фини връзки за мъжете:

злато напълнена-бордюра верига-с-фините връзки-за-мъже-17

Тази позлатена верига с по-фини връзки за мъже е направена с по-фини връзки и можете да изберете дизайна според вашите изисквания. Закупуване на този дизайн чрез онлайн ще бъде най-добрият вариант, тъй като можете да получите многобройни дизайни там. Но не забравяйте да получите дизайна, който прави вас и вашия външен вид по-ярки и елегантни.

18. Franco 10-карат Solid Chain мъжка верига:

Френско-10-сплав вещество златни-мъжки верига-18

Тази френска 10-каратово твърдо златно мъжка верига е изработена сложно във френски стил и жълтата златна верига определено ще се отличава с висок лак за фина финес. Избирането на този дизайн ще бъде идеално за мъже от всички възрасти, тъй като това ще им даде мъжествен стил за носене. Може да се носи и с висулка.

19. 14 к жълто злато 6.5 мм куха френска верига за мъже и момчета:

14-к-жълто-злато-6-5 мм кух Френско-верига и за мъжки-и момчета-19

Носенето на този дизайн ще бъде перфектно заедно с висулките или също може да се носи сама за идеалното допълнение към вашия ансамбъл. С ширина 3,5 мм, тя ще подобри значително вида на потребителя. Тя се възползва от всички размери и можете да получите тази, която най-добре ви пасва.

20. 14-каратово жълто злато 8-mm твърдо въже верига за мъже:

14-каратово жълто злато-8 мм твърдо въже верига-20

Това 14-каратово жълто златно верижно яйце около 8 мм е направено заедно с въжената верига, която приляга на мъжете, като ги прави уникални и различни от тези на другите. Най-добре е да закупите чрез онлайн магазините, тъй като те могат да дадат повече дизайни и стилове в зависимост от вашия избор.

21. 10 К Франко златна верига за мъже:

10-к-френско-злато верига и за мъже-21

Златната верига от 10 к. За мъже е направена в модела на Франко, което прави този дизайн уникален и стилен. Този дизайн е най-харесван сред всички други дизайни. Носенето на този дизайн ще бъде перфектен избор, който се вписва в хората на всички възрасти. Изпробвайте този различен дизайн на златна верига за мъжете.

22. Фремада 10 к жълто злато верига за мъже:

fremada-10-K-жълто-злато верига и за мъже-22

Тази верига Fremada 10 кг жълто злато за мъже с класически дизайн на венецианска кутия предлага високо полиран финишен вид, тъй като е изработен с 10 каратово злато, което закрепва веригата с пружинна пръстена. Можете да носите това самостоятелно или като го комбинирате с висулка, която ще добави допълнителна красота. Високо полиран довършител ще даде тази верига на завладяващ и завладяващ вид за зрителите, които гледат този дизайн.

23. Кръгъл Кърб Твърди Z Златни Хартиени Харсове за Мъжки:

кръгла бордюр с дебелина-Z-златни-наслагване вериги-за-мъже-23

Тази заоблена златна верижка на златните вериги с Z ще бъде най-добрият избор на вериги за мъже и това ще бъде перфектната идея за носене на събитията като случайни събития, които изглеждат прости в природата поради дебелината на лентата, използвана в Дизайнът.

24. Жълто златно тежко тегло Златна верижка за мъже:

жълто-злато-тежки тегло мъжки злато верига-24

Това е най-новата златна верига за мъжки бижута. Това е жълто златна верига с тежко тегло, има дебел заплитане както на полиран, така и на текстуриран, което придава елегантност на лицето, което го носи. Този дизайн е изработен от златна бижутерия с 14 каратови злато, която закрепва закопчалка за омар. Това ще бъде най-доброто сред всички златни вериги за мъже на разположение.

Виж повече: Мъжки сребърни вериги

25. Жълто златно верижки за мъже:

жълто-златни-дребничка вериги-за-мъже-25

Дизайнът на златните верижки за мъже сега се предлага в различни дизайни и модели и един от тях е жълтото златно дребно вериги за мъже ще даде прекрасен външен вид на лицето, което го носи. Ако се интересувате, ще получите нов дизайн, изборът на този дизайн ще бъде разумен избор.

Въпреки това винаги ще има нови стилове и дизайн, които непрекъснато ще се създават от занаятчиите. Не всички, които блестят, са златни и по този начин прекарват известно време в проучване, преди да решите да купите верига за себе си. Обърнете внимание на най-новите тенденции и дизайни, които съществуват на пазара. В същото време научете повече за надеждните и известни производители на бижута, откъдето можете да ги получите.

Leave A Comment

6 + 2 =