Най – новите дизайни на Khafif Mehandi със снимки | Стилове в живота

В старите дни думата mehandi имаше много значение, докато определяше много добре определени конотации. Mehandi се използва широко в много азиатски страни. В Индия mehandi изобразява обичаи, традиции и ритуали, които да бъдат следвани в определено време. Но в съвременните времена, mehandi се приписва на много стилове, модели и поводи по целия свят. Един от модерните механджи проекти е дизайнът на Khafif mehndi, който произхожда от думата на арабски, което означава сложна. Те представляват уникален за него стил, дори ако произходът е арабски. Те не са изпълнени с пълни ръце, а не понякога специфични мехнди.

15 Latest Khafif Mehandi Designs with Images

Тези страхотни дизайни на Khafif Mehendi могат да бъдат и се използват за всичко от сватби до забавления се събират заедно с приятели и семейство.

Красива и нова Khafif Mehndi дизайни за сватби:

Нека сега погледнем в топ 15 хахафи механджи дизайни тук.

1. Моделирани дизайни на Khafif Mehandi:

Patterned Khafif Mehandi Designs

Това е един изключително неконвенционален дизайн и е един от най-трудните и отнема много време, но дизайнът на края е грандиозен и си струва времето. Вдъхновен от флоралните мотиви, този дизайн на Khafif mehndi се вписва подробно на съвсем ново ниво. Дизайнът е много сложен и с голям механджист, никога не може да се обърка с този модел на супер хит.

2. Геометрични модели на Khafif Mehandi:

Геометрични Khafif Mehandi Designs

Всичко, което е геометрично и шарени, улавя очите. Тези съвършено симетрични и красиво сложни геометрични дизайни на Khafif mehandi са само чиста магия на ръцете. Серията от свежи диаманти оформя дизайна на дланта напълно. След това те се придружават от серия перфектни дизайни на лозята на пръстите. Дизайнът е завършен с завършена лоза с цвете на китката. Детайлите по дизайна са много привлекателни и красиви.

3. Циркулярно пространство Khafif Mehandi Дизайн:

кръгъл Spaced Khafif Mehandi Designs

Забележителното нещо за този механджи дизайн е начинът, по който се използва пространството в задната част на ръката. Циркулярният модел с венчелистчета, които подробно са изписани в края, изглежда пълен, но е много раздалечен и следователно не изглежда много тежък или детайлен. Дизайнът е завършен още при пръстите с цветни листенца. Дизайнът е минималистичен, но много красив и добре разпределен.

4. Gujarati Khafif Mehandi Дизайн:

гуджарати Khafif Mehandi Designs

Известна с уникалния дизайн, тези дизайн на Khafif са вдъхновени от щат Гуджарат, Индия. Те са прекрасни и се възползват от много абстрактни и съвременни модели, което прави тези проекти да изглеждат свежи. Мотивите са подчертани от ясни тънки пространства между тях. Моделите следователно се открояват и изглеждат красиви на ръце.

5. Подробности за дизайна на Khafif:

Detailing Khafif Designs

Две неща хващат очи в този детайлен дизайн mehandi. Това е много високо ниво на подробности в mehandi и затова изглежда красива на ръце. Дизайнът е толкова сложен, колкото и може да бъде и перфектният модел на булчински механди. Другото нещо е блясъкът и блясъкът в дизайна, който е много ясен и свеж, но с най-малка детайлност.

6. Огледален дизайн на Khafif Mehandi:

Огледален Khafif Mehandi Designs

Както се предполага, думата mehandi е огледален образ във всяка ръка. Дизайнът и моделът са еднакви и за двете ръце, като всеки от тях е огледален образ на другия. Сложните детайли се измерват и правят съответно за един и същ унифициран завършек в дизайна. Симетрията и прекрасната употреба на контексти и пространства са ключът, който подчертава този дизайн.

7. Модерни, но традиционни дизайни на Khafif Mehandi:

модерен yet Traditional Khafif Mehandi Designs

Прекрасна комбинация от традиционни и съвременни е този сложен дизайн на хахафи механджи. Подробностите около дланите, пръстите и китките са просто красиви в този модерен, но традиционен странни дизайн на khafif. Симетрията на централния дизайн, както и иглата подобна прецизност на пръстите прави това напълно страхотно детайлно проектиране на khafif mehandi.

8. Вдъхновени от паун Khafif дизайни:

паун Inspired Khafif Designs

Паунът, националната птица на Индия, е общ мотив за дизайн на mehndi по целия свят. Един от най-сложен дизайн е централният мотив на прекрасния паун с деликатна работа навсякъде. Дизайнът може да бъде върху цели ръце или може да бъде раздалечен, като по този начин подчертава мотивите на паунците. Този дизайн е зашеметяващ пример за изящни мехнди в модела khafif.

9. Марокански проекти на Khafif Mehandi:

марокански Khafif Mehandi Designs

Khafif mehandi дизайни идват в различни дизайни, стилове, форма и модели. Това е много уникално и освежаващо в чинията. Представлявайки марокански плочки, моделът е много детайлен, въпреки че запазва арабския чар. Дизайнът не е навсякъде по ръцете, но изглежда много пълен във всички аспекти. Дизайнът е добре раздалечен и един поглед към ръцете е много приятен за очите.

10. Флорални дизайни Khafif за крака:

цветен Khafif Designs for Legs

Тези зашеметяващи флорални дизайни на краищата на краката са идеални за булката на нейния специален ден. Този дизайн има прекрасни цветя, които се движат по крака в асиметрични шарки с подробности със звезди. Също така дизайнът е завършен от малки флорални лозя навсякъде за по-пълна, но минимална функция. Удивителният контраст на изключително подробните лозя и цветя работи с чистия външен вид на звездния пунктиран модел в този дизайн на Khafif.

11. Назад Ръкохват на Khafif Design Magnificence:

обратно hand Khafif Design Magnificence

Перфектните криви, дизайнът и точният дизайн на двете ръце са най-важното в този дизайн на mega-khafif. Най-сложните дизайни се заснемат по най-чистия начин в задните ръце. Симетрията с фини сложни детайли не изисква аксесоар към ръцете. Детайлите по ръцете, пръстите и китката са просто красиви.

12. Само за пръсти Khafif дизайни:

Fingers Only Khafif Designs

Както подсказва името, това е сложно проектирано само върху пръстите, които ги покриват напълно. Флорални мотиви, текстури, шарки, линии, точки и т.н. могат да се използват за тъкане на тази магия върху пръстите. Човек може да спортува този механджийски поглед и на западното облекло. Пръстите, които са оцветени с къна, изглеждат красиви.

13. Магически цветя Khafif дизайни:

магически Floral Khafif Designs

Цветята са неразделна част от дизайна на механджи и са много важен мотив в дизайна, вдъхновен от арабите. Този цветен дизайн Khafif mehandi е минималистичен, но постига цялостен външен вид с пълна детайлност в цветята и други цветни дизайни. Не е твърде трудно, но нестандартно е този елегантен цветен дизайн на кхафи.

14. Кхафи на гърба:

Khafif on The Back

Не е необходимо да се ограничават само дизайна на ръцете и краката. Моделите khafif също могат да бъдат показани прекрасно на врата и гърба. Тъй като mehndi е част от временно татуировка, това е прекрасно, с цвета на къна в задната част. Това се случва добре с нарязаните блузи и дълбокото гърло на върха.

15. Мрежа и лентова шаблон Khafif Design:

отвор and Banded Pattern Khafif Design

Изглежда лесно и не толкова сложно, но е един от най-подробните дизайни на Mehndi. Този внушителен дизайн е по-подробен от начина, по който се появява за първи път. Дължината на дланта има дефинираното окото с четири цветни точки, които формират цветя по цялата мрежа. Това образува горната част на дланта. Отстрани на китката има полукръглен модел с дизайн. Пръстите имат и окото, а моделът на лентата завършва дизайна.

Вдъхновени от арабски дизайни за сложността и детайлите, дизайните на Khafif mehandi са различен жанр в механдските модели и дизайн. Те са известни с различните модели и ефекти, създадени магически на ръцете и краката с разнообразните модели и вариации, споменати по-горе. Не са специфични за случая или традиции, тези дизайни на Khafif са за всеки случай или дори дори не се нуждаят от повод да се украсяват ръцете и краката в море от дизайни.

Leave A Comment

41 + = 51