Най – новите и красиви кръста колиета в тенденция Стилове в живота

Кръстът е много благочестив символ, който много хора обичат да носят. Кръстната огърлица е на най-разпространените бижута, които се носят. Кръстата огърлица е изработена от злато, сребро или дори с диаманти, за да се получи блестящ външен вид. Можете да изберете кръстъл огърлица, която има сантиментална стойност за вас. Този списък на кръст колиета ви предлага поглед към различните стилове, които са на разположение.

Топ 9 кръста колиета в различни дизайни:

Тук погледнете нашите най-добри кръста колиета с нови стилове в тенденцията. Изберете любимия човек и го вземете.

1. Сребърен кръст Колие:

кръст necklaces

Тази проста сребърна огърлица е перфектна и красива. Дебелата верига, която украсява този кръст, е под формата на връзки. Кръстът е ясен и все пак изглежда зашеметяващ и увлекателен. Получете този прекрасен кръстъл огърлица за ежедневна употреба.

2. Златен кръст Колие:

злато cross necklace

Разпятието е един от класическите символи на християнството. Изберете тази 14K златна огърлица с кръстния кръст, който има красива статуя на Исус и фините детайли на думата INRI. Златната верига тук е много проста, но кръста се откроява.

3. Странично кръстосано колие:

косо cross necklace

Този най-нов дизайн в кръстъл огърлица е много модерна поемане на кръст колиета. Кръстът тук е поставен странично върху веригата и не виси като висулка. Кръстът може да бъде прост или гравиран. Страничните кръстове обикновено са малки по размер.

4. Викторианска кръста количка:

викториански cross necklace

Ето красива кръста огърлица, изработена от сребърна висулка, изрязана от сребро. Изящният детайл на кръста прави много хубаво и викторианският кант е прекрасен. Има централен камък, който е поставен в кръстния висулка.

Виж повече: Корал Колие дизайни в злато

5. Diamond Cross кръста:

диамант cross necklace

Получете тази зашеметяваща диамантена кръста огърлица, която е покрита с малки диаманти в сребро. Много елегантна огърлица има чисти диаманти, които заслепят и блестят с блясък. Това е една от скъпите женски кръста огърлици, които са на разположение. Колието има чистота на диаманти и каратовата му стойност е много висока.

6. Неограничена кръста Колие:

безкрайност cross necklace

Тази великолепна кръстосана огърлица има блясъка на сребро и блясъка на диаманти. Кръстът е създаден в символа за безкрайност и следователно не е плосък. Четирите диаманта, използвани в висулка, са много брилянтни. Символът за безкрайност изобразява чистата и безкрайна любов към Бога и това е показано в това огърлица.

Виж повече: Весело сребърно колие

7. Мини кръста количка:

мини cross necklace

Изберете този мини кръста огърлица за сладък и очарователен външен вид. Този малък кръст висулка, използван във веригата, е много прост, но изглежда елегантен. Това може да се използва за ежедневно износване и може да се направи в злато или сребро. Веригата в този случай може да се носи дълъг или дори къс, за да подчертае кръстчето.

8. Мъжка кръста количка:

Мъже cross necklace

Мъжки кръст огърлица обикновено е много проста и мъжественост в дизайна. Кръстът тук е прост и направен с диамантен акцент. Неръждаемата кръстосана висулка е обвита с малки диаманти, които не са над горната част.

Виж повече: Кристал Колие

9. Vintage Cross колие за мъже:

реколта cross necklace

Този уникален кръст огърлици за мъже е направен с нокти дизайн. Един голям голям сребърен пирон е основната част на висулката. Страницата на кръста е създадена с два по-малки нокти, поставени на кръст. Това е чудесно издълбано с много подробности и изглежда много уникално.

Кръстните огърлици за жени се предлагат в разнообразни стилове. Изберете такъв, който най-много докосва сърцето ви. Златните и сребърните кръстове са често срещани и диамантите се използват за подобряване на красотата. Мъжете и жените носят кръстосани огърлици, които са прости и елегантни. Някои може да са малки кръстове или дори големи.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

37 − 27 =