Най – новите дизайни на Индийската перла Bangles | Стилове в живота

Перлите винаги са били търсени от векове, тъй като царската корона имала перли и много други ценни камъни. Перлите носят кралско докосване и ви карат да се чувствате специални. Перлата бижута винаги е в търсенето и особено перлите, тъй като изглеждат уникални и елегантни.

перла bangles

Перлените гривни могат да се носят по всяко време и с всякакви дрехи, в които се чувствате комфортно. Перленият гривна изглежда страхотно както за момичетата, така и за жените.

Различни видове перли Bangles:

Тук ние привлечете вниманието си върху някои перли bangle дизайни са, както следва:

1. Традиционен дизайн на перла:

перли-гривни-дизайн-1

Перлата е камък, който винаги е в традиция и никога не е орнаментиран. Перленият гривна изкушава всяка жена заради елегантността и простотата си. Традиционните перлени гривни са такива, които могат да се носят на партита и добре могат да бъдат подходящо официално облекло също.

2. Автентични индийски перла Bangles:

перли-гривни-дизайн-2

Тези видове дизайнерски модели и модели са истински индийски стил. Тези видове перли Bangles са носени в бракове от жени фолк, което ги прави да изглеждат абсолютно традиционни и красиви, както добре. Тези модели на гривни обикновено се носят от жени на средна възраст и стари хора на възраст. Сребърните гривни са покрити с малки бели и златни перли, което я прави много красива.

Виж повече: Индийски комплект Bangles

3. Ghungroo и Pearl Bangles:

патици гривни-дизайн 3

Ghungroo се определя като малки камбани, които могат да бъдат обесени на гривните, за да се подобри красотата. Този тип гривна може да бъде проектирана от всякакви метали и изглежда много привлекателна. Тук на златните гривни перла и ghungroo са stubbed в един модел, между големите перли са релефни го правят чудесен парче. Така че ghungroo с перли е чудесна комбинация и вечен дизайн.

4. Snake Chain Pearl Bangles:

перли-гривни-дизайн-4

Можете да имате гривни в шарката на змия и между перлите са обсипани. Използваните перли могат да бъдат с желания от вас цвят. Ако желаете, можете да виси някои малки миниатюрни като кристали, или сърцевидни завеси. Този вид гривни е сладък и ви дава забавен, хладен облик.

5. Fancy Pearl Bangle Design:

перли-гривни-дизайн-5

Тъй като самата дума описва онзи фантастичен перлен бретон, носят жените, за да създадат собствен стил и мода. Тези луксозни перлени бижута са подходящи за сарис, както и за западните носи и имат кутия за теб, както и за китката.

6. Поли релефни перла Bangles:

перли-гривни-дизайн-6

Тъй като polka е необрязани диаманти и се предлага в различни цветове. Красивите перлени гривни могат да бъдат създадени в комбинация с Поли и перла, за да подобрите вида на китката. Тези гривни могат да се носят дори от тийнейджъри, както и жени на средна възраст, за да подобрят вида и да създадат стил пред своите приятели и колеги.

7. Последни златни перли Bangles:

перли-гривни-дизайн-7

Тъй като златото е вечнозелено, дизайнерите са смесени златни гривни с перли, за да подобрят вида на гривните. Златните гривни са заплетени с перли между тях, правейки гривната да изглежда много чаровна. Този тип бижута могат да се носят на дневна база, както и може да бъде добър офис носи също и по този начин ви помага да създадете свой собствен стил.

8. Перли Бъгове за момичета и деца:

патици гривни-дизайн-8

Младите момичета и момичета също искат бижу, чрез което да създават собствен стил и да изглеждат модерни. Бисерите между златните гривни са перфектни за малки кученца, тъй като могат да се носят от тях по всяко желание и изглеждат доста сладки като ъгли.

9. Бяла перла Bangles:

бели перлени-гривни-за-момичета

Много от жените предпочитат бисерните гривни в бяло. Така че, бели перлени гривни са правилният избор за вас. Тъй като бялата перла символизира чистота и елегантност, гривните носят същото значение и вид. Веригите изглеждат абсолютно зашеметяващи и са обичани от жените да се обличат в един прост, но с докосване на елегантност и стил в него.

10. Перлени удари с камъни:

перли-гривни-дизайн-10

Перлата и цветният камък са комбинация от убийци. Тъй като перлите блестят и блещукат, а междувременно, когато цветните камъни са оплетени, гривнаът изглежда страхотно. Тези видове гривни изглеждат елегантни и могат да се носят в партита, както и може да бъде добро офис облекло също.

11. Реколта булчински перли Bangles:

патици гривни-дизайн-11

Тъй като името казва реколта булчински перла bangle на гривните трябва да бъде класически, уникален, както и кралски също. Тези гривни са предпочитани от булчински, тъй като те изглеждат много елегантни и ви карат да изглеждате различно от тълпата също. Така че тези гривни са подходящи за булчински и дори за новородени двойки.

12. Блестящи медни и перлени бижута:

перли-гривни-дизайн-12

Тъй като медта има фин вид и перла блести, тази комбинация и от двете прави гривната изглежда красива и очарователна. Можете дори да използвате цветни перли, за да подобрите вида на гривната и този вид гривни изглеждат страхотно с етнически износване и ви карат да изглеждате много красиви и очарователни.

Виж повече: Храмова бижутерия

13. Дизайнерска перла Bangle:

перлена гривна по дизайнер

Тъй като модата на перлите не се изчерпва и на върха й, гривната има дизайнерски вид, след това е невъзможно да се спрете да притежавате чифт за ръцете си. В удебеленията са издълбани в различни форми и модел на перлите ръбовете са релефни, за да му даде дизайнерски докосване и изглеждат красиви. Тези гривни могат да бъдат направени и в различни метали.

14. Diamond Pearl Bangles:

диамантени точици гривни-за-жени

Диамант е добре известен със своята яснота, блясък и ослепителни искри. Диамантите и перлите са перфектна комбинация. Можете да носите тези гривни по всяко време и дори партита, както и сватби. Не се нуждаете от конкретно облекло, което да съответства на диамантения гривна. Те изглеждат невероятно на ръцете ви и ви дават кралски докосване също.

Виж повече: Дизайн на гривни в диамант

15. Kundan Pearl Bangles:

перли-гривни-дизайн-15

Kundan bangles са най-предпочитаното бижу, тъй като той блести и има искрищ ефект. Когато перлата е обсипана между кундан, сместа от двете е чудесна комбинация и прави гривната изглежда красива. Те имат богат и кралски докосване. Тя изглежда голяма, но много елегантна в ръцете.

Бижутата са известни, че повишават личността и дават хубав външен вид. Орнаментите, носени от хората, дори помагат да се опише модата на човек и да се помогне да се отбележи впечатление за другите. Перлените гривни са перфектните орнаменти и могат да се носят от момичета, тийнейджърки и жени. Това е перфектен избор и може да се носи по всяко време. Получавате цветни и автентични дизайни на гривни и можете да изберете според вашия вкус и мода.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

49 − 40 =