Най – новите и красиви кристални дизайнерски колиета Стилове в живота

Колие е една от най-горещите модни тенденции сега дни, човек може да го сдвои с модерен външен вид износване или традиционно износване. Те са най-подходящата опция за всеки случай, съставена от красиви скъпоценни камъни и метали с ярки и ярки цветове, които могат да се използват с всяка красива рокля, която искате. Независимо дали отивате за сватбено тържество, забавно парти или случайни дни, можете да го сдвоите всеки път, само като имате предвид правилното прилягане. Човек може да намери много възможности на пазара като златна огърлица, сребърна огърлица, метална огърлица и т.н. една от опциите е кристално огърлица, серия от прости, смели и елегантни кристални огърлици са на разположение на пазара. Ясното рязане и лъскав вид на кристалите дава изключителен облик на огърлица.

Стилни и привлекателни дизайни на кристални колиета за жени в тенденция:

Тук са най-добрите дизайни с кристали.

1. Кристално зелени топчета Колие:

кристално огърлица designs

Комплектът от мъниста и кристала дава допълнителен глем на огърлицата, освежаващият зелен цвят на мъниста ви съживява външния вид и ви дава възможност да направите присъствие пред другите. Тази многослойна огърлица може да се сдвои с детайлни рокли на врата, независимо дали става дума за рокля за парти или широк връх с форма на гърлото.

2. Колие кристал висулка тип:

кристал Pendant Type Necklace

Медальонът е украшение или модел, който виси от низ или верига около шията и ако висулката е съставена от зашеметяващ и искрящ кристал, осигурява изключителен поглед към огърлицата. Този кристал от бял цвят кристал със златна верига е задължителен във всеки женски гардероб.

3. Черно кристално колие:

черно Crystal Necklace

Черното е цветът на всяко време и хубавото нещо за този цвят е, че може да се вмести с почти всеки цвят на роклята. Дръзкият и ярък оттенък на този цвят дава на всеки един елегантен и стилен външен вид.

4. Тенденция Crystal Колие:

В крак с модата Crystal Necklace

Този син цвят кристал огърлица е идеален за подарък вашите близки; това означава лукс и уникалност за потребителя. Платинумният низ, малките бели кристали и синята капчица го правят перфектен за стилен, шик готов външен вид.

Виж повече: Корал Колиета

5. Колие Crystal Choker:

кристал Choker Necklace

Chokers са най-новата тенденция в огърлицата, новото стил на изявление и екстравагантен външен вид може да бъде дефиницията на хокер, обикновено единична ивица, която се вписва добре около шията, тази деветпластова кристално ясна кърпа е просто нещо за страхотно впечатление на специален.

6. Кристално сърце Колие:

кристал Heart Necklace

Сърцето е символ на любовта и със сигурност сърцето ви ще победи, след като погледнем тази красива кристална огърлица в сърцето, тази красива розово оцветена кристална огърлица със сребърна струна е неизбежна част и ако мислите за дарбата й, показва любовта и привързаността вашите близки.

Виж повече: Мъжка кръста количка

7. Колие от кристален камък:

кристал Stone Necklace

Скъпоценните камъни са скъпоценни и предават посланието за класа и елегантността, тази огърлица от естествен камък показва стойността на огърлицата и е задължително да има във всяка женска бижутерия.

8. Колие от кристал Locket:

кристал Locket Necklace

Те са подобни на висулка, но медальон може да се отвори, за да направи място за снимка или нещо и тази собственост на висулка го прави специален и перфектно нещо за подарък цел.

Виж повече: Златна късмет Колие

9. Aquamarine Crystal Silver Колие:

аквамарин Crystal Silver Necklace

Това е висулката тип "аквамарин" в синьо. Стоун е използвал за този кристал е Swarovski. Тази огърлица създава светло отражение и е направена от чист кристален материал. Тя привлича вниманието на скъпата ви. Малко тежко и идва със здрава верига, специално разработена за жени.

Колие е централната част на бижутата, така че е от съществено значение да намерите перфектно парче, което да пасва на вашата рокля, кристалната бижутерия е красива, женствена и по-топла от другите. Перфектният лъскав вид на кристалите ги прави по-прости и изтънчени изявления. Той добавя стилен външен вид към цялостното ви усещане за мода и ви прави тенденция напред.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

4 + 2 =