Най – добрите златни дизайни за нокти | Стилове в живота

Разграничаваме златото и среброто от всички останали цветове, присъстващи в цялата вселена, но при проверка на оригиналността, златист цвят е известен също като част от жълтата цветова група, която всъщност е много по-полирана версия на жълто и която има се формира чрез легиране на много други цветове. Златните дизайни на ноктите за нокти са ноктите, които имат златист цвят на ноктите или златистите блестящи бои за ноктите, използвани за тях, за златния ефект.

Най-новите златни дизайни за нокти с картинки:

1. Прости златни дизайнери за нокти:

злато nail art

На снимката по-горе виждаме обикновена златна боя за нокти, която се използва за оцветяване на ноктите, които им придават лъскав вид и златист цвят. Цветовете, които използвате със златните бои за ноктите, трябва да са най-вече тъмни, тъй като те правят златния ефект да изглежда много по-видно от по-светлите.

Виж повече: Bлипса и сребърни нокти дизайн

2. Червени и златни нокти:

Най - добрите златни дизайни за нокти | Стилове в живота

Златните и червените се допълват взаимно. Изкуството на ноктите, което виждате по-долу, е много лесно. Боядисвайте всичките си нокти, с изключение на един, който трябва да се държи настрани, за да приложите изцяло златната боя за нокти, точно както виждате на снимката. Нанесете червено върху останалите нокти, като държите ръбовете празни, за да поставите златен слой върху тях, след като червената боя изсъхне и сте готови с красив външен вид.

3. Злато ноктите с лепенки:

Най - добрите златни дизайни за нокти | Стилове в живота

Боите всички нокти в гланцова боя за нокти и я оставете да изсъхне. Вземете лъскава четка и го натопете със златиста боя за ноктите и направете ударите малко под ръба на ноктите, или дори можете да удряте златната пръчка за ноктите точно както виждате на снимката и да изглеждате така. Дръжте един нокът само с гланцова боя, за да поставите златиста искряща боя за нокти. Тази боя за нокти трябва да бъде максимално по краищата и след това бавно да избледнява от средата до края. Това ще ви даде ноктите ви чист и изтънчен външен вид.

4. Морско зелено Златно ноктите Дизайн:

Най - добрите златни дизайни за нокти | Стилове в живота

Нуждаете се от морска зелена боя за нокти и, разбира се, златна боя за нокти, за да направите този вид ноктите. Първо боядисвайте всичките си нокти с морски зелен цвят като основа и го оставете да изсъхне. Вземете лъскавата златна четка за боядисване на ноктите от бутилката и направете форми на светкавица или наполовина изрязана звезда, точно както можете да видите на изображението. За да направите това, нарисувайте един ъгъл на нокът направо надолу във формата на обърната надолу V, направете две или три по-нагоре надолу V, за да получите тази форма точно.

5. Черно и златно дизайнерско изкуство:

Най - добрите златни дизайни за нокти | Стилове в живота

Както бе споменато по-рано, дизайна на златните нокти трябва да се прави с тъмни цветове. Черното е най-тъмното от всички и златистото се вписва най-добре в него. За да накарате двамата да се съберат в изкуството на ноктите, първо боядисайте всичките пет нокти на пръста си със златния цвят. Вземете тънка черна четка и цвят малко от едната страна, вертикално. Направете го на два алтернативни нокти. След това вземете по-тънка четка и направете две сърца не непременно в подобно място. Добавете удари с черна четка, за да я погледнете, както виждате в изображението.

Виж повече: Дизайн на ноктите Червен цвят

6. Черно и златно блясък за боядисване на ноктите:

Най - добрите златни дизайни за нокти | Стилове в живота

Не можете да обясните колко добри черни и златни се допълват помежду си с по-добър и по-лесен пример от това. Нуждаете се от черна боя за нокти и златна бляскава боя за нокти, за да направите това. Първо, оцветете ноктите с черни за основата и след това вземете блестящата боя и оцветете най-вече ръба на ноктите и я накарайте да избледнее в средата. Ако не разполагате с фигури от шестоъгълници в блестящата си боя за нокти, просто ги залепете, преди боята да изсъхне.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Leave A Comment

81 + = 82