Най – новите модели на Lehenga Kurta в Индия Стилове в живота

Изглеждате грандиозно за следващия си повод или сватбена функция в зашеметяващ kurta lehenga. Този комплект от топ и пола е традиционен и изглежда да диша. Модерната kurta lehenga привлича вниманието в средата на тълпата, този тип модел идва с различен стил и цвят. Нисък до висок бюджет lehenga kurta дава традиционно докосване на всяка функция или празник.

Най-добри и най-нови модели Lehenga Kurta:

Тук са топ 15 kurta lehenga, които ще бъдат добър избор за следващия ви опит,

1. Коприна Курта Лехенга:

Коприна Kurta Lehenga

Тази праскова коприна lehenga kurta е прекрасно облекло, което може да се носи за различни поводи. Прасковата lehenga се разпалва добре и печатът върху нея е много традиционен. Изключително бялата курта е дълга и има яка с копчета. Сдвоете това с прекрасна дупка за пълен облик. Това изглежда тежко като материал, но дава комфорт, когато носите реални, това е хубав копринен материал kurta lehenga.

2. Смачкайте Silk Lehenga с Kurti:

любов Silk Lehenga with Kurti

Тази lehenga с дълги курти е идеална за сватби. Раздробената коприна lehenga има широка граница, прикрепена към нея. Куртито е дълъг и изработен от златно украсена работа. Пълният комплект се откроява и изглежда ярък. Ако планирате малко меко докосване за модните си дрехи, вземете тази коприна lehenga с kurti, която ще бъде вашият правилен избор със сигурност.

3. Кратка Курта с Лехнга:

Къс Kurta with Lehenga

Ето кратък дизайн lehenga kurti, който също е чудесен за сватби и други случаи. Кратката къдрава коса има дълги ръкави. Зачервената златна lehenga се разпалва и ви дава голям обем. Ако възнамерявате да подарите сестра или приятеля си, вземете тази кратка курта, която със сигурност ще ви утеши на всяка церемония.

4. Floral Lehenga с Long Kurti:

цветен Lehenga with Long Kurti

Този дизайнер lehenga с дълги курти е още едно готино допълнение към вашия гардероб. Флоралната lehenga има прекрасни ярки тонове в нея. Дългият курти е в контрастен цвят и е отворен отпред. Велурът се обработва с бродерия. Планирайте да получите флорален модел kurta lehenga след това получава този дълъг шарте модел, за да проучи вашата красота.

5. Изрежете работата Lehenga Kurti:

Разрез work Lehenga Kurti

Можете да си купите този дизайн lehenga kurta в изрязана работа, за да носите за следващата семейна функция. Този зашеметяващ синьо-червен комбинационен комплект със злато е идеален за всеки специален случай. Дупата заедно с нея придава бляскаво докосване. Този тип курти изглежда добре и улавя повече признателност към този избор.

6. Brocade Lehenga Kurta:

брокат Lehenga Kurta

Тук има хубава lehenga с дълга курта, която може да бъде част от вашия гардероб. Брокадната работа lehenga и kurta са в контрастни цветове. Изберете модели в брокат, които ще изглеждат кралски и зашеметяващи. Този курти е най-новата колекция от колекции lehenga kurti от Боливуд,

7. Lehenga с Asymmetric Kurta:

Lehenga with Asymmetric Kurta

Този дизайнер курти лехенга има зашеметяващ стил. Асиметричната курта е нарязана и бродирана, за да придаде прекрасно усещане. Lehenga е в контрастен цвят. Можете да имате граница със златна работа, извършена на лехенга и на курта.

8. Машинна работа Lehenga Kurt:

машина Work Lehenga Kurta

Стилът lehenga kurti може да се направи и с машинна работа, за да се получи бляскав външен вид. Куртито е дълъг и срязан отстрани, където е бродиран с машина. Простата златна lehenga придава елегантен вид на екипажа. Модните дизайнери имат художествено произведение и се опитват да дадат хладно докосване на дизайна си, това е най-добрият пример за избор на мода.

9. Кръгъл Кърта с Lehenga:

Кръгъл Neck Kurta with Lehenga

Този комплект lehenga и kurti е направен от ярко жълт и розов материал. Жълтата курта има дълбока кръгла врата, бродирана в розово. 3/4-ият ръкав на курта изглежда шик. Можете да опитате всякакви прости бижута на тази курта, тази комбинация ще бъде добра идея да опитате във функции.

10. Без ръкав Kurta Lehenga:

без ръкави Kurta Lehenga

Сред най-новите модели lehenga kurti е тази без ръкави курте с lehenga в коприна. Курта е дълъг и има широки отвори отстрани. Флората lehenga има и широка златна граница. Тази безкорпусна курта е добър избор за млади и тънки момичета или жени.

Виж повече: Дълги курти дизайн

11. Златен печат Lehenga Комплект:

злато Print Lehenga Set

Това не е дълга курта и lehenga, но все пак изглежда зашеметяващо. Златната lehenga е привлекателна, а кафявата кърта, която е къса и бродирана, оказва голямо влияние. Можете да носите дупка заедно с този набор, за да завършите облика. Това е половин ръкав, който е най-подходящ за вашия различен моден вкус.

12. Frilled Kurti и Lehenga Комплект:

Frilled Kurti and Lehenga Set

Купете този стил на рокля от лехенга курти, който е ослепителен и поразителен. Фрилираните курти имат дълги ръкави и кръгъл врат. Работата на бродерията в края на курта и лехенга е спираща дъха. Този стил на модел идва с висок бюджет и можете да персонализирате дизайна по ваш избор, да получите този стил на лехенга, за да изследвате вашата модна идея.

Виж повече: Lehenga Saress За 2018 година

13. Жакард Курти и Лехенга:

Жакард Kurti and Lehenga

Можете дори да купите дълъг курти и lehenga в жакардов материал. Този увлекателен курт е дълъг и идва с извита lehenga. Цветовете на курти го правят идеално за сватби и други случаи.

14. Сватба Lehenga kurti:

сватба Lehenga kurti

Ако имате нужда от вашето сватбено облекло, за да бъдете перфектни, отидете за пакистанска lehenga с дълги курти. Тази комбинация от червени и златни е точното облекло за булката. Подробностите, направени на снимачната площадка и излъчването на lehenga, са просто блестящи.

Виж повече: Гага с Лонг Курти

15. Net Lehenga с Kurti:

нето Lehenga with Kurti

Тази извита мрежа lehenga с традиционния печат курта е друга готина гардеробна колекция. Куртата е зашита с извити прорези отпред. Цялата печатна курта изглежда зашеметяваща с обикновената мрежа lehenga.

Носенето на дизайн lehenga kurta е само ценно и можете да избирате между различните стилове, които са показани тук. Вземете курта, които са дълги или къси, с кръгъл врат или оребрена врата.

Leave A Comment

57 − 48 =